Win Een Digitale Camera Van Nikon

Klik hier en win een digitale camera van Nikon

Zou jij graag met deze Nikon camera rond je nek lopen? Doe dan zeker mee met deze actie en win een fantastische digitale camera t.w.v. maar liefst 850 euro.

Om kans te maken op deze fantastische Nikon Digitale camera dien je gewoon je gegevens in te vullen en je aanvraag tot deelnamen te versturen. Je kan maximaal 1 keertje deelnemen aan deze wedstrijd. Wil je dus meer kans maken op deze digitale camera, dan kan je best de hulp van familie of vrienden inschakelen.

Je kan meespelen met deze wedstrijd door op de foto bovenaan te klikken of door op de rode linkbalk onderaan te klikken. Je komt dan rechtstreeks op de pagina terecht waar je kan deelnemen aan deze wedstrijd om een digitale camera van Nikon te winnen. Zodra je alle nodige gegevens hebt ingevuld klik je gewoon op deelnemen en je deelname is verstuurd.

Er zal uiteindelijk 1 winnaar getrokken worden en 3 reserve winnaars. Je wordt gecontacteerd als je de winnaar bent, vul dus zeker de gegevens voor je deelname correct in. Daarna krijg je 15 dagen de tijd om deze gloednieuw Nikon digitale camera op te eisen. Is er na 15 dagen niemand geweest om de prijs op te eisen. Dan gaat de digitale camera naar de eerste reserve winnaar, enz…

Deze digitale camera van Nikon heeft een winkelwaarde van 850 euro. Hij beschikt over een 24 MP sensor en een Expeed 4 processor. En dankzij de ingebouwde wifi kan je overal waar je maar wilt onmiddellijk je foto’s online delen met je vrienden of familie. ook dankzij de ingebouwde GPS zal je altijd weten waar je die laatste mooie foto’s genomen hebt.

Speel dus nu zeker mee voor deze prachtige prijs en wie weet ben jij de gelukkige winnaar die volgend jaar op vakantie de mooiste foto’s zal maken.

 

Klik hier en win een digitale camera van Nikon

 

 

 

2 gedachten over “Win Een Digitale Camera Van Nikon

 • 21 december, 2015 om 14:26
  Permalink

  Ik wil graag winnen deze digitale camera van Nikon van 850,- euro.

  Beantwoorden
 • 19 februari, 2016 om 19:00
  Permalink

  Link doet het niet maar ik zou graag deze camera willen winnen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.