460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis Producten Houden

Gratis Producten Houden

Gratis Producten Houden! Belangrijk Om Te Weten!

gratis producten houden! belangrijk om te weten!

Gratis producten houden is natuurlijk wat we allemaal willen. En het lijkt dan wel vanzelfsprekend, maar dat is het niet altijd. Ontdek waar je vooral op moet letten!

Iedereen weet ondertussen dat er op allerlei manieren gratis producten te verkrijgen zijn. Maar niet iedereen beseft dat het zo voor de hand liggend is dat je ze ook mag houden. In sommige gevallen moet je ze wel degelijk terug geven.

Laat ons allereerst duidelijk zijn! In 95% van de gevallen waarbij je gratis producten ontvangt, mag je ze ook gewoon zonder problemen houden. Hier en daar moet je er wel iets voor doen.

100% terugbetaald producten

Als we kijken naar 100% terugbetaald producten. Dan is er natuurlijk geen probleem, je moet gewoon even je gegevens doorsturen om je aankoop terugbetaald te krijgen. Dit product mag je dus zonder problemen houden.

Gratis producten gewonnen

Alles wat je wint door mee te spelen aan gratis wedstrijden mag je natuurlijk ook gewoon houden. Op voorwaarde dat je correct hebt meegedaan volgens de regels die je in de voorwaarden van de wedstrijd kan terugvinden. Ben je jonger dan 18, zorg er dan voor dat je van je ouders toestemming hebt om mee te spelen.

Gratis producten gaan testen

Gaan we gratis producten testen? Dan wordt het wel even tijd om op te letten. Je kan er meestal vanuit gaan dat bij het testen van producten die niet te duur zijn (zoals bvb tandpasta of etenswaren, of ….), dat je deze mag houden. Je moet dan wel meestal een kleine review schrijven over hoe je het product vond? Was het gebruiksvriendelijk, was het lekker, ….? Gewoon even de negatieve en/of positieve punten opsommen.

Ga je duurdere producten willen testen, dan kan je best eens goed de voorwaarden lezen! In sommige gevallen, en dan praten we dus over de resterende 5% als het gaat over gratis producten ontvangen, moet je wel degelijk de producten terug geven.

Zo kan je bvb professionele strijkijzers gratis testen. Je krijgt het strijkijzer dan bij je thuis opgestuurd en je mag het dan een week gratis uitproberen. Na je testperiode krijg je dan de keuze om het terug te sturen of om het toch te houden. Echter kan er in de voorwaarden staan dat als je het product wil houden dat je een deel van de normale aankoopprijs moet betalen.

Je zal zien dat bij vooral dure producten je deze reglementen zal tegenkomen. Je mag ze dan eigenlijk gewoon eens proberen. Nadien kan je in ruil voor een beperkte bijdrage deze producten aankopen. Meestal gaat het dan over prijzen waarbij je een fikse korting krijgt op het product. Het is misschien niet gratis, maar je kan toch nog steeds genieten van een fikse korting.

besluit

Als we alles even op een rijtje zetten, dan kunnen we dus stellen dat bijna alle producten die je gratis verkregen hebt, dat je die mag houden ook. Of je ze nu in de winkel koopt, gewonnen hebt of je kandidaat gesteld hebt om producten te testen? Het maakt allemaal niet uit! Zolang het geen duurdere producten zijn.

Zijn het duurdere producten? Laat ons zeggen vanaf 50 of 100 euro die je gratis gekregen hebt! En het zijn geen gewonnen producten die uit gratis wedstrijden komen? Dan moet je toch even opletten en eens een kijkje gaan nemen bij de voorwaarden voor het verkrijgen van jou gratis product.

Bekijk het allemaal met een beetje gezond verstand en dan weet je wanneer je moet gaan opletten. Maar laat dat je zeker niet tegenhouden om gebruik te maken van de vele gratis acties waarmee je verschillende producten gewoon gratis kan krijgen.

 

Gratis producten houden! Het lijkt vanzelfsprekend, maar is het dat ook? Ontdek wat je moet weten! #gratis #korting #winnen

 

 

    Comment Section

    0 reacties op “Gratis Producten Houden

    Plaats een reactie


    *