460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Speel Gratis Forge Of Empires Online

Speel Gratis Forge Of Empires Online

Speel Nu Gratis Het Super Populaire
Spel Forge Of Empires Online

speel gratis forges of empires online

Forge Of Empires is ongetwijfeld één van de meest gespeelde gratis online games in België en Nederland. Het is al enige tijd bekend op het internet over de grote oceaan, maar heeft zijn doorbraak zeer duidelijk gemaakt in onze lage landen.

Het grote voordeel van Forge Of Empires is dat het een browser-based game is. Dit wil zeggen dat je er dus niets voor hoeft te downloaden. Je kan het spel thuis op je computer spelen, moet je opeens de computer afgeven aan je zuster, dan speel je gewoon verder op je tablet. Moet je naar familie of dergelijke, dan speel je toch gewoon via je smartphone. Je kan dus overal en altijd inloggen om verder te spelen.

Forge Of Empires - Een Gratis Online Strategie Spel

Als je op zoek bent naar een goed strategie spel, dan zit je bij Forge Of Empires op de juiste plaats. Als hoofdman zijnde die zich wil vestigen in in het jaar 5000 voor Christus  in het stenen tijdperk, is het jou taak om je online strategische kwaliteiten te laten zien en je dorp door de jaren heen te laten evolueren in dit online spel voor het grootste imperium wat op elke pc, laptop of smartphone kan gespeeld worden.

Bewijs jezelf als een waardig leider en regeer je weg naar de top en de glorie van de grootsten. Sluit je aan bij het grootste online strategie spel en begin je rijk uit te bouwen door je eerste vestiging te bouwen in dit magische spel Forge Of Empires!

Forge Of Empires - Een strategie spel dat er ver bovenuit steekt

Forge Of Empires, of kortaf FOE, werd in 2012 geplubiceerd als zijnde het nieuwste online platform van Innogames en is sindsdien één van de meeste succesvolle online games waarvoor je niets moet downloaden. Innogames is vooral bekend voor het uitbrengen van eerdere kwaliteitsvolle games zoals het strategische spel Tribal Wars en het griekse imperium spel Grepolis.

Innogames combineert de strategie en het bouwen van een imperium, en doet dit met beelden van hoge kwaliteit. Het succes van deze spellen ligt echter niet alleen bij de hoge kwaliteit ervan, maar wel door de grote community die er rond hangt. Bij alle strategie games zorgen ze ervoor dat alle spelers met elkaar in contact kunnen komen, via chat, berichten. Maar vooral via een forum, waar meer dan één complot gesmeed worden om andere dorpen of imperiums om te gooien. Wees dus vooral gewaarschuwd, het verslavingsgehalte aan dit spel is hoog. Waarschuw alvast je partner dat je even geen tijd hebt.
speel gratis Forge of Empires online

Bekijk ook zeker de trailer van Forge Of Empires

De nieuwe Forge Of Empires trailer laat enkele van de beste karakteristieken zien van dit online strategie spel en geeft je een gevoel van hoe de wereld eruit ziet in FOE. De trailer laat je zien hoe je start met een klein dorpje en je door de jaren heen terecht komt in de middeleeuwen, hoe je verder gaat om je imperium nog groter te maken. De slag van Napoleon die moet uitgevochten worden. De kennis van Abraham Lincoln die je zal nodig hebben. Met slecht één doel, de wereld veroveren met je vastbesloten leiderschap.

Of je dit strategische spel nu speelt als een vreedzaam leider die zich alleen bezig houdt met zijn eigen dorp, of een slechte keizer die het belangrijk vindt om zijn buren te overwinnen. Deze keuze ligt helemaal bij jezelf. Dit geweldige online spel laat je zelf beslissen hoe machtig en rijk je wil worden. Speel Forge of Empires nu.

 


 

Forge of Empires begint met slechts enkele dorpelingen

In het begin van het spel zal je je vestigen in het stenen tijdperk met alleen enkele hutjes. Nadien, met de juiste strategische beslissingen kan je dit uitbreiden tot een hoofdstad en je online imperium verder uitbouwen door naburige nederzettingen te overwinnen.

Als je uitlogt van dit online spel, dan blijft de wereld in Forge of Empires gewoon verder lopen. Je akkers en fabrieken zullen goederen blijven produceren en je troepen zullen doorgaan met de missie waarop jij ze gestuurd hebt. Hierdoor zal je dorp zelfs blijven groeien als je niet online bent of ingelogd.

 

speel gratis Forge of Empires online

Alvast veel speel plezier met dit gratis Forge of Empires online strategie spel

 

Comment Section

0 reacties op “Speel Gratis Forge Of Empires Online

Plaats een reactie


*