460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Tips en trucs voor het verkrijgen van gratis spullen

Tips en trucs voor het verkrijgen van gratis spullen

 

tips en trucs voor het verkrijgen van gratis spullen

Een aantal jaar geleden vloog ik van Chennai, India, naar New York. En zeggen dat ik niet uitkeek naar de twintig plus uren die mij voor de boeg stonden zou een crimineel understatement zijn. Aangezien ik de vlucht al eerder meegemaakt had en alles wist over de rugpijnen, lichaamsgeuren, en de niet zo aangename keuze tussen kip en curry die mij te wachten stonden.

Mijn moeder reisde met me mee, en op het vliegveld werden wij vergezeld van een Duitse vriendin, een vrouw die jaren eerder gewerkt had voor de vliegtuigmaatschappij waar we nu mee vlogen. “Eens even kijken wat ik kan doen” zei ze. Ze maakte geen beloftes, maar liep naar de balie toe.

De openbaring

Het was al laat op de avond, misschien al 1 uur ’s morgens en we waren nu al moe van een taxi trip door het Indische platteland die drie en een half uur geduurd had.  Wij hoopten niet op veel, en zagen onszelf al in de muffe cabine zitten.

Nog geen kwartier later kwam ze terug. Ze had onze paspoorten en tickets nodig om ons voor het eerste gedeelte van onze vlucht up te graden naar de eerste klas. Mijn mond stond open. Ik had nog nooit eerste klasse gevlogen, laat staan eerste klas op een transcontinentale vlucht. Daarentegen, heb ik er nog nooit eerder om gevraagd.

Dit was een leerzame ervaring voor mij. Niet alleen om het feit dat ik nu weet hoe het is om in een stoel te zitten die compleet achteruit kan, en hoe goed een warme handdoek kan zijn voor je lichaam als je moe bent, maar omdat ik heb geleerd dat als je erom vraagt, je af en toe gratis producten en services kunt verkrijgen.

If you don't ask, you don't get

Hele gave gratis dingen. Soms is het een lage prijs op je internetaansluiting thuis, of een hotelkamer met een beter uitzicht. Misschien is het wel een gratis toetje na een matig smakende maaltijd. Of een enorme korting op een grote aankoop.

Wat het ook mag zijn, je zult nooit weten of het mogelijk is als je er niet om vraagt. De volgende keer dat jij je bevindt in een dergelijke situatie, probeer dan deze tips uit om meer, beter en gratis dingen te krijgen die je eigenlijk niet eens verdient:

Nee heb je, ja kan je krijgen.

Ik heb jaren gedacht dat mijn vriend de meest gelukkigste man ter wereld was. Waar hij ook maar naar toe ging werd hij omvergegooid met upgrades en gratis spullen en voordelen.

Tot ik me realiseerde dat hij niet heel veel geluk had, maar enkel niet bang was om te vragen naar de dingen die hij wou. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Dat je een lieve nee krijgt? Daar verliest toch niemand slaap over?

nee heb je, ja kan je krijgen

Blijf niet stil als je ontevreden bent.

Hoe vaak ben ik wel niet ontevreden geweest in een restaurant omdat een bepaald aspect van mijn maaltijd niet voldeed aan mijn verwachtingen? Hoe vaak heb ik dan ook niet gezworen nooit meer terug te gaan, terwijl het in de meeste gevallen opgelost zou kunnen worden als ik er iets over zou hebben gezegd?

In de woorden van mijn geluksvogel van een vriend: “het is hun taak om een supervette ervaring te leveren” en als ze niet aan hun taken voldoen dan moeten wij daar iets van zeggen. Restaurants, hotels, en alle andere bedrijven die met klanten te maken hebben, moeten openstaan voor opbouwend kritiek.

En mocht dat niet zo zijn, wees dan niet bang om aan te geven dat je je ontevredenheid zult delen op websites waar je je mening kan delen over de tevredenheid van diensten of services.

Vraag er aardig om.

Het oude gezegde luidt: je vangt meer vliegen met honing dan met azijn. En de truc om ergens om te vragen is om dat vastberaden en aardig te doen, op precies dezelfde manier als jij iets gevraagd zou willen worden.

honing met honinglepel

Klantenservice medewerkers, hebben de hele dag te maken met ontevreden mensen, en hebben geen tijd om met een intimiderend persoon aan de lijn te zitten.

Behandel ze netjes en met respect, en ze zullen je met veel liefde helpen.

Bluf niet.

Het kan verleidelijk zijn om te dreigen weg te gaan of nooit meer gebruik te maken van een bepaald bedrijf, maar doe dit niet aangezien dit averechts kan werken.

Waarom zouden ze hun best doen om jou als klant te behouden als je toch niet meer terugkomt? je kan aangeven dat je een beetje rond aan het kijken bent en graag wilt dat ze jou tegemoetkomen (wat vaker voor mij gewerkt heeft bij het verlagen van mijn internet tarief), maar dreig alleen met weggaan als je ook echt bereid bent dat te doen.

Onderhandel voor je gratis producten!

Geef niet alleen aan waar je mee zit, maar bereid je voor om te vragen wat je echt wilt. Wees direct en vraag af en toe om iets meer dan wat je verwacht te ontvangen. Wees niet bang om naar een leidinggevende of manager te vragen.

Soms is het zo dat alleen een leidinggevende de beslissing in de handen heeft, maar vaak is het zo dat de vraag naar een manager de klantenservice medewerker de laatste stoot geeft.

Zoals mijn vriend zegt: klantenservice medewerkers zijn soms zo bang om een leidinggevende erbij te roepen dat ze er alles voor doen om dat niet mee te hoeven maken.

Onderhandelen is niet brutaal, gewoon zakelijk

Word V.I.P.

Vele winkels en bedrijven hebben een puntensysteem of lidmaatschap kaarten die gebruikt kunnen worden om aanbiedingen, kortingen en extra voordelen te geven aan hun leden.

Als jij een bedrijf vaak bezoekt, geef dat dan aan. Ben je een nieuwe klant? Geef dan aan dat je graag terug zou willen komen. Toon jouw loyaliteit aan het bedrijf, en ontvang daar de vruchten van.

Noem namen

Naast het persoonlijk kennen van een persoon, of bepaalde manager, zijn er verschillende andere bekende namen de van pas kunnen komen, bijvoorbeeld een creditcardbedrijf zoals visa.

Vaak hebben creditcardbedrijven een samenwerking met bedrijven, geven kleine bedrijven kortingen aan hun buren en hebben restaurants speciale prijzen voor studenten.

Wat goed voor jou is, is ook goed voor hun

Neem even de tijd om het door hun ogen te zien. Brengt wat jij van hen vraagt hen op een of andere manier een voordeel op? Wil je betere stoelen in een theater? geef dan aan hoe goed het eruit ziet om een volle eerste klasse te hebben.

Wil je een extra mooi bloemen pakket? Geef dan aan bij de bloemist dat je het op een goed bezochte plek neer zult zetten waar meer mensen het zouden kunnen zien en het dus een indirecte reclame zal zijn. Als je een blog hebt over eten kan je dit aangeven bij een restaurant wat ook voor hen gratis reclame is.

Zorg ervoor dat je vraag meer klinkt als een samenwerking dan een gunst.

goed voor mij goed voor jou

Doe massa inkopen

Dit werkt hetzelfde als een terugkerende klant zijn, hoe waardevoller je jezelf maakt voor het bedrijf, hoe beter jij behandeld zal worden.

Massa inkopen heeft vaak extra voordelen. Zelfs wanneer massa verkoop niet deel maakt van wat het bedrijf normaal gesproken doet. Wijn en likeur zaken, supermarkten, en online webshops geven vaak een korting of gratis product bij een massa verkoop.

Maak prijsvergelijkingen

Vele bedrijven concurreren heel graag. Als jij een product hebt of service hebt gezien bij een concurrent die goedkoper is of in een betere staat, vraag dan of ze jou een betere prijs kunnen geven, ook al hebben ze geen prijzen garantie.

Probeer dit uit bij een elektronicawinkel, autohuur bedrijf of hotel. Ook hier geldt dat je kan aankloppen bij een manager als het nodig is.

Zo kan je ook door gratis offertes te vergelijken een boel geld besparen.

Bespaar honderden euro's per jaar dankzij prijsvergelijkingen!

Vraag een gratis staaltje aan

Gratis staaltjes zijn bedoeld om je aan de haak te slaan, maar het simpele feit dat je interesse toont in een bedrijf heeft ook een psychologisch effect op de eigenaar, die zich dan extra trots voelt.

Zorg ervoor dat de verkoper je wilt laten zien wat de voordelen zijn van het product en dat het je geld waard is. Stel vragen, proef de wijn voordat je er een glas van besteld. Probeer eerst een stukje kaas voordat je een heel pond koopt. Mocht je uiteindelijk het product kopen dan zijn beide partijen blij.

Iedereen wilt wel gratis producten, of ze nou arm zijn of rijk. Ook al lijkt het alsof het onmogelijk is om in een bepaalde omgeving gratis spullen te ontvangen is het wel mogelijk. Als je goed kijkt kan je zoveel kleine dingen voor elkaar krijgen zonder ervoor te betalen.

Wij hebben de beste tips zodat jij gratis producten kunt krijgen. Geniet ervan!

gratis staaltjes ontvangen

Gebruik promotiecodes om gratis producten te verkrijgen

Bedrijven hebben vaak promotiecodes die gebruikt kunnen worden om gratis producten te verkrijgen.

Dit wordt vaak gedaan bij het lanceren van een nieuw product, waarbij het de wens is om zoveel mogelijk mensen hiermee kennis te laten maken. Hier betaal je soms voor het opsturen van het product maar niet voor het product zelf, hoe cool is dat!

Je huisarts kan je een handje helpen

Huisartsen en tandartsen krijgen vaak gratis testers van medicijnen en andere medische producten. Je kan altijd vragen om testers.

Zo bespaar je veel geld aan medicijnen en andere hygiëne producten zoals tandenborstels, tandpasta enz. Huisartsen staan bekend als vrije gevers, je zult dus ongetwijfeld iets van ze ontvangen.

Vul enquêtes in om spullen te winnen

Dit kan zowel online als in het echt, bedrijven betalen hun klanten graag om een enquête in te vullen over hun producten en diensten.

Het invullen van een enquête neemt niet veel tijd in, en je maakt grote kans om bonuspunten en cadeaukaarten te winnen.

Ook kun je producten die ze gratis aanbieden ontvangen. Sommige bedrijven betalen je om online een survey in te vullen. Deze betalingen zijn vaak klein van aard maar iets is beter dan niets.

Bekijk zeker de site van Toluna een keertje. In dit artikel vind je alle info die je nodig hebt om succesvol te zijn in het ontvangen van gratis staaltjes ==> Gratis staaltjes bij Toluna

Bespaar terwijl je uit eten gaat

Vaak zijn er bij jou in de buurt verschillende restaurants die gratis maaltijden leveren voor kinderen. Al betaal je dan voor de maaltijden van de ouderen, je krijgt toch iets gratis.

Op deze manier kan je flink wat geld besparen aan maaltijden. Het is altijd een goed idee om met het gezin uit eten te gaan, en op deze manier kan je er gezellig genieten terwijl je geld bespaard.

Besluit van deze tips en trucs voor gratis producten

Dit is slechts een greep uit de vele tips die er bestaan, die als ze goed gebruikt worden veel gratis spullen op kunnen leveren.

We zullen je op de hoogte blijven houden en tips delen om geld te besparen en gratis spullen te ontvangen.

blijf dus terugkomen en wordt lid van onze community om gratis spullen direct in je brievenbus te ontvangen. Leden van onze community maken elke maand opnieuw kans op 5x2 filmtickets

win 5x2 kinepolis filmtickets

Voorbeelden van onze leden

Hieronder vind je enkele voorbeelden waarin onze leden deze tips en trucs goed gebruikt hebben om gratis producten te verkrijgen

 inschrijven op promotie websites

De laatste keer dat Jolien een fles Shampoo of tube tandpasta had gekocht was 3 jaar geleden, en zij heeft er honderden dollars op bespaard.

Haar truc hiervoor was elke dag 15 minuten van haar dag te gebruiken om zich in te schrijven voor promotie websites. Een van de websites die ze gebruikt had was Toluna.

Sommige weken ontvang ik elke dag iets gratis vertelde ze aan GPW. Je vult een korte inschrijving in, en ontvangt spullen in de mail. Super makkelijk!

Coupons gebruiken

Maar soms krijg je je gratis spulletjes ook op de traditionele manier, door couponnen te knippen en in te leveren. Karen R heeft haar eigen website ontworpen waarop ze haar coupon talent deelt. Haar truc is dat ze haar couponnen thuis print en dan linkt aan aanbiedingen in de winkels.

Ze heeft laten zien hoe ze flessen wasmiddel die in de aanbieding waren heeft kunnen kopen, ze heeft extra korting gekregen door coupons te knippen en had ook een extra promotie om een cadeau kaart te krijgen van de winkel.

Neem zeker ook een kijkje bij onze 100% terugbetaald acties.

Brieven schrijven voor gratis producten

Kevin D heeft gratis spullen kunnen ontvangen zonder zijn huis te verlaten. Zijn truc was dat hij 26 van zijn favoriete merken een brief had geschreven om te zien wie er zou reageren, hij heeft 15 reacties ontvangen.

Vele hebben beantwoord met cadeaubonnen en couponnen. “Het beste antwoord was van een bekende snoepfabriek, hier had de eigenaar van het bedrijf een brief teruggeschreven waaruit bleek dat hij de brief echt gelezen had. Daarnaast stuurde hij een doos van mijn favoriete snoepgoed op”.

Gratis staaltjes is een win-win situatie

Overal kan je gratis producten vinden

Ik denk dat we ondertussen wel kunnen aannemen dat het niet echt zo moeilijk is om aan gratis producten te geraken.

Als je maar enkele tips gaat gebruiken van hierboven, zal je al snel enkele gratis producten of gratis diensten verkrijgen.

Het enige wat je nu nog moet doen is ermee starten.

Deel jouw tips en resultaten!

Doe ons en onze leden een plezier! Laat in de reacties weten welke jouw tips zijn. Of welke resultaten jij al behaald hebt op het vlak van gratis dingen ontvangen.

 

    Comment Section

    0 reacties op “Tips en trucs voor het verkrijgen van gratis spullen

    Plaats een reactie


    *