460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Voorwaarden Bij 100% Terugbetaald Acties

Voorwaarden Bij 100% Terugbetaald Acties

Voorwaarden bij 100% terugbetaald acties!
Waar moet je vooral op letten?

voorwaarden 100% terugbetaald acties

De voorwaarden bij 100% terugbetaald acties is iets waar je altijd rekening mee moet houden. Voldoet je aanvraag tot terugbetaling niet aan de voorwaarden, dan kan het wel eens zijn dat je geen terugbetaling krijgt!

De voorwaarden bij 100% terugbetaald acties is iets wat maar door weinig mensen bekeken wordt. Nochtans staat er echt wel belangrijke informatie in om je terugbetaling tot een goed eind te brengen.

Zorg er altijd voor dat je minstens even kijkt naar de voorwaarden van de terugbetaling. Je zal dan niet opeens voor een verassing komen te staan als blijkt dat je aankoopwaarde niet terugbetaald wordt omdat je niet voldoet aan de voorwaarden van de actie.

Overzicht

Deelnemende winkels

Het eerste waar je rekening mee moet houden bij terugbetaalde producten is in welke winkels de actie loopt. Vele acties zijn gebonden aan bepaalde winkels. Kruidvat is zo een winkel die wekelijks aanbiedingen heeft met 100% terugbetaalde producten. Deze actie is dan alleen geldig in alle kruidvat winkels en nergens anders.

Acties kunnen ook in meerdere winkels tegelijk zijn. Je kan bvb een actie terugvinden die zowel geldig is in de winkels van Carrefour en Delhaize. Je mag het product dan aankopen in één van beide winkels om je terugbetaling te ontvangen.

Maar je zal ook zien dat sommige acties gewoon geldig zijn in alle winkels. Je kan dan het product eender waar kopen om je terugbetaling te ontvangen

Het is dus belangrijk dat je op voorhand al weet waar je het product mag kopen. Loop je rond in de winkel en zie je een terugbetaalformulier of actiesticker bij het product hangen? Dan mag je er natuurlijk wel vanuit gaan dat je het product terugbetaald krijgt bij aankoop in die winkel.

Het juiste product aankopen

Dit lijkt je misschien vanzelfsprekend, maar je zou versteld staan als je moest weten hoeveel men het verkeerde product koopt. Men gaat dan een terugbetaling aanvragen voor een product waar eigenlijk geen promotie op is, waardoor men ook de terugbetaling gaat mislopen.

We spreken hier dan vooral over de details van het product. Meestal gaat men een bepaalde smaak of uitgave van een product promoten. Bvb een blik unox tomatensoep met balletjes in verpakking per 3. Als je deze extra informatie iet leest, kan het wel eens gebeuren dat je het verkeerde blik koopt.

Stel dat je ziet dat unox soep wordt terugbetaald, en je koopt een blik kervelsoep. Dan wordt dat blik kervelsoep niet terugbetaald, de actie is namelijk alleen geldig voor tomatensoep met balletjes. En je moest ze eigenlijk ook nog eens per 3 kopen.

Dit is natuurlijk maar een voorbeeld om aan te tonen dat je alle details van het product goed moet lezen. Een veel voorkomende fout is dat men de verkeerde hoeveelheid koopt. Bvb een pot choco van 250 gram wordt 100% terugbetaald, maar men koopt dezelfde pot choco van 125 gram.

Je koopt dus eigenlijk gewoon een kleinere pot. Je bent je van geen van kwaad bewust omdat je niet beseft dat je de verkeerde hoeveelheid hebt (125 gram i.p.v. 250 gram). En je staat dan ook versteld als je tot de ontdekking komt dat je terugbetaling niet aanvaard wordt.

Zorg dus dat je altijd de productomschrijving goed gelezen hebt. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan

Actie Geldig Tot ...

Bij “Actie geldig tot ….” Zal je de eerste van twee belangrijke datums terugvinden. Dit is eigenlijk de laatste dag van de actie en dus ook de laatste dag dat je het product kan aankopen met de bijbehorende promotie.

Deze datum wordt wel degelijk gecontroleerd als je 100% terugbetaalde producten aankoopt. Het is ook niet moeilijk om deze datum te controleren. De datum die op je kassaticket staat wordt namelijk gebruikt als aankoopdatum

Zorg dus dat je altijd kijkt of de actie nog steeds geldig is. In de warenhuizen nemen ze normaal de terugbetaalformulieren of de actiestickers weg van zodra de actie afgelopen is. Maar je kan natuurlijk altijd even kijken voor zekerheid.

Aanvraag Geldig Tot ...

Dit is de tweede belangrijke datum waar je rekening mee moet houden. Het is de datum tot wanneer je de terugbetaling kan aanvragen. Dit kan dus perfect een andere datum zijn dan de aankoopdatum. Aanvraag geldig tot ... is wel van groot belang.

Als je het aankoopbewijs verstuurt met de post, dan telt de postdatum waarop je brief is afgestempeld door het postkantoor. Houd hier altijd rekening mee! Ben je een dag te laat, dan zal je terugbetaling ook afgekeurd worden. Is de actie online dan weet je natuurlijk meteen of je nog binnen de termijn bent. Is de webpagina verdwenen, dan was ja waarschijnlijk te laat.

Samen met "Actie geldig tot ...." zijn dit dus de 2 meest belangrijke datums bij een 100% terugbetaald actie. Als je voor één van beide datums over tijd bent wordt je terugbetaling dus niet goed gekeurd.

Correcte Gegevens Invullen

Raar maar waar worden ook hier regelmatig fouten tegen gemaakt. Soms lijkt het alsof mensen niet hun correcte gegevens willen invullen. Ze voelen zich misschien wat bedreigd in hun privacy en vullen daardoor opzettelijk verkeerde gegevens in.

Maar je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat als je de verkeerde gegevens invult, het wel eens zou kunnen zijn dat je ook geen terugbetaling kan krijgen. Je terugbetaling gebeurt namelijk op basis van de gegevens die je zonet ingevuld hebt.

Als jij dan een valse naam, of adres gaat ingeven! Dan zou het best wel eens kunnen dat je niet bekend staat als een rechtmatig persoon en daardoor dus ook geen terugbetaling kan ontvangen. sommige mensen geven zelfs opzettelijk de verkeerde nummer van hun bankrekening door.

Deze mensen hebben zoveel bang dat hun bankrekeningnummer in verkeerde handen zou vallen. Ze vergeten natuurlijk ook wel dat als de rekeningnummer niet correct is, het geld ook niet kan terug gestort worden. Het is trouwens zo dat je bankrekeningnummer voor bijna iedereen toegankelijk is, maar dat niemand er iets mee kan doen.

Het beste wat je dus kan doen is gewoon zorgen dat je altijd de correcte gegevens invult. Zo ben je zeker dat de terugbetaling van je aankoop vlotjes kan verlopen, zonder enige misverstanden.

Adres Voor Terugbetaling

Het adres voor de terugbetaling vindt je normaal gezien altijd terug op de actiesticker of het terugbetaalformulier. Enkel als het om een online actie gaat zal je geen adres terugvinden, maar dit zal dan altijd duidelijk vermeld worden.

Het spreekt voor zich dat je gewoon moet zorgen dat je het juiste adres op de enveloppe schrijft. Als je actiesticker niet tot bij de verdeler geraakt, gaat deze natuurlijk ook jou terugbetaling niet doen.

Een vrij logische, maar toch belangrijke stap in het aanvragen van je terugbetaling.

De Regels Voor Terugbetaling

De regels voor de terugbetaling en de voorwaarden voor terugbetaling zijn twee verschillende dingen. Met regels bedoelen we vooral over wat je niet mag.

Zo is het bvb bij de meeste acties dat er slechts 1 terugbetaling is per gezin, adres, rekeningnummer ..... De bedoeling is natuurlijk te verhinderen dat jij 100 maal een product koopt en dan ook 100 maal een terugbetaling hiervoor aanvraagt.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je daarom geen hulp van vrienden of familie kan inroepen. Zij kunnen dan voor jou het product aankopen en de terugbetaling aanvragen op hun naam, adres en rekeningnummer.

Om te voldoen aan de regels van een terugbetaling volstaat het meestal dat je het spel gewoon eerlijk speelt. Wil jij gaan vals spelen om meer terugbetaald te krijgen, dan zal je tegen de lamp lopen en misschien zelfs helemaal niets terugbetaald krijgen.

Wees dus gewoon altijd eerlijk over je aankoop en je aanvraag tot terugbetaling.

Verzendkosten Terugbetaald?

Wedden dat je daar nog nooit bij stil gestaan hebt! Als je meedoet met terugbetaal acties en je moet het formulier met de post verzenden, dan moet je natuurlijk wel een postzegel op je enveloppe plakken. En zo een postzegel kost toch al minstens 70 cent.

Als we dan gaan kijken dat sommige producten die worden terugbetaald soms maar 1 euro kosten. Dan kan het wel eens de moeite zijn om te weten of de verzendkosten ook worden terugbetaald. Anders bespaar je natuurlijk bijna niets omdat je postzegel bijna evenveel kost als je terugbetaling.

Meestal kan je ervan uit gaan dat als het niet vermeldt staat op de actiesticker of het terugbetaalformulier, de verzendkosten dan ook niet terugbetaald worden. Gelukkig wordt er tegenwoordig meer gebruik gemaakt van online acties.

Bij deze online acties kan je gewoon alles uploaden. Je neemt dan gewoon een foto van je kassaticket en je geeft de nummer van de barcode op het product in, en je bent klaar. Goedkoper en sneller dan met de post.

Gaat het over een terugbetaling van grotere bedragen, dan hoef je natuurlijk niet veel rekening te houden met een postzegel van 70 cent.

Besluit

Als je dit hele bericht gelezen hebt, dan lijkt het misschien wel veel. Maar het blijft natuurlijk allemaal vrij simpel. als we alles even op een rijtje zetten dan merk je dat het allemaal niet zo veel te betekenen heeft als je er wat aandacht aan schenkt.

 1. Koop in de juiste winkel
 2. Koop het juiste product
 3. Kijk tot wanneer de actie geldig is
 4. Bekijk ook tot wanneer je de aanvraag kan versturen
 5. Zorg dat je gegevens voor de terugbetaling correct ingevuld zijn
 6. Schrijf het correcte adres op je enveloppe
 7. Houd je aan de spelregels voor de terugbetaling
 8. Kijk even of de verzendkosten terugbetaald worden

Als je deze 8 stappen correct toepast, zal je nooit last hebben om je terugbetaling te krijgen.

Om nog een laatste tip mee te geven: Neem steeds een kopietje van het originele kassaticket. Dit kan je bijhouden als bewijs voor eventuele vergissingen bij de terugbetaling.

Doe met zoveel mogelijk acties mee als je kan, en je zal zien dat je makkelijk enkele honderden euro's per jaar kan sparen. Want vele kleintjes maken één groot.

 

 

  Comment Section

  0 reacties op “Voorwaarden Bij 100% Terugbetaald Acties

  Plaats een reactie


  *