460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Garantie Op Gratis Voorwerpen

Garantie Op Gratis Voorwerpen

Garantie Op Gratis Voorwerpen en Prijzen!
Belangrijk Om Te Weten Of Niet?

garantie op gratis producten! Wat je moet weten

Garantie op gratis voorwerpen lijkt misschien een wat rare gedachte! Maar daarom niet minder belangrijk. Wat gebeurt er als jou gratis product niet goed werkt of stuk is?

Garantie op gratis voorwerpen is waarschijnlijk het laatste waar je aan denkt als je meespeelt aan een wedstrijd of je kandidaat stelt om producten te testen. Toch is het niet meer dan normaal dat op jou gewonnen prijs garantie van toepassing is.
Het hangt er natuurlijk volledig van af over wat soort gratis product we spreken. Een prijs die je wint bij een wedstrijd of een product dat je gratis mag testen vallen in verschillende categorieën als het gaat over garantie op gratis voorwerpen.

Garantie op gratis voorwerpen als tester

De meeste van de producten die je krijgt als testkandidaat zijn meestal van die aard dat er geen garantie op te geven valt. Het gaat hier dan vooral over etenswaren of kleine gebruiksproducten uit het warenhuis.

Maar heel af en toe krijg je ook de kans om elektrische producten zoals een tandenborstel of zelfs een stofzuiger te testen die je daarna mag houden. Je kan je dan de vraag stellen of er garantie op deze producten is! Anderzijds is het natuurlijk raar dat er sowieso garantie op gegeven zou worden.

Je hebt je namelijk ingeschreven om het product te testen. Je kan dan moeilijk gaan klagen dat als het niet werkt je een vervangproduct moet krijgen. Jij moest het namelijk maar gewoon testen en je mening geven. Er zal (tenzij in de voorwaarden anders vermeld) geen garantie zijn op producten die je gratis mag testen.

Garantie op gratis voorwerpen via wedstrijden

Als we gaan praten over prijzen die je wint via wedstrijden! Dan komen we natuurlijk in een heel andere categorie. Men praat dan meestal over nieuwe producten die door de organisatie zijn aangekocht. Op die nieuwe producten is dan meestal wel garantie.

Ook hier moet je natuurlijk rekening houden met het soort product dat je gewonnen hebt. Heb je bvb een reis gewonnen dan wordt er niet gesproken van garantie. Je kan dan wel misschien bij de voorwaarden kijken of je de reis desnoods mag verkopen. Maar meestal is het zo dat als de winnaar de prijs niet kan afhalen of dergelijke, dat de tweede dan de prijs krijgt.

Zo is het ook als je tickets zou winnen. Je krijgt ze soms op naam opgestuurd en dan kan je ze bvb perfect verkopen. Maar soms moet je de gewonnen tickets aan de ingang afhalen, je krijgt ze dus pas vlak voor het optreden. Of zelfs dat je op een lijst staat om gratis binnen te mogen. Dan kan je dus niet anders dan te gaan, ofwel je prijs niet af te halen. Wat dan ook weer jammer zou zijn.

Bekijk altijd even de voorwaarden

Bij elke wedstrijd of bij elk gratis product dat er weggeven wordt zal je een pagina terugvinden met de voorwaarden om te kunnen genieten van het aanbod. Vooral bij wedstrijden is het interessant om te gaan kijken wat de voorwaarden zijn.

In de voorwaarden staat normaal alles beschreven wat je wel of niet mag. Ook bvb de deelnemingsvoorwaarden zijn niet onbelangrijk. Als je deze voorwaarden goed leest zal je altijd wel ergens zien wat er gebeurt als je de prijs niet kan komen afhalen of dergelijke.

En als je het zelfs in de voorwaarden niet kan terugvinden. Stuur dan gewoon even een mailtje naar de organisatie. Zij zullen je ongetwijfeld wel verder kunnen helpen.

Garantie op gratis voorwerpen! Wat moet je weten hierover! #gratis #garantie #terugbetaald

 

 

    Comment Section

    0 reacties op “Garantie Op Gratis Voorwerpen

    Plaats een reactie


    *