Win Een Mercedes Klasse A

Klik hier en maak kans op een Mercedes A klasse

Zie jij deze gloednieuwe Mercedes klasse A al voor jouw deur staan? Waag dan zeker je kans en wie weet staat deze klassebak binnenkort in jouw garage geparkeerd!

Dit is ongetwijfeld één van de grotere wedstrijden waaraan je kan deelnemen. Hou er dan ook rekening mee dat deze wedstrijd loopt tot 15 januari 2018. Nu het is niet uitzonderlijk dat wedstrijden waarbij zulk een grote prijs wordt gegeven een heel jaar lang lopen alvorens er 1 winnaar gekozen wordt.

Ja de kans is klein dat je wint, maar ze is er wel. Net zoals bij de lotto, en daar spelen ook elke week tienduizenden mensen mee. Je weet maar nooit.

Om kans te maken om deze Mercedes A klasse te winnen, moet je eerst op de foto hierboven of op onze rode linkbalk hieronder klikken. Je komt dan rechtstreeks terecht op de pagina waar je kan meespelen voor deze prachtige prijs.

Eénmaal op de pagina moet je eerst je auto maken zoals jij hem het liefst zou willen. Dat wil zeggen dat je eerst de kleur dient te kiezen. Daarna kan je er de velgen op leggen die jij het liefste ziet, en als je dat allemaal gedaan hebt kan je ook nog eens kiezen welke  binnenbekleding je wenst. Daarna klik je gewoon op bevestigen om naar de volgende stap te gaan.

Nu moet je gewoon je gegevens nog invullen en je bent geregistreerd om mee te spelen voor deze prachtige Mercedes Klasse A. Wees er zeker van dat je de correcte gegevens invult, anders kunnen ze je niet bereiken moest jij de gelukkige winnaar zijn. En dat zouden we zeker niet willen.

Om te kans te maken om deze Mercedes te winnen dien je wel minstens 18 jaar oud te zijn en woonachtig te zijn in België of Nederland. Moest je de winnaar zijn dan krijg je 15 dagen de tijd om te reageren. Is er na 15 dagen geen reactie, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Alvast veel succes.

 

 

Klik hier en maak kans op een Mercedes A klasse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.