Kies Uw Favoriete Apple Geschenk

Klik hier en kies je favoriete Apple product!

Om mee te spelen klik je gewoon op de foto hierboven of op de rode linkbalk hieronder. Je komt dan rechtstreeks op de wedstrijdpagina terecht waar je dan kan meespelen voor één van deze twee resterende prijzen. Klik gewoon op de prijs die u liefst zou willen winnen.

Zodra je en prijs gekozen hebt kan  je ook nog kiezen op welk accessoires je nog extra kans wil maken om te winnen. Opnieuw kies je hier gewoon het accessoire uit dat jij het liefst zou krijgen als je de prijs moest winnen.

Zodra je jou prijzen gekozen hebt zal je nog enkel je email adres moeten ingeven om je deelname aan de wedstrijd te bevestigen.  Gebruik een werkend email adres, de winnaar wordt namelijk via email gecontacteerd en heeft dan 15 dagen tijd om zijn prijs te komen halen.

Iedereen die ouder is dan 18 jaar kan meespelen aan deze wedstrijd. Je kan slechts éénmaal deelnemen, wil je dus extra kans maken op jou prijs dan kan je best hulp van familie of vrienden inroepen.

Naast de winnaar worden er ook drie reserve winnaars uitgeroepen. Als de hoofdwinnaar binnen een periode van 15 dagen zijn prijs niet komt opeisen, dan zal de eerste reserve winnaar de kans krijgen om zijn prijs te komen halen. Als ook die niet komt opdagen, dan krijgt de tweede reserve zijn kans, enz ….

Klik hier en kies je favoriete Apple product!

Eén gedachte over “Kies Uw Favoriete Apple Geschenk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.