Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Win een Reis naar Disneyland

Win een Reis naar Disneyland

Gratis naar Disneyland Parijs

Je kan zelf kiezen tussen een familie-arrangement of 2 vip tickets

win een reis naar disneyland parijs

Speel nu en win een prachtige reis naar Disneyland Parijs !!!

Klik hier en win een reis naar Disneyland ALL-in

Zou jij graag met je gezin eens gratis naar Disneyland Parijs gaan? Of kies je liever de Vip tickets voor 2 personen? Je kan het dankzij deze wedstrijd allemaal winnen!

Gewoon even enkele vragen beantwoorden en je bent ingeschreven voor deze wedstrijd. De vragen hebben vooral als doel om te weten wie en wat de gemiddelde bezoeker van Disneyland zou kunnen zijn. Het is dus eigenlijk een mini-enquête.

Om mee te spelen klik je gewoon op de rode balk boven – of onderaan. Je komt dan rechtstreeks op de wedstrijdpagina. Zorg er zeker voor dat je op het einde je gegevens correct invult, de winnaar wordt namelijk gecontacteerd aan de hand van deze gegevens.

Als winnaar krijg je dan nog de keuze of je kiest voor het familie arrangement en je met het hele gezin gaat. Of dat je liever winnaar zou zijn van de 2 vip tickets en samen met je vriend of vriendin all-in naar Disneyland gaat.

Onze deelname is reeds bevestigd. Doe snel hetzelfde, wij wensen je alvast succes!

Klik hier en win een reis naar Disneyland ALL-in

 

Win een reis naar Disneyland Parijs! Kies voor het familie arrangement of voor de 2 vip tickets! #win #disneyland #parijs

 

Comment Section

5 reacties op “Win een Reis naar Disneyland


Door Martens Corinne op 26 maart 2017

Fantastisch voor jong en oud
Door Sabine op 2 mei 2017

Dat zou ik heel graag willen ben deaar nog nooit geweest


Door Katrien op 25 augustus 2017

Ik heb nog NOOIT naar Disneyland geweest…, en mijn zoon zou heel graag gaan voor zijn cadeau voor zen communnie dus het zou super fijn zijn mocht ik het ticket kunnen winnen! ­čÖé aMijn zoon zaagt al jaren over Disnyland maar ik moet hem steeds afwijzen.. en dat vind ik erg jammer! ­čÖé

Plaats een reactie


*