460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Win 2 Tickets Voor De EK-Finale

Win 2 Tickets Voor De EK-Finale

Win 2 Tickets voor de Finale van het EK

Win 2 tickets en maak live de finale van het Europees Kampioenschap mee

win 2 tickets voor EK finale

Speel mee en win 2 tickets voor de EK-finale op 10 juni in Frankrijk. Actie geldig tot 3 juni. Misschien kan jij onze duivels steunen.

Klik Hier en Win 2 Tickets voor de EK-finale in Frankrijk

Deze week geven Kia en Vroom 2 tickets voor de EK-finale weg! Ja, dat lees je goed: 2 gratis tickets voor de EK-finale op zondag 10 juli 2016 in het mythische Stade de France in Parijs!

Een finale meemaken is een onvergetelijke ervaring op zich, maar dit jaar mogen onze Rode Duivels sinds lang nog eens hopen op een Europese titel. Wie weet supporter jij in de finale wel voor onze nationale helden.

Doe snel mee en maak kans op deze geweldige prijs! Het enige wat je dient te doen is 2 vragen in te vullen. 1 wedstrijdvraag en 1 schiftingsvraag. Met het antwoord op de wedstrijdvraag zullen we jou al op weg helpen, je vindt het antwoord op deze vraag op het einde van dit bericht.

Voor de schiftingsvraag zal je zelf moeten gokken. Je krijgt wel een tip door naar hun Facebookpagina te surfen. Vul daarna al je gegevens correct in en dan doe je officieel mee om deze 2 gratis tickets te winnen. Wees er wel snel bij want de wedstrijd loopt slechts tot 3 juni. Je moet wel in België wonen om aan de voorwaarden te voldoen.

Antwoord wedstrijdvraag = Kia Sportage

Wij wensen je alvast veel succes toe en hopelijk mag jij onze duivels gaan aanmoedigen op de EK-finale in Frankrijk. Klik op onze rode balk boven - of onderaan om mee te kunnen spelen.

Klik Hier en Win 2 Tickets voor de EK-finale in Frankrijk

Win 2 tickets voor de EK-finale in Frankrijk! Met een beetje geluk kan je onze duivels naar de winst roepen! #EK #rodeduivels #tickets

 

Comment Section

0 reacties op “Win 2 Tickets Voor De EK-Finale

Plaats een reactie


*