460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis Producten Ontvangen

Gratis Producten Ontvangen

Gratis producten ontvangen! Waar moet je opletten!

gratis producten ontvangen! nuttige tips

Gratis producten ontvangen lijkt vanzelfsprekend! Maar is het dat ook? Toch even op een rijtje zetten welke fouten hier gemaakt worden en enkele nuttige tips meegeven.

Laten we eerlijk zijn. Het ontvangen van gratis producten zou geen probleem mogen zijn. Het zou erg zijn dat je eindelijk zover bent dat je gratis gaat krijgen, dat het dan zou mislopen bij de levering ervan. En toch gebeurt het meer dan je denkt.

overzicht

1) Waarom ontvangen we geen gratis producten?
2) Waarom we nooit winnen
3) Besluit
4) Tips
- Tweede email adres
- Extra gsm met gratis simkaart
- Gegevens correct en volledig
- De aanhouder wint

Waarom ontvangen we geen gratis producten?

De reden hiervoor is dat spijtig genoeg veel mensen zich wel kandidaat willen stellen om gratis producten te ontvangen. Maar ze hebben nog weinig vertrouwen in internet en horen allemaal negatieve dingen over het internet.

Hierdoor gaan ze nadenken als ze hun gegevens moet doorgeven bij de inschrijving. Ze gaan gebruik maken van een niet bestaand telefoonnummer, een snel aangemaakt email adres waar ze nooit nog naar gaan kijken en ze geven een adres op dat niet het hunne is.

Ze vergeten dan natuurlijk wel dat als ze in aanmerking komen om gratis producten te ontvangen, dat dan hun gegevens niet correct zijn en ze dus ook niet bereikbaar zijn. Meestal krijg je eerst een email als je gratis producten gaat ontvangen. Jammer genoeg hebben ze een ander email adres opgegeven waarop ze bijna nooit gaan kijken en kunnen ze dus niet bevestigen om het gratis product te ontvangen.

Kan je toch bevestigen om je gratis product te ontvangen, dan moet je ook zorgen dat jou adres correct is. Als men dan bij de inschrijving besliste om een vals adres op te geven, dan vergeet men dat meestal. Men is dan meestal blij dat men in aanmerking komt voor het gratis product dat men vergeet dat eigenlijk het adres waar het gratis product naartoe gestuurd mag worden verkeerd is.

Gevolg van dit hele gebeuren is dat het product ofwel wordt terug gestuurd omdat het afleveradres niet correct is. Of nog erger, het product wordt gewoon bij iemand anders geleverd die het cadeau met een grote glimlach aanneemt. Niet wetende waar het vandaan komt, maar wel netjes bijhoudt omdat toch niemand er achter komt.

Waarom we nooit winnen!

Zo zie je dit vaak ook gebeuren bij prijsvragen. Om deel te nemen aan de wedstrijden moet je meestal ook je gegevens invullen. Deze gegevens worden gebruikt om je te contacteren wanneer je bij de winnaars moest horen.

Ook hier gebeurt het vaak dat men zijn echte gegevens niet invult. Meestal uit schrik voor spam of dergelijke. Maar je moet er wel rekening mee houden dat als je gegevens niet correct zijn, je ook niet bereikbaar bent in het geval je gewonnen hebt. En bij veel wedstrijden is het zo dat de winnaar gecontacteerd wordt via mail of telefoon.

Is er binnen de 30 dagen geen reactie om de prijs op te halen? Dan wordt contact opgenomen met de tweede die dan de winnaar is omdat de eerste niets laat horen. Het zou toch wel heel jammer zijn als jij de winnaar moest zijn van bvb een mooie reis en je zou deze prijs kwijtspelen omdat je gegevens niet kloppen.

Besluit

Wil je zeker dat alles vlotjes verloopt als jij jou gratis producten gaat ontvangen? Zorg er dan gewoon voor dat je al bij je inschrijving de correcte gegevens invult. Zo ben je er zeker van dat je producten op jou adres geleverd worden of dat je altijd bereikbaar bent als je die mooie prijs moest gewonnen hebben.

En we gaan zeker niet zeggen dat je niet voorzichtig moet zijn met je gegevens op internet. Maar de tijd dat zomaar alles mocht met je gegevens in lang voorbij. Heb je schrik voor hackers? Weet dan dat deze het op de grote sites van bvb de overheid gemunt hebben, zij doen het enkel voor roem en eer en niet om jou gegevens te kunnen stelen.

Tips voor het ontvangen van gratis producten!

Om er helemaal voor te zorgen dat er niets kan fout gaan als je gaat gratis producten ontvangen, geven we je hier nog enkele nuttige tips mee.

Tweede Email Adres

Heb je ondanks alles toch wat moeite om je gegevens in te vullen? Gebruik dan een tweede email adres dat je alleen gebruikt om gratis producten te verkrijgen en aan wedstrijden mee te spelen. Zorg er natuurlijk wel voor dat je minstens 1x per week eens gaat kijken of je misschien een email gekregen hebt dat er gratis producten onderweg zijn of dat je misschien de winnaar bent van een mooie prijs.

Extra Gsm

Hetzelfde kan je doen met je gsm nummer. Je hebt vast en zeker thuis nog wel ergens een oude gsm liggen bij je thuis. Steek er een gratis simkaart in bekijk je gsm minsten 1x per week eens. Momenteel kan je op onze site een gratis simkaart aanvragen . Je hebt nu een werkende gsm waarop je enkel bereikbaar bent voor als je meespeelt met wedstrijden of gratis producten wil proberen.

Correcte Gegevens

Wil je producten gaan testen? Dan is het best dat je alle info zo gedetailleerd mogelijk invult. Hoe meer gegevens je invult hoe meer kans je zal maken om in aanmerking te komen om een product te mogen testen. Veel producten moeten namelijk getest worden door een bepaald publiek. Bvb vrouwen tussen 20 en 40 jaar uit limburg. Heb jij je gegevens maar half ingevuld dan pas je al niet in het plaatje van mogelijke testkandidaat.

De Aanhouder Wint

En misschien wel de belangrijkste tip van allemaal! Blijf volhouden. Denk niet dat als je de eerste of zelfs de tweede keer niet in aanmerking komt voor gratis producten dat het dan wel niets zal worden. Blijf je gewoon kandidaat stellen en vroeg of laat valt er wel iets in de bus. Net hetzelfde geldt voor de wedstrijden, het kan soms even duren voor je iets wint. Maar ook hier zal je merken dat je na verloop van tijd zal gaan winnen. Vandaar de leuze “De aanhouder wint”.

Gratis producten ontvangen! Bekijk zeker eens onze tips die je vast en zeker zullen helpen om gratis producten te verkrijgen. #gratis #winnen

 

 

    Comment Section

    0 reacties op “Gratis Producten Ontvangen

    Plaats een reactie


    *