460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis Staaltjes Bij Toluna

Gratis Staaltjes Bij Toluna

Gratis staaltjes en producten ontvangen bij Toluna

Ontdek hoe je kan besparen met gratis producten als lid van Toluna

Besparen met enquêtes op toluna

Bespaar nu tot enkele honderden euro’s per jaar met gratis staaltjes en producten. Dankzij de site van Toluna heb je nu allerlei mogelijkheden om te besparen.

Zou jij ook graag jaarlijks enkele honderden euro’s besparen op je uitgaven? De allerbeste manier om dit te doen is door regelmatig een kijkje te nemen in ons overzicht op onze site. En wil je helemaal zeker zijn dat je niets mist, dan kan je best inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo ben je steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwste acties. Je maakt trouwens elke maand kans om 5x2 filmtickets te winnen.

Maar je kan ook eens een kijkje op de site van Toluna.be. Zij bieden verschillende manieren aan waarmee je ook enkele honderden euro’s per jaar kan sparen. Door het grote aanbod van diverse manieren om te besparen is Toluna een site waar je zeker gebruik van moet maken. Als je inschrijft voor de vele enquetes en je kandidaat stelt voor alle gratis producten, zal je gegarandeerd enkele honderden euro’s per jaar sparen.

Overzicht

Inschrijven om te Beparen

Inschrijven op de site van Toluna is helemaal niet moeilijk. Via deze link ga je naar de startpagina van Toluna, daar kan je maar 1 ding doen en dat is jezelf registreren. Je kan dit simpelweg door je gegevens in te vullen of door in te loggen met je Facebookaccount.

Wat belangrijk is als je de registratie invult is dat je eerlijk bent. Zorg er voor dat de gegevens die je invult correct zijn. Zonder correcte gegevens zal je nooit gratis producten kunnen ontvangen. We zien veel terug dat iemand een fictief e-mail of adres opgeeft. Zonder correct adres kan je jouw e-mail niet bevestigen en met een verkeerd adres zullen de gratis staaltjes nooit bij jouw thuis aankomen.

Wees dus gewoon eerlijk en vul alles correct in. Je zal merken dat alles beter zal verlopen en je effectief gratis staaltjes kan testen.

Gratis staaltjes Ontvangen

Een heel goede manier om te besparen is door gebruik te maken  van gratis staaltjes. Toluna komt elke week opnieuw met aanbiedingen van gratis staaltjes voor X aantal personen. Het is zeker niet zo dat we hier spreken over producten met een grote waarde, maar soms vind je toch wel gratis producten die enkele tientallen euro’s waard zijn. Zo kan de totale waarde toch wel snel oplopen en zal je merken dat je toch heel wat kan besparen op een jaar tijd. Elk jaar opnieuw!

Als je gratis staaltjes wil gaan ontvangen moet je jezelf eerst kandidaat stellen hiervoor. Je hoeft je maar éénmaal te registreren, maar je moet wel elke week laten weten als jij graag zou willen het nieuwe gratis product testen. Het is dus niet zo dat je sowieso kandidaat staat om alle producten te testen die beschikbaar zijn. Elk product heeft namelijk een bepaalde doelgroep, en daar moet je in passen om dat bepaalde product te mogen testen.

Hou dus zeker op wekelijkse basis goed in het oog wat er allemaal beschikbaar komt van gratis staaltjes. Ook is het zo dat er meestal maar enkele honderden staaltjes beschikbaar zijn. De boodschap is dan om binnen de aangegeven termijn je op te geven als testkandidaat. Het is dus zeker niet zo dat de eerste X aantal personen het staaltje ontvangen. Alles wordt bepaald door doelgroepen, waarover we dadelijk meer zullen vertellen.

Bepaal je doelgroep

Het bepalen van je doelgroep heeft een invloed op welke staaltjes of gratis producten jij kan ontvangen. Ga dus niet zomaar willekeurig wat uit je duim zuigen, maar beantwoordt alle vragen correct en zo gedetailleerd mogelijk.

Zodra je inschrijving voltooid is, kan je extra informatie gaan opgeven over jezelf als persoon en jouw leefomgeving. Zoals geslacht, hobby, leeftijd, provincie, getrouwd, kinderen en nog allerlei. Maar ook waar je gaat winkelen, welke auto je rijd, je favoriete vakantieland, drinken, eten, sport en ga zo maar door.

De reden waarom dit gevraagd wordt is heel simpel. Op basis van jouw antwoorden wordt een profiel opgemaakt van jouw persoon. Dat profiel is nodig om te bepalen of je past in een bepaalde doelgroep. Die doelgroepen worden aangegeven door de producenten die de gratis staaltjes aanbieden. Zij laten weten welke personen gezocht worden om hun feedback te geven op hun product.

Zo kan het zijn dat Coca-cola graag wil weten wat een bepaalde doelgroep van hun nieuw product vinden. Zij geven dan X aantal staaltjes voor die bepaalde doelgroep. Die doelgroep zou kunnen zijn: mannen tussen 20 en 40 jaar welke vrijgezel zijn en veel frisdrank drinken.

Of een nieuwe producent van parfum wil zijn product laten testen door vrouwen van 35 tot 50 jaar, welke getrouwd zijn zonder kinderen, en een inkomen hebben van + 50.000 euro per jaar. Deze doelgroep is dan vooral gericht op de wat meer volwassene carrièrevrouw.

Het belang van een doelgroep is dus zeer groot. Het past dus niet dat jij gaat liegen waardoor je in verkeerde doelgroepen terecht komt, waardoor er foute feedback zou terugkomen. Je gaat ook producten ontvangen die je liever niet hebt, en de producten die je wel interesseren ga  je mislopen.

Het invullen van enquêtes

Een andere manier om wat geld te besparen is door het invullen van enquêtes. Voor het invullen ontvang je geen cash geld, maar je kan wel punten sparen waarmee je weer gratis producten kan ontvangen. De enquêtes die je kan invullen komen hoofdzakelijk van bedrijven die een bepaald onderzoek willen uitvoeren.

Ja kan uitgenodigd worden via e-mail om een enquête in te vullen, of je kijkt gewoon op de pagina van Toluna bij enquêtes om te zien wat er beschikbaar is. Het invullen van een enquête duurt ongeveer een 15 tot 20 minuten. Hoe langer de enquête is, hoe groter de beloning is.  Vul je enquêtes eerlijk in. Het is de bedoeling dat bedrijven correcte informatie kunnen verzamelen over hun product of dienst. Jouw mening is dus wel degelijk van groot belang.

Ik hier is het weer belangrijk dat je tot de gevraagde doelgroep behoort. Bij Toluna kan je profielonderzoeken invullen waarbij je dan nadien meer kans maakt om geselecteerd te worden voor enquêtes in te vullen. Je zal trouwens merken dat bij alles wat je doet bij Toluna, het belang van een eerlijk correct profiel op de eerste plaats komt. Een goed ingevuld profiel zal ervoor zorgen dat je meer kunt besparen.

Beloningen voor gespaarde punten

Je zal merken dat je door het deelnemen aan allerlei enquêtes je punten gaat verzamelen. Deze punten kan je inruilen voor beloningen. Deze beloningen zijn er in allerlei vormen en jij kan zelf kiezen hoe je jouw beloning wil ontvangen.

Als je meer het type bent dat wel eens een gokje durft te wagen, dan kan je een deel van je punten inwisselen voor loten van prijstrekkingen. Met deze loten kan je kans maken op allerlei prijzen zoals een leuke vakantie of de allernieuwste gadgets. Het kan ook zijn dat je niets wint met je loten. Hier moet je dus zelf de beslissing maken of jij de gok aandurft

Maar je kan ook je gespaarde punten inwisselen voor bonnen van een groot aantal winkels. Je kijgt dan waardebonnen waarmee je kunt gaan winkelen in de carrefour. Of gewoon online in de Bol.com winkel. Hierdoor kan je besparen op je onkosten tijdens het winkelen, of jezelf een leuk cadeautje doen uit je favoriete winkel.

En als laatste, maar zeker niet het minste, kan je ook gewoon kiezen om je gespaarde punten in te ruilen voor geld. Iets waar verrassend genoeg niet zo veel voor gekozen wordt. Meestal worden de punten geruild voor waardebonnen. Je mag in alle geval zelf kiezen wat je met je opgespaarde punten wil doen.

Besluit

Om deze blogpost, die wat langer geworden is dan gedacht, af te sluiten maken we nog even dit besluit. Het allerbelangrijkste dat je moet onthouden is dat je ten allen tijde zorgt dat je profiel eerlijk en correct ingevuld is. Je het is de derde maal dat we dit zeggen, maar het is dan ook zo belangrijk.

Met een goed ingevuld profiel kan je starten met gratis staaltjes aan te vragen. Je kan je dan kandidaat stellen voor alle producten waar je voor in aanmerking komt. Behoor je tot de gepaste doelgroep, dan zal je sneller en meer interessante producten ontvangen.

Ook bij het invullen van enquêtes komt het belang van je doelgroep weer boven. Ook hier zal je sneller gepaste enquêtes vinden die bij jou profiel aansluiten en waarmee je meer punten kan gaan sparen. Wacht zeker niet tot je een uitnodiging krijgt via e-mail om aan een enquête mee te doen, neem zelf regelmatig een kijkje op de site van Toluna.

Spaar je punten op en wissel ze in voor beloningen. Als we jou een goede raad kunnen geven! Geef niet al je punten uit aan loten om prijzen te winnen. We zeggen niet dat je misschien eens af en toe een gokje kan wagen, maar wissel zeker niet alles. Denk eraan, de bedoeling was om wat centjes te sparen. Je kan dus best je punten ruilen tegen waardebonnen of er gewoon ruilen voor geld.

Ultieme tip

Er zijn meerdere sites zoals Toluna. Kijk eerst eens in onze rubriek gratis staaltjes wat je hier kan vinden. Schrijf je in voor alles wat je kan vinden. Het aanmaken van een tweede e-mail adres hiervoor is geen slecht idee.

Heb je hier alles gedaan! Ga dan naar de site van Toluna. Schrijf je daar in en doe daar zoveel mogelijk tot je alles gedaan hebt wat er op die moment te doen valt. Ga verder naar de volgende site en doe daar hetzelfde, en daarna weer een site, en nog een site.

En op het einde van de week kom je terug naar hier en begin je weer opnieuw. Je kan zo redelijk wat euro’s gaan besparen

Wij wensen je alvast veel plezier met al je nieuwe activiteiten op het internet

Gratis staaltjes ontvangen dankzij Toluna! Ontdek hoe het werkt en bespaar honderden euro's per jaar! #gratis #staaltjes #bespaar

 

    Comment Section

    0 reacties op “Gratis Staaltjes Bij Toluna

    Plaats een reactie


    *