460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Win een Dagje Plopsa Pretpark

Win een Dagje Plopsa Pretpark

Win een Dagje Fun met Het Gezin in Plopsa !!!

1 gelukkige winnaar ontvangt 4 tickets voor een Plopsa Park!

win dagje plopsa pretpark

Win een dagje fun met hele gezin in alle plopsa pretparken! 1 winnaar krijgt 4 tickets  voor een Plopsa park naar keuze! Wedstrijd loopt nog tot 14 juli!

Klik Hier en Win een Dagje Fun Met Het Gezin in een Plopsa Park

Geen betere manier om het einde van het schooljaar te vieren, dan met een uitstapje met het hele gezin naar een Plopsa pretpark. En 1 gelukkige winnaar krijgt van ons 4 tickets cadeau.

De nieuwe rollercoasters testen in Plopsaland De Panne, een regenachtige dag overbruggen in een Indoor park, of waterpret in Plopsaqua? De keuze is volledig aan jou!

Wil jij graag voor jouw gezin deze plopsa tickets winnen? Dan moet je eerst even enkele vragen beantwoorden. Gelukkig kunnen wij je al een beetje helpen door het correcte antwoord op de eerste vraag te geven.

Antwoord wedstrijdvraag = 60 BPM

Voor de tweede vraag zal je moeten gokken. Het is een schiftingsvraag waarbij je moet raden hoeveel personen er meedoen met deze wedstrijd. Je kan eens een kijkje nemen op de facebookpagina en zien hoeveel volgers ze hebben. Dat getal kan je dan gebruiken om een gokje te wagen.

Heb je beide vragen beantwoord dan moet je nog gewoon je gegevens invullen en dan ben je klaar. Zorg er natuurlijk wel voor dat je gegevens correct ingevuld zijn. Deze worden namelijk gebruikt om jou te contacteren als je gewonnen hebt.

Denk er wel aan dat deze wedstrijd op 14 juli afgelopen is. Als deze datum reeds gepasseerd is kan je niet meer meespelen. Je kan natuurlijk altijd wel een kijkje nemen in ons overzicht waar je heel wat gratis producten kan verkrijgen en tal van gratis wedstrijden kan spelen.

Je kan je natuurlijk ook altijd inschrijven op onze nieuwsbrief! Zo blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste acties. Je maakt dan trouwens elke maand opnieuw kans om 5x2 filmtickets te winnen.

Wij wensen je alvast veel succes en hopelijk mag jij met je gezin naar een Plopsa park naar keuze gaan.

Klik Hier en Win een Dagje Fun Met Het Gezin in een Plopsa Park

 

Gratis met het hele gezin een dagje fun in een Plopsa park naar jouw keuze! Speel snel mee met deze wedstrijd! #win #fun #plopsa

 

Comment Section

0 reacties op “Win een Dagje Plopsa Pretpark

Plaats een reactie


*