460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis Smulbox Wickie De Viking

Gratis Smulbox Wickie De Viking

Gratis Smulbox van Wickie De Viking !!!

gratis smulbox wickie de viking bij fritkotactie

Ontvang nu een gratis smulbox van Wickie De Viking met de nieuwe promotie van fritkotactie. Je krijgt deze gratis smulbox cadeau bij een aankoop van een frit en een drankje in alle deelnemende frituren. Actie geldig tot 7 mei.

Klik Hier En Ontvang Een Gratis Smulbox van Wickie De Viking

Regelmatig ontvangen we een nieuwe promotie van de fritkotactie. En deze keer geven ze een gratis smulbox weg in alle deelnemende frituren. Je krijgt deze smulbox gratis bij de aankoop van een frit met drankje. Je krijgt er trouwens nog een extra gratis speelgoedje bij.

Om gebruik te kunnen maken van deze actie moet je jezelf eerst registreren (indien je nog niet geregistreerd moest zijn bij vorige acties). Na registratie ontvang je via email een voucher welke je gewoon moet afgeven bij je bestelling waarbij je dan de gratis smulbox mee naar huis kan nemen.

De deelnemende frituren kan je vinden op de site van fritkotactie. Je kan zelfs een app downloaden om zo altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste acties. Ook hoef je dan geen voucher meer af te printen, maar kan je deze gewoon laten zien in de frituur op je gsm.

Wat je ook doet, registreer je zeker bij fritkotactie. Als je misschien van deze actie geen gebruik wil maken, dan zal je zeker en vast in de toekomst nog wel acties ontvangen die wel iets voor jou zijn. Zo waren er in het verleden al een gratis kipcorn, gratis blikje cola, gratis pak friet, gratis blikje ice-tea en nog veel meer ....

Je kan van deze actie dus gebruik maken tot 8 mei. Hou er wel rekening mee dat het aantal vouchers beperkt is. Het zou dus best kunnen dat de actie vroeger stopt wegens een te groot succes. Ben je reeds te laat voor deze actie, neem dan zeker al eens een kijkje naar de volgende actie.

Klik Hier En Ontvang Een Gratis Smulbox van Wickie De Viking

Gratis Smulbox Wickie De Viking! Nu dankzij de nieuwe fritkotactie een gratis smulbox bij aankoop van een pakje friet met een drankje! #gratis #smulbox #frit #wickiedeviking

 

Comment Section

0 reacties op “Gratis Smulbox Wickie De Viking

Plaats een reactie


*