460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Mysteryguest in Vakantieparken

Mysteryguest in Vakantieparken

Gratis Weekendje Vakantiepark

Schrijf je in als mysteryguest en ga gratis naar je favoriete vakantiepark!

mysteryguest in vakantieparken

Gratis lang weekend naar je favoriete vakantiepark als mysteryguest

Klik hier en registreer je als mysteryguest voor je favoriete vakantiepark

Zie jij het wel zitten om helemaal gratis een weekendje in één van bovenstaande vakantieparken te gaan relaxen? Registreer je dan snel als mysteryguest! Opgelet, inschrijvingen zijn beperkt.

Misschien ben je niet bekend met het fenomeen "mysteryguest" (zelfde principe als het meer bekende mysteryshopper). Het is eigenlijk vrij eenvoudig en ook wel logisch allemaal.

Deze parken willen weten hoe het personeel is tegenover de klant, hoe netjes het overal is, of alles vrij makkelijk bereikbaar is, en ga zo maar door. Je bent dus eigenlijk een inspecteur voor het vakantiepark.

Je mag dan wel gratis naar het park gaan, maar je moet wel bepaalde taken uitvoeren. Je moet bvb de bediening aan het zwembad testen. de toegankelijkheid naar het restaurant bekijken. Je moet hierover nadien dan een uitgebreid verslag maken welk kan overgemaakt worden aan de directie van het vakantiepark.

Het weekendje is niet alleen gratis, ook alle kosten die nodig zijn om bepaalde taken uit te voeren worden terugbetaald. Zoals bvb als je  het eten in een restaurant moet beoordelen. De kosten van het etentje worden dan terugbetaald.

De vorige keer dat deze inschrijvingen open waren, zijn ze na 48h reeds terug afgesloten wegens voldoende inschrijvingen. Wees er dus zeker op tijd bij.

Alvast veel plezier als mysteryguest in je favoriete vakantiepark!

Klik hier en registreer je als mysteryguest voor je favoriete vakantiepark

 

Gratis lang weekend in je favoriete vakantiepark! Registreer je snel als mysteryguest. #gratis #vakantie #mysteryguest

 

Comment Section

0 reacties op “Mysteryguest in Vakantieparken

Plaats een reactie


*