460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Speel Nu Gratis Grepolis Online

Speel Nu Gratis Grepolis Online

Speel Het Strategische Spel Grepolis Nu Gratis Online

grepolis gratis spelen

Grepolis is ongetwijfeld één van de meest gespeelde strategie games in België en Nederland. Dit gratis online spel wordt gespeeld door al meer dan 25 miljoen geregistreerde spelers over de hele wereld.

Het spel is dan ook beschikbaar voor elk land en in elke taal. Het wil natuurlijk daarvoor niet zeggen dat als je uit Nederland of België komt, dat je dan alleen maar mag meespelen in het spel voor deze landen. Als jij je wilt meten met de grote jongens en je wil bvb op de Amerikaanse versie gaan spelen? dan is dit gewoon perfect mogelijk. Wel niet komen klagen als je er onmiddellijk uitgeveegd wordt.

Het spel is ontworpen door innogames welke wel bekend staan voor meerdere succesvolle online games. De meeste bekende zijn Forge of Empires, Tribal Wars 1 en 2 , The West en sinds kort ook "Rising Generals". Elk op zich geweldige online spelen met meestal een strategische toets in, maar welk allen met vele vele spelers over heel de wereld.

 Grepolis - Online Strategie Spel

Grepolis is een gratis browser(online) game waarbij je het oude Griekenland weer moet opbouwen, maar dan wel op de manier zoals je het gewild had. Je zal sterke allianties moeten smeden met andere spelers en de krachten van de machtige God Zeus, Hera, Poseidon, Athena en Hades tot je toe nemen. Je zal legers moeten bouwen voor op het water en het land. Je zal mythische voorwerpen moeten gaan veroveren. En je gaat wereld wonders bouwen om zo de heerser te worden van de hele grepolis wereld.

In dit gratis online spel Grepolis zal je starten met een klein dorpje dat je tijdens het verloop van het spel groter en groter zal moeten maken. Je kan kiezen tussen 13 verschillende gebouwen en 8 monumenten die je rijk zullen vorm geven. Zo zijn er zilvermijnen, houtkampen, opslagplaatsen, enz... Ook kan je beschikken over meer dan 30 verschillende technologieën die beschikbaar worden nadat je onderzoek hiernaar gedaan hebt in je Academie.

In Grepolis zijn er verschillende goden, net zoals bij het echte oude Griekenland. Je zal dan ook tussen de goden moeten gaan kiezen als je persoonlijk bewakers. Iedere god heeft zo zijn eigen eigenschap die je voorruit kan helpen. Zo zal de Godin Hera bvb je productie verhogen, of kan de God van de zee Poseidon je helpen om je tegenstanders te water te bekampen.

Bekijk hier de video over het gratis online game grepolis

 


gratis online game grepolis

 

 

Comment Section

0 reacties op “Speel Nu Gratis Grepolis Online

Plaats een reactie


*