Win een Jaar Gratis Netflix

Klik hier en win een jaar lang gratis Netflix

Zou jij graag een jaar lang gratis Netflix bij je thuis willen ontvangen? Kijk je graag de nieuwste films en series? Speel dan vandaag nog mee aan deze wedstrijd en maak kans op een gratis jaarabonnement bij Netflix!

Netflix is wereldwijd de grootste aanbieder van ‘on demand” films en series. Ze hebben ondertussen al meer dan 100 miljoen leden, en ze doen er dan ook alles aan om hun leden een super service te leveren.

Ook bij ons zijn ze op enkele jaren niet meer weg te denken. Een gewoon netflix abonnement kost je ongeveer 10 euro per maand. Maar nu kan jij dus een heel jaar gratis kijken dankzij deze wedstrijd.

Hoe kan je winnen? Klik op de rode balk boven – of onderaan. Je komt dan rechtstreeks op de wedstrijdpagina terecht . Daar beantwoord je snel enkele vragen over je kijkgedrag, en klaar is kees. Gewoon nog even je correcte gegevens invullen en je bent ingeschreven voor de loting.

Onze deelname is reeds bevestigd! Schrijf je snel in en bevestig jouw deelname ook. We wensen je alvast veel succes en uren kijkplezier.

 

Klik hier en win een jaar lang gratis Netflix

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *