460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Verschil tussen “geldig tot” en “aanvraag tot”

Verschil tussen “geldig tot” en “aanvraag tot”

”Actie Geldig Tot” of “Aanvraag Geldig Tot”

Ontdek wat de verschillen zijn! En waarom het belangrijk is om te weten!

actie geldig tot en aanvraag geldig tot bij terugbetaalde-producten

Bij het aankopen van 100% terugbetaald producten is het belangrijk dat je goed weet tot wanneer de actie geldig is en tot wanneer je de aanvraag mag opsturen!

Als je 100% terugbetaald producten gaat aankopen is het toch belangrijk dat je rekening houdt met enkele voorwaarden. Het is belangrijk dat je weet tot wanneer de actie geldig is, maar ook tot wanneer je de aanvraag tot terugbetaling mag versturen.

In de meeste gevallen spreekt men hier over 2 verschillende datums. En dat kan soms tot enige verwarring leiden als men de terugbetaling wil aanvragen. Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen beide datums.

Overzicht

Actie geldig tot:

Als je een product koopt dat 100% terugbetaald wordt is het allereerst belangrijk dat je weet tot wanneer de actie geldig is. Koop je het product als de actie niet meer geldig is dan zal je ook geen terugbetaling ontvangen.

De datum op jouw kassaticket geldt als bewijs voor de officiële aankoopdatum. Je kan dus best een kopie maken van je kassaticket, zo heb je steeds het bewijs moest er enige discussie bestaan over de terugbetaling.

In sommige gevallen is de datum tot wanneer de actie geldig is dezelfde als de datum tot wanneer je de aanvraag kan doen. Maar in de meeste gevallen zullen hier toch verschillende datums voor gebruikt worden.

Aanvraag geldig tot:

Met “aanvraag geldig tot” bedoelen ze vooral de datum tot wanneer je het document voor de terugbetaling mag opsturen, of het online kan invullen. In geval dat je het terugbetaalformulier moet terugsturen telt de datum op de poststempel als bewijs.

Het kan dus perfect zijn dat een actie is afgelopen maar dat je nog steeds je aankoopbewijs, samen met je terugbetaalformulier, mag opsturen. Het is wel belangrijk dat je de exacte datum weet tot wanneer je de aanvraag mag versturen.

Soms zijn beide datums dezelfde. Maar in de meeste gevallen is de datum tot wanneer je de aanvraag mag versturen later dan de datum tot wanneer de actie geldig is. Hoeveel later is voor elke actie verschillend. Dit kan gaan van enkele dagen later, tot enkele weken later of zelfs een maand later.

Tip van de week voor 100% terugbetaalde producten!

Moest je toevallig je aanvraag tot terugbetaling pas op de allerlaatste dag versturen! Ga dan zeker binnen bij de post om je enveloppe te laten afstempelen. Zo ben je zeker dat de datum op je enveloppe nog binnen de termijn is en je geen problemen krijgt met de terugbetaling.

Als je jouw brief op de laatste dag in de bus steekt, dan kan het wel eens zijn dat deze de dag erna pas afgestempeld wordt en je dus geen recht hebt op de terugbetaling. Bekijk  ook altijd even of de verzendkosten ook worden terugbetaald. Dit kan je meestal ook het terugbetaalformulier vinden. Staat er niets op, dan worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Besluit

Onthoud dat het dus belangrijk is om het verschil tussen beide begrippen goed te kennen. Dat het belangrijk is dat je met beide datums goed rekening houdt. Hierdoor zal je aanvraag tot terugbetaling zonder problemen verlopen.

Het wil dus niet zeggen omdat je de aanvraag nog kan versturen, dat ook de actie op die moment nog geldig is. Zorg altijd dat de datum op het kassaticket binnen de termijn is dat de actie geldig is. En dat de datum op je enveloppe binnen de termijn is dat je de aanvraag mag versturen.

Als je dit goed opvolgt kan er niets nog mis gaan met je terugbetaling.

Wat je vooral moet weten bij het aankopen van 100% terugbetaalde producten. Ontdek het hier! #gratis #tips #terugbetaald

 

    Comment Section

    0 reacties op “Verschil tussen “geldig tot” en “aanvraag tot”

    Plaats een reactie


    *