460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Win Duoticket Dour Festival

Win Duoticket Dour Festival

Win een Duoticket voor het Dour Festival

Wedstrijd loopt tot 5 juli! Kies zelf je favoriete dag!

win duoticket dour festival

Win een duoticket voor het Dour festival op een dag naar keuze. Wedstrijd uitgegeven door Lottery club! In totaal worden er maar liefst 50 duotickets uitgedeeld. Geldig tot 5 juli!

Klik Hier en Win een Duoticket voor het Dour Festival

Zou jij graag met je vriend of vriendin een dagje naar het Dour festival gaan? Speel dan zeker mee met deze wedstrijd en maak kans om een duoticket te winnen op een dag naar keuze. Meespelen is helemaal gratis en vrijblijvend.

Het mooie is dat je zelfs kans maakt op een VIP duoticket. Er worden namelijk voor elke dag 8x gewone duotickets en 2x vip duotickets weggegeven. Met een beetje geluk mag jij met je vriend/vriendin als VIP naar het Dour festival.

En je mag ook nog eens kiezen welke dag je het liefst zou gaan. Het enige wat je nu nog moet doen is meespelen en winnen. Wij helpen je alvast even verder in de goede richting.

Om kans te maken op deze duotickets moet je eerst enkele vragen beantwoorden. Om te beginnen moet je een correct antwoord geven op de wedstrijdvraag. Je vindt het antwoord alvast hier terug!

Antwoord wedstrijdvraag = 1990

Daarna dien je nog een schiftingsvraag op te lossen. Zoals bij de meeste schiftingsvragen moet je gokken hoeveel deelnemers deze wedstrijd zal hebben op datum van 5 juli als deze wedstrijd afloopt. Hier zal je zelf een getal moeten ingeven, wij weten het namelijk ook niet 🙂

Zodra je beide antwoorden gegeven hebt, vul je gewoon nog je persoonlijke gegevens in. Je bent nu klaar met je deelname aan deze wedstrijd en maakt kans om een duoticket voor het Dour festival te winnen.

Wij wensen je alvast veel succes en hopen dat jij een (VIP) duoticket mag winnen voor dit prachtige festival.

Klik Hier en Win een Duoticket voor het Dour Festival

Win duotickets voor het Dour Festival! Speel gratis mee met deze wedstrijd en ga met je vriend/vriendin in VIP naar Dour. #dour #festival #win

Comment Section

0 reacties op “Win Duoticket Dour Festival

Plaats een reactie


*