460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Verzendkosten Bij 100% Terugbetaald Acties

Verzendkosten Bij 100% Terugbetaald Acties

Verzendkosten bij 100% terugbetaald acties!
Belangrijk om te weten!

verzendkosten bij 100% terugbetaald producten

Verzendkosten bij 100% terugbetaald acties! Moet je ze zelf betalen? Of worden ze ook 100% terugbetaald?

Verzendkosten bij 100% terugbetaald acties? Welke verzendkosten? We spreken hier dan over de verzendkosten van het terugbetaalformulier of de actiesticker. Het is misschien maar een kost van 80 cent, maar het blijft wel een kost die niet terugbetaald wordt in veel gevallen.

Stel je voor dat je een product koopt van 1 euro. Je mag dit product dan gratis proberen want je krijgt het helemaal terugbetaald. Je hoeft dan gewoon het terugbetaalformulier op te sturen en te wachten tot die euro weer op je rekening gestort wordt.

Maar je moet er wel rekening mee houden dat in de meeste gevallen je verzendkosten niet terugbetaald worden. Dat wil dus zeggen dat op een product van 1 euro, je een verzendkost betaald van 80 cent. Waardoor je dus eigenlijk bijna toch de volledige aankoopprijs betaald hebt.

Kijk Bij De Voorwaarden

Om te weten of je verzendkosten moet betalen of niet kan je best eens kijken bij de voorwaarden van de actie. Bij elke 100% terugbetaald actie zal je de voorwaarden kunnen bekijken. In deze voorwaarden vind je bvb de datum tot wanneer de actie geldig is, in welke winkels, welk product gratis is, enz ….

Maar meestal vind je bij deze voorwaarden dus ook terug of de verzendkosten terugbetaald zijn of niet. Kan je er niets over terug vinden bij de voorwaarden, dan zijn ze niet terugbetaald ook niet. Je zal merken dat in vele gevallen de verzendkosten niet terugbetaald worden.

Online acties

Tegenwoordig gaat men meer en meer gebruik maken van het internet om dergelijke acties te voeren. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat er van verzendkosten geen sprake meer is. Een groot voordeel voor zowel de leverancier van het product als voor de klant.

Bij deze online acties moet je gewoon de nummer van je barcode ingeven en een foto nemen van het kassaticket. Je vult gewoon je gegevens online in en je terugbetaling is aangevraagd. Geen gedoe met papierwerk, geen geloop naar de post, ….

Besluit

Als je producten gaat kopen van 1 euro of minder, dan is het dus zeker de moeite om eens te gaan kijken of de verzendkosten terugbetaald worden. Zodra je duurdere producten gaat aankopen waarvan de aankoopwaarde terugbetaald wordt, moet je voor jezelf uitmaken of het de moeite is.

Zijn de verzendkosten wel terugbetaald of kan je alles digitaal versturen met een online actie, dan hoef je naar niets te kijken. Wij zouden zeggen geniet dan van je gratis producten en neem zeker ook eens een kijkje bij onze 100% terugbetaald tips.

Verzendkosten bij 100% terugbetaalde acties! Ontdek of je verzendkosten ook terugbetaald worden! #gratis #terugbetaald #verzendkosten

 

    Comment Section

    0 reacties op “Verzendkosten Bij 100% Terugbetaald Acties

    Plaats een reactie


    *