460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Actiestickers Bij Terugbetaalde Producten

Actiestickers Bij Terugbetaalde Producten

Actiestickers Bij 100% terugbetaalde Producten invullen

Actiestickers of terugbetaalformulier invullen bij 100% terugbetaalde producten

Actiestickers bij 100% terugbetaalde producten! Waar vind je ze meestal terug en wat moet je ermee doen om je terugbetaling vlot te laten verlopen?

100% terugbetaalde producten vind je tegenwoordig in alle warenhuizen of winkels bij jou in de buurt. Sla de reclameblaadjes maar is open en je zal ongetwijfeld enkele terugbetaalde producten vinden in verschillende winkels.

Het is ondertussen de grootste vorm van reclame geworden waarmee bedrijven en handelaars de beste resultaten behalen. Enorme budgetten worden tegenwoordig vrijgemaakt om via deze weg hun product aan te bieden bij mogelijke nieuwe klanten. Het zou dus echt wel jammer zijn als je hier geen gebruik van zou maken.

Overzicht

Waarom Actiestickers Gebruiken?

Als bij jou in de supermarkt een product aangeboden wordt dat 100% terugbetaald wordt, en je zou van deze actie gebruik willen maken! Dan zal je meestal een actiesticker moeten invullen om te kunnen genieten van deze aanbieding. Zonder deze actiesticker kan je de terugbetaling niet aanvragen.

Deze actiestickers hebben natuurlijk nog een ander doel ook. Om de terugbetaling aan te vragen dien je natuurlijk je gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn belangrijk voor een bedrijf. Vanaf nu ben jij een potentiële klant van de firma. Je hebt hun product gratis geproefd, dus je had toch wel interesse in hun product. In ruil voor jou gratis product hebben ze graag jou gegevens, zodat ze erna jou op de hoogte hunnen houden van eventuele andere acties.

Het kan dus perfect zijn dat je af en toe een kortingsbon in je brievenbus of email kan ontdekken. Hiermee kan er aan klantenbinding gedaan worden. Dit is ook de reden waarom gratis producten weggeven zo populair geworden is voor zowel de koper als verkoper.

De koper kan genieten van het product zonder te betalen. En de verkoper heeft op deze manier rechtstreeks contact met zijn klanten. Reclamegeld dat met 100% zekerheid invloed heeft op de klant.

Waar Actiestickers Vinden?

Om ervoor te zorgen dat je de terugbetaling kan aanvragen moet je natuurlijk eerst de actiesticker vinden. In de meeste gevallen kan je deze stickers of formulieren terugvinden aan de rek waar het product staat. Het wordt dan opgehangen net boven of onder het product zodat het duidelijk is voor de klant over welk product het gaat en wat de actie is.

In sommige (meestal kleine buurtwinkeltjes) kan je aan de kassa een rek of stand terugvinden waar je alle actiestickers of terugbetaalformulieren van de verschillende acties kan terugvinden. Deze manier is minder handig en ook minder effectief. Je staat namelijk al aan de kassa als je de acties te zien krijgt. Zeer weinig mensen gaan dan nog terug de winkel in om het product te gaan zoeken.

Veel makkelijker is natuurlijk als de stand met actiestickers of terugbetaalformulieren gewoon aan de inkom van je buurtwinkel staat. Op die manier weet je bij het binnenkomen van de winkel meteen op welke producten er acties zijn. Je hebt dan dadelijk de keuze welke acties voor jou interessant kunnen zijn

Soms vind je in de winkel geen actiestickers of terugbetaalformulieren terug. Maar dan vind je op de verpakking zelf wel de nodige informatie. Meestal zal je dan online je terugbetaling moeten aanvragen.

Online terugbetalingen komen we dan ook steeds vaker tegen. Het is makkelijker en goedkoper voor de bedrijven. Zij moeten namelijk geen kosten maken om terugbetaalformulieren te drukken en ze hoeven ze ook niet te verspreiden. Ook voor de verwerking van de ingevulde formulieren die terug komen is er minder tijd en geld nodig. Dit gebeurt nu allemaal digitaal.

Maar ook voor de klant is het voordeliger. Om de simpele reden dat je geen verzendkosten dient te betalen. Een terugbetaalformulier opsturen om je terugbetaling aan te vragen kost je altijd minstens 1 postzegel. Deze kosten worden (meestal) niet terugbetaald. Als je dan een product van 1,5 euro gratis mag proeven, dan zou je nog de helft moeten betalen omdat je het formulier moet terugsturen. Met online formulieren is dit natuurlijk niet het geval en is het product echt gratis.

Er zijn tegenwoordig verschillende sites waar je deze acties kan terugvinden. Zo is bvb myshopi.be al een bekende site waar je dagelijks verschillende producten kan terugvinden die je 100% terugbetaald krijgt. Ook hier op onze site kan je regelmatig gratis producten vinden dankzij terugbetaalacties. Maak er dus zeker gebruik van.

Hoe Actiestickers Invullen?

Actiestickers invullen is niet moeilijk. In de meeste gevallen staat er duidelijk op het terugbetaalfomulier vermeldt wat je moet doen en hoe je het moet invullen om je aankoop terugbetaald te krijgen.

De meeste actiestickers zijn vrij simpel. Ze vragen gewoon je normale gegevens zoals naam, voornaam, adres, geboortedatum, email, enz …. Zorg dat je deze gegevens correct invult, anders is je terugbetaalformulier ongeldig. Het belangrijkste onderdeel van het formulier is natuurlijk het invullen van je bankgegevens. Controleer nog eens extra om te zien of ze correct ingevuld zijn. Anders kan je natuurlijk nooit je aankoop terugbetaald krijgen.

Soms wordt er wel eens gevraagd dat je op een blanco papier laat weten wat je van het product vond. Schrijf dan een kleine samenvatting over de positieve en negatieve punten van het product. Dit zal je meestal gevraagd worden als je producten gaat testen. Het wordt minder en minder gevraagd bij terugbetaalde producten.

Wat je wel altijd moet mee opsturen is een bewijs van aankoop. Je neemt dan best een kopietje van het kassaticket waar je aankoop op vermeldt staat. Om het wat beter laten op te vallen kan je het altijd aanduiden met een markeerstift of er gewoon een cirkel rond trekken. Onthoud wel, geen bewijs van aankoop is ook geen terugbetaling van je product. Dit is dus zeer belangrijk.

Zodra je de actiesticker ingevuld hebt en een kopietje van je kassaticket genomen hebt stuur je deze samen op naar het adres dat je op het terugbetaalformulier terug vindt. Meestal moet je zelf de verzendkosten betalen hiervoor, maar in uitzonderlijke gevallen worden zelfs deze verzendkosten volledig terugbetaald. Kijk hier dus op voorhand naar.

Als alles goed verlopen is zal je meestal binnen een periode van enkele weken (soms 3 tot 4) je terugbetaling gestort zien op je rekening. Duurt het volgens jou te lang, dan kan je altijd eens contact opnemen met de klantendienst van het desbetreffende bedrijf.

Besluit!

Ga zeker op zoek naar die terugbetaalformulieren in jou winkels. Je zal er ongetwijfeld verschillende terugvinden, ook van producten die jij wekelijks koopt. Vergeet ook zeker de online acties niet, je hebt hier zelfs minder werk omdat je het niet meer moet verzenden.

Ik kan je garanderen dat als je een heel jaar lang gebruik maakt van de verschillende terugbetaalacties, dat je op het einde van het jaar enkele honderden euro’s bespaart hebt. Laat je terugbetaling op een aparte rekening storten zodat je een goed overzicht hebt

Een Gratis online zichtrekening van hellobank geeft je trouwens nog 5 cent extra bij elke transacties. En als je geluk hebt is er juist een actie waarbij je als nieuw klant van Hellobank nog een cadeau krijgt. Laat alle terugbetalingen op deze rekening storten en koop op het einde van het jaar een mooi eindejaarsgeschenk voor jezelf van al het bespaarde geld.

Actiestickers bij 100% terugbetaalde producten invullen! Wat mag je zeker niet vergeten! #gratis #terugbetaald #acties

 

 

    Comment Section

    0 reacties op “Actiestickers Bij Terugbetaalde Producten

    Plaats een reactie


    *