460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Waar Gratis Staaltjes vinden?

Waar Gratis Staaltjes vinden?

Waar Vind Je Nu De Beste Gratis Staaltjes?

Waar kan je nu de beste gratis staaltjes vinden

Waar kan je gratis staaltjes vinden? Zowel online als offline. Welke winkels, welke sites. Wat kan je verwachten bij het aanvragen van gratis staaltjes? Ontdek alles wat je moet weten over waar je gratis staaltjes kan aanvragen!

Waar kan je gratis staaltjes vinden? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel! Tegenwoordig kan je overal gratis staaltjes vinden. In bijna elk grootwarenhuis, verschillende winkels en ook online op verschillende sites kan je ze terug vinden.

Deze gratis staaltjes komen in verschillende vormen! Soms wordt er een wederdienst gevraagd (zoals je inschrijven op de nieuwsbrief), soms kan je ze gewoon helemaal gratis testen. Als je éénmaal weet waar je de verschillende gratis staaltjes kan vinden en hoe je ze kan krijgen, kan je hier best wel veel profijt meedoen.

Overzicht

Soorten Gratis Staaltjes

Misschien snel even kijken wat je kan beschouwen als gratis staaltjes. De meeste mensen kennen het enkel in de simpelste vorm, zijnde iets wat je soms krijgt bij je aankoop. Maar er bestaan wel meer vormen van gratis staaltjes. Alleen staan ze bij ons bekend onder een andere naam.

Gewoon gratis staaltjes

Deze is zonder twijfel de bekendste vorm van gratis staaltjes zoals iedereen ze kent. Je gaat bijvoorbeeld een parfumwinkel binnen. Koopt een parfum van je favoriete merk en je krijgt er zomaar 5 staaltjes vrouwenparfum van andere merken bij en nog eens 3 staaltjes voor je vriend ook. Gewoon zomaar gratis cadeau! Heeft nog nooit iemand over geklaagd en wordt zelfs met veel plezier aangenomen.

Zo kennen we ook wel allemaal de promo meisjes en jongens van Coca-cola die op de hoek van de straat of aan het rode licht gratis blikjes cola uitdelen. Zodra de zomer begint zie je ze regelmatig tevoorschijn komen. En als we ze zien staan doen we allemaal onze autovenster naar beneden zodat ze ons zeker niet zouden overslaan. We vinden het zelfs zo leuk dat we tegen onze vrienden vertellen waar we ons gratis blikje cola gekregen hebben.

Of nog makkelijker! In elke colruyt in ons land kom je tijdens het winkelen wel ergens een standje tegen waar je iets gratis kan proeven. In de Colruyt bij ons in de buurt kan je altijd gratis koffie nemen, kan je aan de vlees afdeling wel iets vers proeven, kom je ergens in de rek wel een bordje tegen met koekjes op, enz ….

Staaltjes als 100% terugbetaald producten

We komen elke dag voorbeelden van gratis staaltjes tegen. Ze zijn daarom niet altijd even zichtbaar, maar ze zijn er wel. Net zoals de 100% terugbetaalde producten. Je moet wel eerst het product aankopen, maar je krijgt het daarna terugbetaald. Je hebt dan in dit geval ook een gratis staaltje ontvangen.

Waarom het product niet gewoon gratis uitdelen in plaats van het te laten kopen en nadien weer terug te betalen? Met deze vorm van staaltjes bereikt men enkel die personen die interesse hebben in het product, waardoor het verkrijgen van mogelijke nieuwe klanten aanzienlijk stijgt. Er is natuurlijk wel de drempel dat de klant eerst moet betalen alvorens zijn geld terug te krijgen. Een drempel die jammer genoeg voor velen er teveel aan is.

Bijkomend voordeel bij het aanbieden van gratis staaltjes onder de vorm van terugbetaalde producten is dat de producent op deze manier over je gegevens beschikt. In ruil voor de terugbetaling moet je het terugbetaalformulier invullen. Hierop staat natuurlijk je email adres zodat de producent je meerdere aanbiedingen kan opsturen.

Elke dag vind je staaltjes terug onder de vorm van terugbetaald. In bijna elke supermarkt en elk grootwarenhuis vind je coupons waarmee je de terugbetaling van een bepaald product kan aanvragen. Ook online vind je tegenwoordig genoeg sites terug die je op de hoogte houden van de nieuwste gratis staaltjes en terugbetaalde producten.

Staaltjes met het testen van Producten

Ook het testen van producten is een vorm van gratis staaltjes. Meestal gaat het hier dan om gebruiksproducten, terwijl we anders meestal praten over voedingswaren. Deze producten worden naar je thuis gestuurd zodat jij als klant ze eerst kant testen. Je krijgt dus een gratis staaltje thuis opgestuurd.

Deze vorm van gratis staaltjes is wel door de meesten bekend, maar er zijn er weinigen die het ook doen. Dit komt omdat je niet zomaar kan beslissen om producten te gaan testen, je moet hiervoor in aanmerking komen. Omdat het meestal om duurdere producten gaat en ze aan je deur geleverd worden, wil de producent er ook zeker van zijn dat je in het profiel van de klant past.

Om producten te kunnen testen moet je jezelf dus inschrijven op sites die producten om te testen aanbieden. Zoals bvb Toluna, je kan hier inschrijven om je kandidaat te stellen om producten testen. Je moet dan enkele gegevens invullen zodat er een profiel van je kan gemaakt worden. Op basis van dat profiel wordt er dan gekeken of je geschikt bent om het product te testen.

Voor elk product kan er een ander profiel gezocht worden. Je kan dus best gewoon alles eerlijk invullen zodat er een correct profiel gemaakt wordt van jou. Bedrijven gaan namelijk op zoek naar personen die het profiel hebben van hun gemiddelde klant, en voor elk bedrijf ziet die gemiddelde klant er anders uit.  Je weet dus bijna nooit op voorhand of je in aanmerking komt om een bepaald product te mogen testen.

Zo wil bvb de firma Maybelline hun nieuwe lippenstift laten testen. Ze willen weten hoe hun klanten denken over het product. De gemiddelde klant voor lippenstift zijn vrouwen van 16 en ouder. Je kan dus best wel begrijpen dat je als man weinig kans ga hebben om dit product te mogen testen. Of een nieuw product tegen gewrichtspijnen, dan weet je dat de kans klein is dat je als 18-jarige dit product zal mogen testen.

Het beste wat je dus kan doen om gebruik te maken van deze vorm van gratis staaltjes, is je wekelijks opnieuw kandidaat stellen om producten te mogen testen. En vooral, ga niet hopen op producten waar je eigenlijk niets mee kan doen. Je zal toch niet in het profiel passen en niet aanvaard worden als proefpersoon.

Besluit

Elke dag komen we gratis staaltjes tegen, we zien ze gewoon niet zo. Iemand die de ogen open houdt en oplet kan elke dag genieten van gratis producten. Overal waar je komt zal je ze tegenkomen. Op de hoek van de straat, in het warenhuis, online, …. Het is de nieuwste vorm van reclame waarbij zowel de klant als de producent er goed uitkomen.

Het zal meer en meer zichtbaar worden en vooral online zal het nog een grote opmars maken. Het enige wat wij moeten doen is er klaar voor zijn. Stoppen met wantrouwig te zijn tegenover alles wat volgens ons te goed is om waar te zijn. Als je alle vormen van gratis staaltjes gaat gebruiken, dan zal je merken dat je jaarlijks enkele honderden euro’s zal uitsparen. Simpelweg door gratis producten te aanvaarden.

Waar Gratis Staaltjes Vinden? Ontdek welke de beste manieren zijn om aan gratis staaltjes te komen! #gratis #staaltjes #terugbetaald

 

    Comment Section

    0 reacties op “Waar Gratis Staaltjes vinden?

    Plaats een reactie


    *