Win 5 All-in tickets voor Euro Disney

Klik hier en win een reis naar Disneyland

Zou jij graag met je gezin eens gratis naar Disneyland Parijs gaan? Of misschien eens graag met 4 vrienden? Het is 25 jaar Euro Disney en jij kan 5 gratis tickets winnen – All in!

Gewoon even enkele vragen beantwoorden en je bent ingeschreven voor deze wedstrijd. De vragen hebben vooral als doel om te weten wie en wat de gemiddelde bezoeker van Disneyland zou kunnen zijn. Het is dus eigenlijk een mini-enquête.

Om mee te spelen klik je gewoon op de rode balk boven – of onderaan. Je komt dan rechtstreeks op de wedstrijdpagina. Zorg er zeker voor dat je op het einde je gegevens correct invult, de winnaar wordt namelijk gecontacteerd aan de hand van deze gegevens.

Er worden 25 winnaars gekozen die elk 5 tickets winnen voor een all-in weekend Euro disney. Om deel te nemen moet je minimum 18 jaar zijn en in België wonen. Wil je meer kans maken om te winnen? Schakel dan de hulp van vrienden, familie en kennissen in.

Onze deelname is reeds bevestigd. Doe snel hetzelfde, wij wensen je alvast succes!

 

Klik hier en win een reis naar Disneyland

 

5 gedachten over “Win 5 All-in tickets voor Euro Disney

 • 2 mei, 2017 om 22:39
  Permalink

  Dat zou ik heel graag willen ben deaar nog nooit geweest

  Beantwoorden
 • 25 augustus, 2017 om 19:35
  Permalink

  Ik heb nog NOOIT naar Disneyland geweest…, en mijn zoon zou heel graag gaan voor zijn cadeau voor zen communnie dus het zou super fijn zijn mocht ik het ticket kunnen winnen! 🙂 aMijn zoon zaagt al jaren over Disnyland maar ik moet hem steeds afwijzen.. en dat vind ik erg jammer! 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.