Gratis Staaltje Maybelline Oogschaduw

Klik hier en ontvang gratis staaltjes oogschaduw

Zou jij graag deze gratis staaltjes van Maybelline eye shadow bij je thuis ontvangen? Dat kan! Je kan je namelijk opgeven als tester om dit product (en nog vele andere producten in de toekomst) te gaan testen. En wat je test mag je houden.

Om deze maybelline eye shadow te mogen testen moet je wel geregistreerd zijn als testpersoon. Registreren kan je heel makkelijk door op de rode balk boven – of onderaan dit bericht te klikken. Je komt dan rechtstreeks terecht op de pagina waar je jezelf kan inschrijven als tester.

Zorg er wel zeker voor dat je al je gegevens correct invult, anders gaan er problemen ontstaan tijdens de goedkeuring van je profiel of de verzending van je gratis staaltjes. Je kan natuurlijk ook gewoon met je Facebook account inloggen en dan wordt alles automatisch ingevuld. Lekker makkelijk.

Wil je dit product testen? Dan raden we je wel aan om gewoon nu meteen je te registreren. Er zijn slechts 500 gratis staaltjes beschikbaar! En in de tijd van vandaag is dat vrij weinig. Wees er dus zeker op tijd bij.

Moest je te laat zijn, geen paniek. Elke week komen er nieuwe staaltjes bij die je mag testen. Je zal dus in de toekomst zeker nog genoeg kansen krijgen om deze producten te testen.

Alvast veel plezier met het testen van gratis staaltjes.

 

Klik hier en ontvang gratis staaltjes oogschaduw

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.