460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Vergelijk Gratis Offertes Voor Zonnepanelen

Vergelijk Gratis Offertes Voor Zonnepanelen

Gratis Offertes Voor Zonnepanelen Vergelijken

gratis offerte zonnepanelen vergelijken

Gratis offertes van zonnepanelen aanvragen en vergelijken! Wat ze ook zeggen, het is nog altijd voordelig om zonnepanelen op je dak te hebben. Met deze 5 gratis offertes kan je volop vergelijken en zal je er de beste prijs voor je zonnepanelen uit halen!

==> Klik Hier En Ontvang 5 Gratis Offertes Voor Zonnepanelen <==

Nu de zon weer volop aan het schijnen is en de zomer in aantocht is, is het misschien wel eens een goed idee of het leggen van zonnepanelen niet interessant zou kunnen zijn voor jou. Moest je inderdaad van plan zijn om zonnepanelen te gaan leggen, dan doe je er goed aan om eerst even de markt van aanbieders te gaan verkennen.

Er zijn legio van aanbieders te vinden die jou zonnepanelen kunnen gaan leggen. En je kan ze allemaal één voor één gaan contacteren. Of je kan er voor kiezen om via solvari te gaan om de beste aanbieders van zonnepanelen te vinden. Zij nemen het zoekwerk uit je handen en gaan voor jou op zoek naar de meest interessante aanbieders van zonnepanelen die het dichtst aansluiten bij jou vereisten.

Nu kan je dus gratis offertes voor zonnepanelen aanvragen via één site waardoor jij je kostbaren tijd in belangrijke dingen kan steken. Solvari gaat op zoek voor jou en zodra ze enkele offertes hebben van zonnepanelen aanbieders sturen ze die jou allemaal door zodat jij in één klap een overzicht krijgt van de beste meest geschikte aanbieders voor jou zonnepanelen.

Trouwens kan je hier verschillende gratis offertes aanvragen zoals  warmtepomp, dakisolatie, spouwmuurisolatie, zonneboiler, beveiligingssystemen, plaatsen van een veranda, Vloerisolatie, vochtbestrijding, plaatsen van zwembaden, Plaatsen van ramen en deuren, …..

Om je gratis offertes voor zonnepanelen te vergelijken kan je via één van de banners op deze post terecht komen op de site van Solvari. Je komt dan rechtstreeks op de pagina waar je je aanvraag voor je gratis offertes kan indienen. Na het beantwoorden van enkele informatieve vragen gaan zij dan op zoek naar leveranciers.

Allereerst moet je laten weten of je zonnepanelen zoekt voor een plat dak of voor een hellend dak en wat de grootte van je dak is. Ook vragen ze of je deze zo snel mogelijk wilt geplaatst hebben, binnen 3 maanden of binnen 6 maanden. Als ze die gegevens hebben moet je nog juist laten weten wanneer je bereikbaar bent (tijdens de kantooruren of tijdens de avond) en je postcode. Daarna dien je nog enkel je email gegevens in te vullen zodat ze jou kunnen contacteren met de gratis offertes voor jou zonnepanelen.

==> Klik Hier En Ontvang 5 Gratis Offertes Voor Zonnepanelen <==

Hoe werken zonnepanelen?

Het zonlicht dat wordt opgevangen door de zonnepanelen of zonnecellen wordt omgezet in electriciteit. Zodra er dus zonlicht op een zonnecel valt, dan gaat deze elektronen los stoten. Die los gestoten elektronen kunnen maar één richting uitlopen en dat is door de zonnepanelen. Samen vormen al deze los gestoten elektronen dus de elektrische stroom. Het PV-systeem (een fotovoltaïsch zonne-energiesysteem) gaat dan de opgewekte stroom opslaan of afleveren aan het elektriciteitsnet zodat de gewonnen stroom kan verbruikt worden door de eindgebruiker.

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Zonnepanelen maken eigenlijk gewoon ter plaatse energie. zij zijn energiedragers die over verschillende toepassingen kunnen beschikken waarvoor geen transport vereist is. De installatie stoot geen afvalstoffen uit en maken geen lawaai.

Er kan gekozen worden om ze per kleine series te zetten of ze per paneel te laten plaatsen naargelang uw budget  en behoefte aan energie. Men kan ook later makkelijk een reeds bestaand systeem simpel uitbreiden door er extra panelen aan toe te voegen. Of indien u verhuist kunnen de panelen afgenomen worden en meegenomen worden naar uw nieuwe woonst. Het kan perfect geplaatst worden qua ligging zodat het meeste rendement behaald kan worden.

De zonnepanelen en energiesystemen worden meestal geplaatst op reeds bestaande gebouwen waardoor men zich niet hoeft zorgen te maken over plaatsverlies door het zetten van zonnepanelen. Ze worden in de meeste gevallen vervaardigd uit materiaal dat gewonnen wordt uit zand. Aangezien zand beschikbaar is in overvloed zal deze grondstof altijd goedkoop blijven en de productieprijs dus laag.

De terugverdientijd die men nodig heeft om de aankoopprijs van zonnepanelen terug te verdienen ligt in ons land gemiddeld rond 5 jaar. En zoals we allemaal merken begint ons land een meer en meer zuiders klimaat te krijgen en zou het dus wel eens kunnen dat de terugverdientijd voor zonnepanelen nog korter gaat worden. Te weten dat de zonnepanelen en energiesystemen gemiddeld 25 jaar lang meegaan, kan u wel begrijpen dat de aankoop van zonnepanelen nog steeds een budget voordelige zaak is.

 Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Of u nu een plat dak heeft, of een schuin dak of maakt niet uit welk dak. Op bijna alle daken kunnen zonder zonnepanelen geplaatst worden. U moet enkel rekening houden met de volgende factoren.

Vermijd schaduw

Het spreekt natuurlijk voor zich dat u uw zonnepanelen niet in een schaduwrijke plaats moet laten leggen, het kan dan geen rechtstreeks zonlicht opvangen en dus geen elektriciteit aanmaken. Ook is het zo dat de meeste zonnepanelen in ketens worden gelegd, waarbij als er één van de zonnepanelen in de schaduw ligt de hele keten minder gaat produceren. Schaduw kan veroorzaakt worden door verschillende factoren. Dit kan bijvoorbeeld een dakschouw zijn, andere daken, bomen .... en het is ook handig om te weten dat er geen toekomstige gebouwen komen die uw zonnepanelen in de schaduw kunnen zetten.

Richt uw zonnepanelen naar het zuiden

Het beste voor uw zonnepanelen is als u ze kunt laten plaatsen richting het zuiden onder een hoek van 36 graden. Dit is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk, maar als u de zonnepanelen in een hoek van 36 graden zet dan kan u de zonnepanelen nog tot 80% naar het zuiden laten afwijken. Staan ze onder een hoek van 45 graden dan kan dit nog afwijken tot 70%.

==> Klik Hier En Ontvang 5 Gratis Offertes Voor Zonnepanelen <==

Wat kosten mijn Zonnepanelen?

De kostprijs voor zonnepanelen te plaatsen op een gemiddeld huis kost volgens het vlaamse energieagentschap vandaag 7.208 euro. Hierin zit dan reeds de btw verrekend en de verplaatsingskosten.

De gemiddelde jaarlijkse besparing die u kan doen met zonnepanelen is 737,38 euro op uw energiefactuur. Het onderhoud van uw panelen kan u zelf doen en om de tien tot vijftien jaar moet de omvormer vervangen worden. Dit kost u ongeveer 80 euro.

Er wordt gemiddeld gerekend dat de aankoopprijs van zonnepanelen en alles wat er bijhoort wordt terug verdiend tussen de 12 en 15 jaar. Maar er wordt nu reeds voorspelt dat ons klimaat zal opwarmen de komende jaren. Als u dan nog eens rekening houdt met een steeds sneller stijgende energiefactuur die u zal krijgen zonder zonnepanelen. Dan zou het wel eens kunnen dat de terugverdien tijd rond de 10 jaar gaat komen.

Een investering in zonnepanelen zal u dus ongetwijfeld meer opbrengen dan als u dezelfde som geld voor 25 jaar op een spaarrekening zou zetten met een rendement van 2,5 procent. Neem daarbij nog eens dat de waarde van uw huis stijgt door het aanleggen van zonnepanelen, dan begrijpt u dat het plaatsen van zonnepanelen een zeer goede investering zal zijn.

Ja ik wens zonnepanelen te leggen!

Als u klaar bent om zonnepanelen te leggen dan kan u dus op zoek naar de meest geschikte leverancier van zonnepanelen. Om u te besparen van die tijdrovende opdracht neemt companeo dus deze taak uit uw handen.

U kan door op één van de banners te klikken dus gratis offertes voor zonnepanelen aanvragen van leveranciers die het meest voldoen aan uw noden. zij nemen daarna contact op met u waarna u zelf de beslissing kan nemen of u met één van de voorgestelde leveranciers in zee wilt gaan. Bent u niet tevreden over de aangeboden leveranciers dan kan u gewoon verder gaan met uw zoektocht naar andere leveranciers van zonnepanelen.

Maar aangezien deze offertes gratis zijn kan het geen kwaad om eens te kijken wat Solvari voor u kan betekenen. Wij wensen u alvast veel succes met uw zoektocht en feliciteren u alvast met een zeer goede keuze van investering aan uw woning.

==> Klik Hier En Ontvang 5 Gratis Offertes Voor Zonnepanelen <==

Gratis offertes voor zonnepanelen aanvragen! Ontdek hier hoe je tot 40% bespaart door je offertes te vergelijken! #gratis #zonnepanelen #besparen

 

Comment Section

1 reactie op “Vergelijk Gratis Offertes Voor Zonnepanelen


Door tim op 4 december 2014

Heb gebruik gemaakt van deze actie om 5 gratis offertes voor zonnepanelen aan te vragen, en ik moet eerlijk zeggen dat alles heel vlot verlopen is. Binnen een paar dagen kregen we onze offertes die het beste aansloten bij onze eisen. Weet nog niet of ik één van deze 5 ga nemen, maar het zijn in elk geval scherpe prijzen waarmee ik nu anderen nog harder onder druk kan zetten om zo de laagste prijs te bekomen.

Plaats een reactie


*