460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis Staaltjes Ontvangen

Gratis Staaltjes Ontvangen

Hoe kan je gratis staaltjes ontvangen?

De reden waarom je soms geen gratis staaltjes ontvangt!

gratis staaltjes ontvangen

Gratis staaltjes ontvangen is leuk! iedereen is tevreden over de gratis producten die we zomaar opgestuurd krijgen. Maar soms krijgen we helemaal niets opgestuurd. Hoe komt dit?

Iedereen kent ze wel, de gratis staaltjes die je af en toe ergens in je handen geduwd krijgt. Denk maar aan de promo meisjes en jongens van Coca-cola die gratis kleine blikjes uitdelen. Zij zijn het mooiste voorbeeld dat gratis wel degelijk bestaat.

Of denk eens aan de parfumwinkels waar je gaat shoppen. Als je een aankoop doet steken ze er zomaar zonder dat je iets hoeft te vragen een hele hoop staaltjes bij in je zakje. Gratis staaltjes met parfum voor hem en voor haar. Gewoon zomaar, gratis.

Het nadeel van deze vorm is dat het meestal toevallig is dat je deze staaltjes ontvangt. Je moet net op de gepaste moment met je auto passeren aan het kruispunt waar het promo-team van Cola zijn gratis blikjes uitdeelt. Je kan ze dus niet aanvragen of dergelijke.

Beginnen met gratis staaltjes aanvragen!

Voor je kan spreken om gratis staaltjes te ontvangen, moet je ze natuurlijk eerst aanvragen. Op het internet kan je op zoek gaan naar allerlei gratis staaltjes die je overal kan tegenkomen. Zelf gaan zoeken achter staaltjes is onbegonnen werk, je kan moeilijk van elk merk de naam intypen met staaltjes bij of dergelijke.

Veel makkelijker is om te kijken op een verzamelsite met allerlei gratis producten op. Zij hebben meestal een verzamelpagina waar alle staaltjes die je gratis kan ontvangen op staan. Zo kan je bij ons ook kijken in onze categorie “gratis staaltjes”. Maar het is belangrijk om te weten dat staaltjes in verschillende vormen bestaan. Zo zijn er 100% terugbetaald producten, welke eigenlijk ook gewoon staaltjes zijn die je niets kosten.

Om zeker te zijn dat je niets mist van alle gratis producten raden we jou aan om regelmatig een kijkje te nemen in ons overzicht waar je een verzameling vindt van alle gratis producten. En wil je zeker zijn dat je niets mist! Schrijf je dan gewoon in op onze nieuwsbrief ,waarbij je trouwens elke maand kans kan maken om 5x2 filmtickets te winnen.

Correcte gegevens invullen

Nu je bent ingeschreven op de nieuwsbrief kan je gaan focussen op het ontvangen van gratis staaltjes. Wat je altijd moet onthouden is dat je altijd de correcte gegevens invult op het aanvraagformulier voor staaltjes te ontvangen. Dit klinkt misschien logisch, maar je zou versteld staan als he wist hoe weinig mensen eerlijk zijn op hun formulieren.

Velen hebben wat bang dat ze spam-mail gaan ontvangen, of dat ze misschien lastig gevallen gaan worden door verkopers of dergelijke. Wil jij graag gratis staaltjes ontvangen, dan zal je gewoon eerlijk moeten zijn en de correcte gegevens invullen. Er is een reden waarom we correct moeten zijn.

Gegevens die niet correct ingevuld worden kunnen ervoor zorgen dat onze aangevraagde staaltjes niet toekomen. Wat je veel ziet is dat iemand een vals e-mail adres opgeeft om zo te voorkomen dat hij/zij mogelijke spammail ontvangt. Je moet wel weten dat als je een vals e-mail adres opgeeft, dat je dan natuurlijk ook niet via e-mail kunt bevestigen als je gevraagd wordt om bepaalde staaltjes te ontvangen.

Ook een foutief adres opgeven gebeurt vrij vaak. Deze zelfde personen staan dan versteld dat  ze na enkele weken nog steeds niets ontvangen hebben. Ze zijn dan wel vergeten dat ze tijdens hun aanmelding eigenlijk een niet-bestaand of fout adres opgegeven hebben. Met als gevolg dat er nu iemand is die ineens een cadeautje in de brievenbus ontvangt. Deze persoon zal alvast gelukkig zijn met het gratis cadeautje.

Een gevolg hiervan is ook dat je met wat tegenslag zelfs geschrapt wordt uit het klantenbestand. Het kan namelijk gebeuren dat je in ruil voor een gratis staaltje soms ook  moet laten weten wat je vond van het product. Als ze dan naar jou iets toesturen zonder dat je feedback geeft, dan gaan ze natuurlijk niets meer sturen. De producent betaald verzendkosten en geeft jou iets gratis, dus verwachten ze toch wel minsten een kleine reactie.

Het is dus heel belangrijk dat je de correcte gegevens invult op het aanvraagformulier. Hierdoor ga je veel meer kans maken om allerlei gratis producten en staaltjes bij je thuis opgestuurd te krijgen.

Extra tips om gratis staaltjes te ontvangen

Wil je graag gratis staaltjes ontvangen, maar wil je toch echt niet je persoonlijke e-mail gebruiken hiervoor? Dan kan je best een tweede of zelfs derde e-mail adres aanmaken. Je kan dit simpelweg doen door naar gmail te surfen, daar kan je zoveel e-mail adressen aanmaken als je wil. Hiermee zal je niets merken op je persoonlijke e-mail van mogelijke aanbiedingen. Zorg er dan natuurlijk wel voor dat je regelmatig eens een kijkje gaat nemen op je extra e-mail adres.

Het testen van producten is natuurlijk ook een manier om gratis staaltjes te ontvangen. Het is zelfs een goede manier waar we andere keer is verder op in zullen gaan.  Belangrijk is dat je bij het testen van producten niet alleen je gegevens correct invult, maar ook ze gedetailleerd mogelijk. Door een nauwkeurige beschrijving van je leefomgeving in te vullen zal je sneller gekozen worden om producten testen.

Als laatste tip willen we vooral nog het volgende meegeven. De aanhouder wint! Geef niet zomaar op als je de eerste keer niets opgestuurd krijgt. Schrijf je meerdere keren in voor verschillende producten en sites. Je hebt het hele bericht u gelezen en als beloning voor je volharding geven we je nog een site cadeau waar elke week verschillende personen gezocht worden om producten te testen. Neem dus zeker eens een kijkje op deze site: Toluna

Alvast veel succes met je gratis staaltjes.

 

    Comment Section

    0 reacties op “Gratis Staaltjes Ontvangen

    Plaats een reactie


    *