Win Een Gloednieuwe BMW Serie 1

Klik hier en win een gloednieuwe BMW serie 1

Zie jij die gloednieuwe BMW al voor jouw deur geparkeerd staan? Dat kan, maar dan moet je wel je kans wagen met deze gratis wedstrijd.

Zo kan je zelf kiezen in welke kleur je graag zou willen rond rijden als jij deze BMW serie 1  moest winnen. Ook kan je kiezen welke velgen je graag op deze gloednieuwe wagen zou willen. Je kan kiezen tussen licht metalen V-velgen of ster-velgen. En om af te ronden kan je ook nog eens kiezen welke binnenbekleding je graag zou hebben.

Je begrijpt natuurlijk wel dat deze superprijs niet zomaar op 1,2,3 wordt weggegeven. Deze wedstrijd duurt maar liefst één jaar lang en je mag maar één maal meespelen om de BMW serie 1 te winnen. Dat wilt dus zeggen dat de kans om te winnen zeer klein is.

Maar dat wil ook zeggen dat je evenveel kans maakt als iemand anders om te winnen. Op de lotto zijn de kansen kleiner en daar wordt ook gewonnen (ze betalen zelfs om te mogen spelen op de lotto, deze wedstrijd is gratis).

Wil je toch extra kans maken om deze BMW Serie 1 te winnen, vraag dan aan familie of vrienden of zij ook een keertje willen meespelen. Je moet dan natuurlijk wel afspreken dat jij de prijs krijgt.

Er worden ook voor zekerheid drie reserve winnaars gekozen voor als de eerste winnaar niets van zich laat horen binnen de 15 dagen. De eerste reserve winnaar krijgt dan de kans om deze prijs binnen 15 dagen op te eisen.

Meedoen kan heel simpel door op de foto bovenaan te klikken of door op onze rode linkbalk hieronder te klikken. Je komt dan rechtstreeks op de pagina waar je kan meespelen voor deze gloednieuwe BMW Serie 1 ter waarde van 20.000 euro met tal van extra opties.

 

Klik hier en win een gloednieuwe BMW serie 1

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.