Win de Nieuwste iPhone X

Deze wedstrijd is jammer genoeg reeds afgelopen. Wil je toch graag prijzen winnen? Word dan lid van onze community en maak meteen kans op 5×2 gratis filmtickets!

Zou jij graag deze laatste nieuwe ‘iPhone X’ t.w.v. 1.159 euro willen winnen? Dat kan! Door vandaag nog mee te spelen maak je zomaar kans om binnenkort met deze iPhone X in je broekzak rond te lopen.

Hoe cool zou het zijn als jij de eerste bent om met deze gloednieuwe iPhone X rond te lopen. Geen pincode meer, geen vingerafdruk om te ontgrendelen. Neen gewoon even kijken naar je iPhone en hij weet wie je bent en geeft je toegang.

Om kans te maken kan je best vandaag nog meespelen. Je begrijpt natuurlijk wel dat dit een zeer populaire wedstrijd zal worden en dat er veel personen aan mee zullen doen. Je kan misschien aan je vrienden of familie vragen of ze ook willen meespelen om jouw extra kansen te geven.

Meespelen kan je simpel door op de rode balk boven – of onderaan dit bericht te klikken. Je komt dan rechtstreeks op wedstrijdpagina waar je jezelf kan inschrijven om deel te nemen.

Succes aan iedereen, wij hebben onze kans alvast gewaagd!

 

 

3 gedachten over “Win de Nieuwste iPhone X

 • 6 juni, 2018 om 14:25
  Permalink

  Ik zou graag de iphone x
  Willen omdat jah ik heb er geen en men ouders zijn daar ni voor ze vinden het veel te veel geld kosten en dat vind ik spijtig. Daarom zou ik er graag een winnen bij jullie
  Mvgr lara

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.