Win een Reis naar Disneyland

Klik hier en win een reis naar Disneyland

Zou jij graag met je gezin eens gratis naar Disneyland Parijs gaan? Of kies je liever de Vip tickets voor 2 personen? Je kan het dankzij deze wedstrijd allemaal winnen!

Gewoon even enkele vragen beantwoorden en je bent ingeschreven voor deze wedstrijd. De vragen hebben vooral als doel om te weten wie en wat de gemiddelde bezoeker van Disneyland zou kunnen zijn. Het is dus eigenlijk een mini-enquĂȘte.

Om mee te spelen klik je gewoon op de rode balk boven – of onderaan. Je komt dan rechtstreeks op de wedstrijdpagina. Zorg er zeker voor dat je op het einde je gegevens correct invult, de winnaar wordt namelijk gecontacteerd aan de hand van deze gegevens.

Als winnaar krijg je dan nog de keuze of je kiest voor het familie arrangement en je met het hele gezin gaat. Of dat je liever winnaar zou zijn van de 2 vip tickets en samen met je vriend of vriendin all-in naar Disneyland gaat.

Onze deelname is reeds bevestigd. Doe snel hetzelfde, wij wensen je alvast succes!

 

Klik hier en win een reis naar Disneyland

 

5 gedachten over “Win een Reis naar Disneyland

 • 2 mei, 2017 om 22:39
  Permalink

  Dat zou ik heel graag willen ben deaar nog nooit geweest

  Beantwoorden
 • 25 augustus, 2017 om 19:35
  Permalink

  Ik heb nog NOOIT naar Disneyland geweest…, en mijn zoon zou heel graag gaan voor zijn cadeau voor zen communnie dus het zou super fijn zijn mocht ik het ticket kunnen winnen! :) aMijn zoon zaagt al jaren over Disnyland maar ik moet hem steeds afwijzen.. en dat vind ik erg jammer! :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *