460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Win een Meet & Greet met K3

Win een Meet & Greet met K3

Win een Exclusieve Meet & Greet met K3

Win op 24 september een exclusieve Meet & Greet met K3 in Plopsaland De Panne!

win een meet en greet met K3

Doe mee en win deze exclusieve meet & greet met k3 op 24 september in Plopsaland De Panne. Iedereen kan meespelen, iedereen kan winnen!

Klik hier en Win een Meet&Greet met K3 in Plopsaland

Zou jij graag een ontmoeting willen met de meisjes van K3? Grijp dan nu je kans! De meisjes van K3 zijn namelijk het weekend van 24 september in Plopsaland De Panne, en jij kan ze daar ontmoeten.

De regenbooglimo van Limodeluxe neemt jou en je gezin mee op 24/9 voor een dag vol Plopsa-plezier in Plopsaland De Panne. Geniet van een optreden van K3 en ontmoet de meisjes tijdens een exclusieve Meet & Greet!

Wat moet je doen?

1. Vul je gegevens in op onze website (Klik op de rode balk boven - of onderaan op deze pagina)
2. Like & Share het bericht op onze Facebookpagina en wie weet neem jij binnenkort een selfie met Hanne, Klaasje & Marthe!

Meer hoef je niet te doen. Iedereen maakt evenveel kans om te winnen.

Je kan ook zo tickets bestellen om K3 te zien in Plopsaland De Panne. Je hoeft dan gewoon tickets te bestellen met de promocode K3 en je ontvangt dan meteen 5 euro korting op al je tickets.

Klik hier ==> K3 in Plopsaland <== Kies voor Plopsaland De Panne en surf naar "Tickets kopen". Daarna gebruik je gewoon de PROMOCODE = K3 en je zal zien dat er bovenaan nieuwe tickets verschijnen welke 5 euro goedkoper zijn.

Alvast veel plezier in Plopsaland De Panne! En hopelijk win jij de Meet & Greet met K3. Laat het ons dan zeker even weten.

Klik hier en Win een Meet&Greet met K3 in Plopsaland

 

Win een Meet & Greet met K3 in Plopsaland De Panne op 24 september! Iedereen kan meespelen, iedereen kan winnen. #K3 #plopsaland #studio100

Comment Section

0 reacties op “Win een Meet & Greet met K3

Plaats een reactie


*