460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Ontdek 7 Manieren om te Besparen

Ontdek 7 Manieren om te Besparen

Bespaar Honderden Euro’s met Gratis Producten

Ontdek nu 7 manieren waarmee je enkele honderden euro’s kan besparen

ontdek 7 manieren om te besparen

Zou jij ook graag meer willen sparen? Ontdek nu dan 7 manieren waarmee je alvast enkele honderden euro’s per jaar kan besparen!

Je bent het vast met me eens dat sparen niet voor iedereen is weggelegd. Zeker de laatste jaren is dit moeilijker en moeilijker geworden. Daarom dat we hier ons best doen om jou zoveel mogelijk gratis aan te bieden. En als het niet gratis is, maar wel op onze site terecht komt, dan wil dit zeggen dat de aanbieding zo sterk is dat je ze niet kan negeren!

We hebben ook een makkelijk overzicht waar je snel alle aanbiedingen kan bekijken. Zo kan je onmiddellijk zien of er iets interessant voor jou bij is. In het overzicht vind je alles terug wat anders verspreid staat onder de verschillende categorieën. Je vindt er dus zowel gratis staaltjes terug als 100% terugbetaalde producten en andere gratis producten.

Wil je echt 100% zeker zijn dat je de beste aanbiedingen niet mist? Dan kan je best inschrijven op onze nieuwsbrief! Je krijgt dan 1 tot 2 maal per week een update van onze niet te missen gratis producten via e-mail toegestuurd. Iedereen die lid is van onze gemeenschap maakt trouwens elke maand kans om 5x2 filmtickets te winnen. Schrijf je dus zeker in!

Overzicht

Gratis Producten Ontdekken

Als iets gratis is willen we het allemaal wel. Maar alleen bij het horen van het woord “gratis” gaat er bij de meesten een alarmbel rinkelen. Jammer genoeg worden we van als we klein waren al geleerd dat gratis niet bestaat. Er moet altijd wel ergens een addertje onder het gras zitten. Nochtans is dit helemaal niet meer het geval. Bedrijven hebben de kracht van gratis producten ontdekt.

Gratis producten = Gratis reclame

Nu moet jij het nog ontdekken. Bij deze geef ik je toestemming om te profiteren en genieten van gratis producten, en ik zal je snel en kort uitleggen waarom (in een ander bericht gaan we hier dieper op in). Het uitdelen van gratis producten is in de loop van de laatste jaren het krachtigste reclamemiddel geworden.

We hebben nu honderden kanalen om weg te zappen tijdens de reclame of we kunnen zelfs de reclame doorspoelen tijdens het uitgesteld kijken. Hierdoor is de waarde van een reclamespot op tv veel minder groot geworden. De kosten om deze reclame te maken en dan nog eens uitzendtijd te kopen op tv zijn gewoon veel te hoog geworden.

Het is voordeliger om staaltjes van het product of de dienst gratis te verdelen. De productiekosten liggen tot 3x lager dan de daadwerkelijk prijs in de winkel, en men wekt meer interesse doordat men de klant rechtstreeks bereikt. Denk maar aan Coca-cola die gratis blikjes uitdeelt aan de verschillende kruispunten.

Gratis Staaltjes aanvragen

Ongetwijfeld de meeste bekende manier om gratis producten te verkrijgen. Jammer genoeg niet de makkelijkste manier waarmee je geld kan besparen. Ondanks wat de meesten denken zijn er echt wel betere manieren om geld te besparen en aan gratis producten te komen. Maar in dit hoofdstuk gaan we ons best doen om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk gratis staaltjes kan ontvangen bij je thuis.

Gratis staaltjes vinden

Eerst moet je natuurlijk gratis staaltjes vinden! De eerste plaats waar je kan kijken is in onze eigen categorie met gratis staaltjes. Daarin trachten we wekelijks de nieuwste staaltjes aan te kondigen. Daarnaast kan je ook inschrijven bij andere verzamelsites zoals Toluna. Zij bieden niet alleen gratis staaltjes  aan maar ook allerlei andere vormen waarmee je kan besparen op je maandelijkse uitgaven. In deze blogpost over "Gratis Staaltjes bij Toluna"vind je hier meer informatie over.

Nadeel van staaltjes online aanvragen

Het nadeel van gratis staaltjes online aanvragen is dat je er snel moet bijzijn, er worden in de meeste gevallen slechts een paar honderd (in uitzondering eens duizend) staaltjes weggegeven. Deze worden dan nog gegeven aan personen die worden uitgekozen op basis van de gemiddelde gebruiker van het product. Je moet dus eigenlijk een beetje in het profiel passen om kans te maken om online gratis staaltjes te verkrijgen.

100% Terugbetaalde producten

Wat zijn 100% terugbetaalde producten? Dit zijn producten die je eerst zelf moet aankopen, maar waarvan je nadien de aankoopwaarde terugbetaald krijgt. Zolang je aan de voorwaarden voldoet en het product binnen een afgesproken termijn en plaats aankoopt, krijg je het volledige aankoopbedrag van het product terugbetaald. Meer info vind je in de blogpost "100% terugbetaald acties".

Makkelijker wordt het niet

Ongetwijfeld de makkelijkste manier om gratis producten te verkrijgen en waarmee je echt al makkelijk meer dan honderd euro per jaar mee kan besparen. Ondanks dat het de simpelste vorm is om te besparen, wordt het raar maar waar nog niet veel gedaan. Vooral ook omdat er te weinig over geïnformeerd wordt. Mensen weten gewoon niet dat hun product terugbetaald wordt.

Sta je toevallig in de winkel en je ziet dat aan het product, dat jij juist wou komen, er een actiesticker hangt dat jouw product 100% terugbetaald wordt. Dan denk je op die moment waarschijnlijk ‘ dat is mooi meegenomen’. Nochtans zijn er op elke dag van de week in elke winkel verschillende acties waarbij er producten worden terugbetaald, alleen ben je hiervan niet op de hoogte.

Lees altijd de voorwaarden

In onze categorie van 100% terugbetaalde producten vind je een overzicht van verschillende producten. Je vindt er ook alle informatie die nodig is om jouw aankoop terugbetaald te krijgen. Zorg steeds dat je goed kijkt naar de voorwaarden van de terugbetaling. Zoals de winkel waar je het product koopt en tot wanneer de actie geldig is. Zorg er ook zeker voor dat je het correcte product koopt. Dan denken we vooral aan smaak, hoeveelheid, kleur, enz …

Je zal versteld staan hoeveel je gaat besparen als je echt gaat uitkijken naar terugbetaalde producten.

Genieten van Gratis Diensten

We spreken in het algemeen over gratis diensten als bepaalde handelingen gratis voor jou gedaan worden. Meestal gaat het dan over een extra service bovenop een betalende dienst. Dit is dan ook de reden waarom hier zeer weinig gebruikt van gemaakt wordt.

Waar moet je op letten?

Een gratis dienst kan ook zijn dat je ergens een maand lang gratis gebruik van mag maken als proefperiode. Nadien kan je dan beslissen of je de dienst wil behouden (weliswaar betalend) of je de dienst stop wil zetten. Het gevaar is meestal dat je zelf moet aan geven dat je wenst te stoppen. vergeet je dit! Dan ga je meestal automatisch over naar een betalende dienst.

Hoe je voordeel eruit halen?

Toch kan je hier ook voordeel uithalen. Ben je van plan om ergens lid te worden of een abonnement te nemen? Dan is het zeker de moeite om even op voorhand te kijken of er geen acties zijn of gepland zijn in de toekomst. Soms kan je ook even kijken of er acties waren in het verleden. Bij veel leveranciers kan je het product dan toch nog verkrijgen aan dezelfde voorwaarden dan in  de reeds afgelopen actie.

Zo kan je bvb abonnee willen worden bij het laatste nieuws. Als je dan even gaat kijken wat je hierbij kan krijgen, dan zal je snel ontdekken dat je heel wat maanden gratis de krant kan lezen als cadeau bij het nemen van een abonnement. Op die manier spaar je toch weer wat geld uit op een dienst waarvoor je anders teveel voor zou betaald hebben.

Gratis Offertes Vergelijken 

Met het vergelijken van offertes kan je echt heel veel geld besparen. Naargelang de werken die je wil laten uitvoeren kan je hier echt honderden tot zelfs duizenden euro’s mee besparen. Vooral als je verbouwingen gaat doen of bvb beveiligingsalarmen wil laten installeren kan je hier voordeel mee doen.

Aanvragen van gratis offertes

Voor je gaat vergelijken moet je natuurlijk eerst je gratis offertes aanvragen. Typ in de zoekbalk rechtsboven op onze site welke offerte je juist zoekt. Je zal dan enkele resultaten krijgen waar je meerdere gratis offertes mee kan aanvragen. Op de meeste gespecialiseerde sites krijg je automatisch al meerdere offertes aangeboden. Maar je kan er best zoveel mogelijk verzamelen.

Speel het spel

Als je al je offertes  aangekregen hebt kan het spel beginnen. Je neemt de goedkoopste offerte die je aangekregen hebt en je gaat daarmee naar de leveranciers van de andere offertes. Je zal zien dat er altijd wel iemand is die toch weer een goedkopere offerte kan aanbieden. Met die nieuwe offerte ga je weer naar de vorige om te kijken of zij misschien weer wat goedkoper kunnen. En dit doe je net zo lang totdat er niemand nog goedkoper kan gaan. En dan weet je dat je de laagste prijs behaald hebt en een maximum bespaard hebt.

Bespaar tot duizenden euro's!

In het vergelijken van offertes kruipt wel redelijk wat tijd in. Maar het bedrag dat je ermee spaart loopt soms makkelijk op tot honderden en soms zelfs duizenden euro’s. Het is dus echt wel de moeite om hier even wat tijd in te steken. Het maakt trouwens niet uit voor welke karwei je een klusjesman zoekt, voor elke job kan je wel een gratis offerte aanvragen.

Invullen van Enquêtes

Met het invullen van enquêtes kan je ook redelijk wat euro’s besparen. Ondanks wat velen beweren kan je hier redelijk wat gratis producten mee scoren en tegenwoordig zelfs waardebonnen of cash geld. De site van Toluna is hier een perfect voorbeeld van, zij bieden veel enquêtes aan waar allerlei beloningen aan vast hangen.

Het belang van je gebruikersprofiel!

Velen zullen je zeggen dat het invullen van enquêtes niets betekend of niets opbrengt. Dit komt vooral omdat ze het verkeerd of niet eerlijk gespeeld hebben. Het allerbelangrijkste als je enquêtes gaat invullen is dat je zoveel mogelijk over je eigen vertelt. Zodoende er een goed gebruikersprofiel kan opgemaakt worden van jou.

Hoe correcter en uitgebreider je profiel is, hoe meer enquêtes je zal ontvangen om in te vullen. Hoe meer enquêtes je invult, hoe meer punten je ontvangt die je kan inruilen tegen beloningen. Die beloningen kan je zelf kiezen. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor waardebonnen van je favoriete winkel, maar bij Toluna kan je ook gewoon kiezen om je punten te wisselen tegen cash geld.

Wil jij graag meer weten over de werking van Toluna en hoe je enquêtes kan invullen? Lees dan zeker even dit blogbericht over besparen met Toluna. Je vindt er alle informatie die nodig is om een maximum aantal punten te verzamelen en grotere beloningen te ontvangen. Zeker de moeite waard om eens te lezen.

Cadeaus bij abonnementen

Het ontvangen van cadeaus bij abonnementen is iets waar veel te weinig gebruik van gemaakt wordt. Je kan er nochtans producten van de hogere prijsklasse mee verzamelen. De reden waarom er zo weinig gebruik van gemaakt wordt is omdat veel mensen schrikken bij het woord abonnement. Ze hebben vooral bang dat ze enkele jaren aan een abonnement vast hangen.

Wees slim en ontvang gratis producten van de hogere prijsklasse!

Nochtans, als je het wat slim speelt, kan je hier heel wat mooie producten mee verkrijgen. Vaak gratis of tegen echte spotprijzen, zoals de gsm van testaankoop die je voor 2 euro kan ontvangen. Zo kan vind je veel gratis producten die echt wel redelijk wat geld waard zijn. Een cadeau van honderd euro is echt geen uitzondering.

Je moet wel weten hoe je dit aanpakt. Allereerst moet je goed de voorwaarden lezen. Bij heel veel acties krijg je bijvoorbeeld een kennismakingspakket cadeau. Hier kan dan een staaltjes van het product insteken zoals een gratis boxershort van het desbetreffende merk. Of je krijgt een cadeau bij een proefabonnement dat je gedurende twee maanden neemt. Zoals bij Test-aankoop het geval is.

Gratis smartphone bij Test-aankoop

De actie van Test-aankoop is een perfect voorbeeld van hoe je een duurder product, in dit geval een gsm, bijna gratis kan ontvangen. De actie gaat erover dat je een gratis gsm krijgt bij het nemen van een proefabonnement gedurende 2 maand voor slechts 2 euro. Je ontvangt dus in principe een smartphone voor 2 euro. Je ontvangt dan 2 maand lang de magazines van Test-aankoop.

Echter, zodra de 2 maand verlopen zijn stap je automatisch over naar een gewoon betalend abonnement. Tenzij je via een aangetekend schrijven laat weten dat je het abonnement wil stopzetten op het einde van de 2 maand. En daar gaan jammer genoeg zeer veel mensen in de fout.

Lees steeds de voorwaarden goed

Ze lezen de voorwaarden niet goed waardoor ze opeens een abonnement van honderd euro of meer hebben. Daarom hoor je zoveel vertellen dat het allemaal afzetterij is, maar diegenen die het spelletje kennen halen hier enorm profijt uit. Als je de voorwaarden goed leest en er op in speelt zal je zeer veel gratis kunnen verkrijgen.

Zet je abonnement op tijd stop!

Zo hadden we een tijd geleden een actie waarbij je een gratis boxershort ter waarde van 24.99 euro kreeg. Deze werd gewoon gratis naar je toegestuurd. Bij de boxershort zat een brief dat je automatisch de volgende maand 2 nieuwe exemplaren toegestuurd zal krijgen, deze waren dan wel betalend maar nog steeds voor een voordelige prijs. En zolang je niets liet weten dat je wou stoppen kreeg je gewoon elke maand iets opgestuurd waar dan wel telkens een rekening om te betalen bij zat.

Het enige wat je in dit geval had moeten doen is meteen na het ontvangen van de gratis boxershort laten weten dat je geen verdere pakketten meer wenst te ontvangen. Je had dan gewoon die gratis boxershort ontvangen zonder nog ergens last van te hebben.

Wees niet Lui!

Bedrijven rekenen eigenlijk een beetje op de luiheid en het vergeetachtig zijn van hun klanten. Veel mensen vergeten om een simpele brief te sturen om het abonnement te stoppen. Ze krijgen dan een betalend pakket en denken ‘juist, dit moest ik nog stopzetten, morgen ga ik dit zeker doen’. Ondertussen zijn we weer een maand later en krijgen ze opnieuw een betalend pakket omdat ze nog steeds vergeten zijn het abonnement stop te zetten.

Het ontvangen van cadeaus bij abonnementen is ongetwijfeld een van de betere manieren om gratis producten te ontvangen die in de hogere prijsklasse liggen. Je moet gewoon zorgen dat je weet wat je doet en dat je altijd goed de voorwaarden gelezen hebt. Zo kan je niet toevallig opeens een abonnement hebben of een rekening ontvangen van een duurdere nazending.

Meespelen met Gratis Wedstrijden

Hiervoor hoef je weinig te doen, maar zeker ook niet niets. Raar maar waar wordt er niet zoveel gespeeld met gratis wedstrijden. De reden hiervan is omdat het geloof in deze wedstrijden niet al te groot meer is. Vroeger organiseerde iedereen dergelijke wedstrijden zonder echt een prijs weg te geven. Of het was op voorhand al beslist wie met de hoofdprijs ging lopen. Hierdoor was het vertrouwen in de eerlijkheid van deze gratis wedstrijden ver weg..

Wedstrijden met deurwaarder

Tegenwoordig is dit echter allemaal het geval niet meer. We gaan zeker niet beweren dat sommige kleine prijzen op Facebook allemaal eerlijk verdeeld worden. Maar zodra er grotere prijzen aan te pas komen moet men ook het toezicht van een deurwaarder hebben. Deze wedstrijden worden dan helemaal eerlijk gespeeld en de prijzen worden echt geloot en uitgereikt.

Eigenlijk hebben we het al eerder enkele malen gezegd, maar ook hier ga je best eens een kijkje nemen bij de voorwaarden. Zodra je ziet dat er een deurwaarder aan te pas komt kan je er zeker van zijn dat de wedstrijd eerlijk verloopt. Je kan dan perfect inschrijven en meespelen.

Reclame - of spammail

Een andere reden waarom sommigen niet graag meespelen met dergelijke wedstrijden is omdat ze niet graag de reclame of spam in hun e-mail ontvangen. Want telkens je meedoet aan een wedstrijden zal je nadien e-mails ontvangen van de sponsorende partij van de wedstrijd. Een goede hint is dan ook om een tweede of derde e-mail adres aan te maken, speciaal voor dergelijke wedstrijden waar je prijzen mee kan winnen. Je kan deze e-mail trouwens gebruiken voor al je activiteiten waarmee je gratis producten gaat scoren.

En toch worden deze gratis wedstrijden met allerlei prijzen weer populairder. De reden hiervoor is heel simpel, de algemene nooit ophoudende crisis. Net zoals alles met gratis, kortingen, solden, outlet en ga zo maar door, weer populairder is dan ooit tevoren.

Help het geluk een handje

Ga je meedoen met deze wedstrijden, help het geluk dan een beetje. Zorg er voor dat je antwoorden 100% correct zijn, doe onderzoek, ga op Google kijken. Zorg er zelfs voor dat je bij de schiftingsvraag er zo kort mogelijk op zit. Vragen ze hoeveel personen zullen meespelen, dan kan je eens op hun Facebookpagina gaan kijken hoeveel leden er zijn. Probeer altijd iets meer informatie te hebben dan de andere deelnemers. Je zal zien het werkt echt.

Testen van Producten

We spreken hier dan niet over gratis staaltjes, maar over het testen van de duurdere producten. Zoals bepaalde elektronica producten die je kan gebruiken in het huishouden. Het wil niet zeggen omdat deze producten duurder zijn, dat ze niet hoeven getest te worden. Ze zijn alleen veel moeilijker vast te krijgen.

Je zal zelden de kans krijgen om dergelijke producten te testen. Maar omdat het zeker bestaat, zullen we er even dieper op ingaan. Ook hier is het natuurlijk belangrijk dat je een goed gebruikersprofiel ingevuld hebt. Hoe beter je profiel hoe groter de kans is dat je in aanmerking komt om deze producten te mogen testen.

Neem je taken serieus

Word je eenmaal gekozen om een product uit de duurdere prijsklasse te mogen testen! Dan moet je zeker zorgen dat je alles correct uitvoert. In vele gevallen moet je dan een uitgebreide evaluatie maken over bvb het gebruiksgemak van het product. Welke invloed het had en in hoeverre dit product je leven verrijkt heeft.

Als jij alles perfect uitvoert kom je misschien volgende keer sneller in aanmerking omdat je een serieuze kandidaat bent die op een ernstige manier omgaat met de producten welke getest dienen te worden.

Geteste producten mag je houden

En het mooie van heel de zaak is dat je meestal de geteste producten mag houden. In sommige gevallen kan het zijn dat je het product tegen een sterk verminderde prijs kan aankopen. Men spreekt in dit geval dan over producten die minstens honderd euro en meer waard zijn.

Besluit

Ondertussen zitten we al op 9 manieren om geld te besparen met gratis producten. Dit blogbericht is ook al vrij lang geworden, dus denk ik dat het tijd is om ons besluit te maken en een snel overzicht van wat we allemaal gezien hebben.

Gratis bestaat

Wat je vooral moet onthouden is dat gratis wel degelijk bestaat en dat er niet altijd (tegenwoordig zelfs zelden) een addertje onder het gras moet zitten. Het weggeven van gratis producten is een nieuwe vorm van reclame geworden waarbij zowel de klant als de producent positief uitkomen. Het is voor beiden een win - win situatie.

Je gebruikersprofiel is alles!

Ga je gratis staaltjes aanvragen, enquêtes invullen of producten testen, zorg er dan zeker voor dat je gebruikersprofiel goed ingevuld is. Hoe meer info je geeft en hoe gedetailleerder deze info is, des te groter de kans is dat je in aanmerking komt voor gratis staaltjes te ontvangen of om producten te mogen testen uit de duurdere prijsklasse.

Denk aan de voorwaarden

Wat je ook zeker moet onthouden is dat je bijna altijd eerst de voorwaarden goed moet lezen. Je kan heel veel gratis producten ontvangen door de voorwaarden goed te weten. Of beter gezegd, je kan heel veel onverwachte extra’s (zoals betalende abonnementen) vermijden door de voorwaarden voldoende te kennen.

Steek er tijd in

Reken niet op het geluk, maar zorg voor je eigen geluk. Door de voorwaarden te kennen, goede en correcte informatie en soms hier en daar wat opzoekwerk te verrichten ben je de concurrentie bijna altijd een stap voorruit. Steek er dus ook wat tijd in als je gratis producten wil ontvangen.

Tips voor Gratis producten

Om jullie toch nog wat verder te helpen geef ik snel nog enkele tips mee. Als je de tekst goed gelezen hebt zal je ongetwijfeld enkele handige tips gezien hebben.

De aanhouder wint

De belangrijkste tip zou zijn, geef nooit op! Als je gaat starten om zoveel mogelijk gratis producten te verkrijgen geldt de regel ‘ De aanhouder wint’ echt wel. Hoe meer je speelt, hoe groter je ervaring wordt en hoe meer producten je gaat ontvangen.

Extra e-mail adres

Zorg voor een tweede of derde e-mail adres. We hebben het eerder al vermeldt, maar het is dan ook wel een hele goede tip. Je gaat reclame ontvangen van verschillende bedrijven en je gaat uitnodigingen ontvangen voor andere wedstrijden. Als je pas begint met het verzamelen van gratis producten zal dit nog meevallen, maar na een tijdje gaat je mailbox echt vol zitten. Zorg er dus voor dat je jouw privé mail en de mailbox voor wedstrijden en dergelijke goed gescheiden houdt.

Plan je taken

Raak er niet verslaafd aan! Laat het niet al je tijd in beslag nemen. Zorg ervoor dat je op voorhand weet hoeveel uur per dag het in beslag mag nemen. Geloof me, als je echt wil kan je elke dag opnieuw hier de hele dag mee bezig zijn. Zorg dat het een beetje leuk blijft, het moet geen spelletje worden waarbij je willekeurig aan alles meedoet. Je moet blijven zorgen dat er strategie en tactiek inzitten.

Speel het goed en correct

Beter iets minder doen maar het goed doen en effectief gratis producten ontvangen en prijzen winnen. Dan dat je zomaar overal aan alles gaat meedoen wat je kan, maar eigenlijk niets op de goede manier doet en uiteindelijk ook geen producten gaat ontvangen of prijzen gaat winnen.

Speel het spel goed en je zal als winnaar uit de bus komen!

Ontdek 7 manieren om te besparen! Bespaar honderden euro's met gratis producten! #gratis #besparen #geld

 

    Comment Section

    0 reacties op “Ontdek 7 Manieren om te Besparen

    Plaats een reactie


    *