460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Win Een Digitale Camera Van Nikon

Win Een Digitale Camera Van Nikon

Win Een Digitale Camera van Nikon t.w.v. 850 Euro

Speel en Win een Nikon Digitale Camera

Win een digitale camera van Nikon t.w.v. 850 Euro

Klik Hier En Win Een Nikon Digitale Camera t.w.v. 850 Euro

Zou jij graag met deze Nikon camera rond je nek lopen? Doe dan zeker mee met deze actie en win een fantastische digitale camera t.w.v. maar liefst 850 euro.

Om kans te maken op deze fantastische Nikon Digitale camera dien je gewoon je gegevens in te vullen en je aanvraag tot deelnamen te versturen. Je kan maximaal 1 keertje deelnemen aan deze wedstrijd. Wil je dus meer kans maken op deze digitale camera, dan kan je best de hulp van familie of vrienden inschakelen.

Je kan meespelen met deze wedstrijd door op de foto bovenaan te klikken of door op de rode linkbalk onderaan te klikken. Je komt dan rechtstreeks op de pagina terecht waar je kan deelnemen aan deze wedstrijd om een digitale camera van Nikon te winnen. Zodra je alle nodige gegevens hebt ingevuld klik je gewoon op deelnemen en je deelname is verstuurd.

Er zal uiteindelijk 1 winnaar getrokken worden en 3 reserve winnaars. Je wordt gecontacteerd als je de winnaar bent, vul dus zeker de gegevens voor je deelname correct in. Daarna krijg je 15 dagen de tijd om deze gloednieuw Nikon digitale camera op te eisen. Is er na 15 dagen niemand geweest om de prijs op te eisen. Dan gaat de digitale camera naar de eerste reserve winnaar, enz...

Deze digitale camera van Nikon heeft een winkelwaarde van 850 euro. Hij beschikt over een 24 MP sensor en een Expeed 4 processor. En dankzij de ingebouwde wifi kan je overal waar je maar wilt onmiddellijk je foto's online delen met je vrienden of familie. ook dankzij de ingebouwde GPS zal je altijd weten waar je die laatste mooie foto's genomen hebt.

Speel dus nu zeker mee voor deze prachtige prijs en wie weet ben jij de gelukkige winnaar die volgend jaar op vakantie de mooiste foto's zal maken.

Klik Hier En Win Een Nikon Digitale Camera t.w.v. 850 Euro

Win een digitale camera van Nikon t.w.v. 850 euro! Laatste kans om te winnen! #win #gratis #camera

 

 

Comment Section

2 reacties op “Win Een Digitale Camera Van Nikon


Door T.hellegers op 21 december 2015

Ik wil graag winnen deze digitale camera van Nikon van 850,- euro.


Door Nadia op 19 februari 2016

Link doet het niet maar ik zou graag deze camera willen winnen.

Plaats een reactie


*