460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

7 Tips voor 100% Terugbetaalde Producten

7 Tips voor 100% Terugbetaalde Producten

100% terugbetaalde producten dankzij deze 7 tips

Gebruik onze 7 tips en ontdek hoe je meer producten 100% terugbetaald krijgt

7 tips voor terugbetaalde producten

Dankzij onze 7 tips zal je gaan ontdekken welke de beste manieren zijn om 100% terugbetaalde producten te verkrijgen. En er zeker van te zijn dat je effectief terugbetaald wordt!

 

Zou jij graag gaan winkelen, wetende dat een deel van je aankopen terugbetaald wordt? Ja, natuurlijk. Iedereen wil dit wel, en toch doet bijna niemand het. Waarom niet? Simpelweg omdat we het meestal niet weten!

Tegenwoordig vind je in alle winkels producten die helemaal terugbetaald worden na aankoop. Ja, ook in de winkels bij jouw in de buurt. Het weggeven van gratis producten, of producten terugbetalen, is enorm toegenomen.

Producten die 100% terugbetaald worden of die gratis weggegeven worden is  momenteel de beste vorm van reclame. Er is geen enkele vorm van reclame waarin zowel de klant als de verkoper in een win – win situatie verkeert. Zorg dus zeker dat je hier je voordeel uithaalt.

Overzicht:

Tip1: Reclamefolders

Iedereen ontvangt ze thuis in de brievenbus, maar bekijk je ze ook? Velen vinden deze reclamefolders zelfs vervelend en gooien ze gewoon rechtstreeks in de papierbak. Nochtans is het grootste gedeelte van deze reclamefolders afkomstig van winkels bij jouw uit de buurt.

reclamefolder met terugbetaal acties

Meestal zijn dat ook de winkels waar jij gaat winkelen. Of toch minstens een deel van je boodschappen gaat doen. Het kan dus heel goed zijn dat er bepaalde acties in jouw winkel zijn zonder dat je hier van op de hoogte bent. Daar laat je dus gewoon cash geld liggen.

Wat je dan best kan doen? We gaan je niet zeggen dat je alle foldertjes van voor naar achter en nog eens terug moet lezen. Maar je kan wel even snel zien welke folders voor jouw interessant zijn en daar snel even door bladeren.

Acties, waarbij een product gratis wordt weggegeven of helemaal terugbetaald worden, zijn altijd duidelijk zichtbaar. Ze staan meestal zelf op de voorpagina van het foldertje. Deze acties dienen om klanten naar de winkel te lokken, ze moeten dus goed zichtbaar zijn voor de klant.

Kruidvat is hier een mooi voorbeeld van. Bijna elke week hebben zij producten waarbij je aankoop 100% terugbetaald wordt. Het gaat telkens maar over enkele euro’s, maar op jaarbasis spreken we dan toch makkelijk over enkele honderden euro’s.

Dus vanaf nu, toch snel even de reclamefoldertjes doorbladeren voor het winkelen gaan.

Tip 2: Promoties op het internet

Men zegt dat op internet alles te vinden! En dat is ook zo. Heel veel acties die jouw producten terugbetalen zijn terug te vinden op het internet. Het is dus zeker geen overbodige luxe om af en toe is je favoriete site te bezoeken. Je kan kiezen uit een heel aanbod van sites met gratis producten, 100% terugbetaald acties, gratis wedstrijden en ga zo maar door.

Het beste wat je kan doen is even kijken welke sites jou het best passen. Daar kan je dan wekelijks eens een kijkje op gaan nemen. Om het jezelf makkelijk te maken kan je jezelf gewoon inschrijven op de nieuwsbrief van je favoriete sites. Dan krijg je alle acties gewoon in een email opgestuurd.

Je kan je alvast inschrijven voor onze nieuwsbrief om de betere acties te ontvangen. Wij geven elke maand prijzen weg aan onze leden. Het enige wat je moet doen om onze prijzen te kunnen winnen is ….. niets 🙂 . Je moet gewoon ingeschreven zijn op onze wekelijkse nieuwsbrief of onze Facebookpagina liken.

Om je alvast aan te moedigen om de goede weg op te gaan geven we elke maand 5x2 filmtickets weg aan onze leden die ingeschreven staan op onze nieuwsbrief, schrijf je hier ook in. En voor onze Facebook fans zijn er elke maand mooie prijzen te winnen.

Tip 3: Kortingen in de winkel

Ja zo simpel kan het soms zijn. Meestal vind je bij het product zelf een actieflyer of een terugbetaalformulier. Dan kan je onmiddellijk zien als jouw product in reclame staat. Lees altijd goed het bijbehorend actieformulier, zodat je helemaal aan de voorwaarden voldoet.

kortingsbonnen

Sommige kleinere buurtwinkels maken gebruik van een promotie stand of bord. Omdat ze niet de mankracht hebben om telkens de nieuwe promotie bij het product te gaan hangen en de oudere promoties weer overal te verwijderen.

Je vindt deze borden met promoties meestal als je de winkel binnenstapt. Het enige wat jij moet doen is even halt houden aan dit bord en kijken of er geen interessante promoties zijn op artikelen die jij kan gebruiken. Meestal gaat het hier om 100% terugbetaalde producten of producten waarbij je 1 koopt en 1 gratis krijgt.

Ook kortingen op bepaalde producten die onmiddellijk verrekend worden aan de kassa kan je in de winkel zelf terug vinden. Het is dus zeker belangrijk om te weten of je het actieformulier moet afgeven tijdens het afrekenen, of dat je het mee naar huis moet nemen en het nadien op te sturen.

Tip 4: Koop het juiste product

Je zou versteld zijn van hoeveel terugbetaling er niet gebeuren omdat men de voorwaarden niet goed gelezen heeft. En geef het maar toe, wanneer heb jij de laatste maal ergens de voorwaarden van gelezen? Er staat nochtans vrij belangrijke info op welke nodig is om ervoor te zorgen dat je terugbetaling gegarandeerd is.

Het allerbelangrijkste is dat je weet over welk product het gaat. Dit lijkt misschien wel logisch, maar dit is iets waar verschrikkelijk veel fouten bij gebeuren. Zo doet bvb Unox een promotie op een blik soep dat 100% wordt terugbetaald na aankoop. Dan nemen we een lekker blik kervelsoep mee! Maar eigenlijk wordt alleen de tomatensoep terugbetaald.

Het hoeft zelfs zo duidelijk niet te zijn. Misschien is de terugbetaling alleen voor de nieuwe blikken paprika soep met balletjes en vermicelli van 500 gram. Als jij dan eender welk ander blik soep koopt, zal je de terugbetaling niet ontvangen. Enkel het blik paprikasoep van 500 gram met balletjes en vermicelli wordt namelijk terugbetaald.

Het aankopen van het verkeerde product is dus iets wat jammer genoeg nog regelmatig gebeurt. Kijk dus altijd eerst op het actieformulier dat je 100% zeker bent dat je het correcte product genomen hebt.

Tip 5: Belangrijke datums bij een actie

De meeste acties hebben altijd 2 datums waar je op moet letten. “Geldig tot” en “aanvraag tot” zijn de 2 datums waar je rekening mee moet houden. Als je netjes binnen de termijn blijft van deze datums zal je geen problemen ondervinden met de terugbetaling van je product.

De datum die je vindt bij “geldig tot”, is de datum tot wanneer de actie loopt. Koop je het product later dan deze datum, dan zal de actie niet meer geldig zijn voor jouw aangekochte product. Je kan het dus eigenlijk bekijken als een vervaldatum voor deze actie. Is de datum gepasseerd, dan is de actie dus afgelopen.

De andere datum “aanvraag tot” heeft betrekking op de datum tot wanneer je de terugbetaling van je product kan aanvragen. Deze datum ligt meestal enkele weken later dan de ‘geldig tot’ datum. Deze datum wordt meestal gecontroleerd via de stempel van de post. Als jouw verzending nog afgestempeld is binnen de toegekende termijn, zal je op dit vlak geen problemen ondervinden.

Opgelet! Je kan dus perfect nog je terugbetaling aanvragen nadat de actie is afgelopen. Zolang je het product voor het einde van de actie gekocht hebt. Er zal gevraagd worden om je kassa ticket mee op te sturen als bewijs.

Tip 6: Kopie van je kassaticket

Om diverse redenen zal er gevraagd worden om je kassaticket mee op te sturen. Of als je online de terugbetaling kan aanvragen zal er gevraagd worden om een foto van je kassaticket te nemen en door te sturen.

De belangrijkste reden hiervan is natuurlijk als bewijs dat je het product aangekocht hebt. Je zal om dit te bewijzen ook meestal een barcode van het product of dergelijke moeten meesturen. Is je aanvraag tot terugbetaling online, dan zal je het nummer van de barcode moeten invoeren.

Een andere reden dat je het originele kassaticket moet mee opsturen is voor de datum van aankoop te controleren. Zoals eerder al vermeld moet deze datum binnen de termijn liggen dat de actie lopend was.

Extra tip: Het is dus een prima idee om van je kassaticket een kopie te maken en deze goed bij te houden tot je jouw terugbetaling op je rekening ontvangen hebt. In geval van twijfel kan je dan steeds opnieuw je kassaticket voorleggen.

Een andere reden waarom je eigenlijk altijd een kopie van je kassaticket moet nemen, is omdat na verloop van tijd de data niet meer zichtbaar is op een origineel kassaticket. Zeker als je het ticket moet bijhouden om gebruik te kunnen maken van je garantie op een product, kan je best een kopij maken.

Tip 7: Meerdere gratis producten krijgen

Eigenlijk mogen we dit natuurlijk niet zeggen. Maar er is een heel simpele manier om meerdere producten gratis te verkrijgen. Bij 100% terugbetaalde producten wordt hier zelfs vrij veel gebruik van gemaakt. Je moet gewoon de hulp inschakelen van vrienden of familie.

Waar je wel op moet letten is dat je geen dubbele gegevens verstuurd. Op elk formulier van terugbetaling moet bijvoorbeeld een naam, adres, email, rekeningnummer en andere data staan. Zorg er dus voor dat als je ook via familie of vrienden een terugbetaling gaat aanvragen, je gebruik maakt van een ander e-mail, adres, rekeningnummer en dergelijke.

Hoe meer hulp je inschakelt, des te meer producten je gratis zal kunnen verkrijgen.

Besluit:

Als je dit allemaal gelezen hebt weet je perfect wat je moet doen om je terugbetaling zeker en vast te krijgen. Het lijkt misschien een hele hoop als je het zo leest, maar dat is het niet.

Alle informatie die je hier gelezen hebt kan je in één oogopslag zien op het actie formulier. Op enkele seconden tijd kan je dus beslissen of een actie gepast is voor jou of niet.

Als beloning dat je zo alles gelezen hebt zullen we je nog een Ubertip geven die je zeker moet toepassen als je gaat gebruik maken van 100% terugbetaalde producten.

Onze Ubertip

Wanneer je veelvuldig gaat gebruik maken van terugbetaal acties, dan kan je hiervoor een aparte rekening gebruiken. Al het geld dat je dan ontvang via terugbetaalde acties verzamel je dan op die ene rekening.

De ideale manier om enkele honderden euro’s per jaar te besparen. Zonder dat je zelf elke maand geld opzij moet zetten van je loon. Geld dat je waarschijnlijk zelf hard nodig hebt. En zeg nu zelf, enkele honderden euro’s per jaar is toch altijd mooi meegenomen tijdens de feestdagen.

En waarom niet! nog snel een UBER ubertip.

Nog een UBER Ubertip!

Als je een aparte rekening gaat gebruiken, moet je natuurlijk zorgen dat die rekening jou niets kost. Integendeel, ze mag liefst zelfs nog wat opbrengen.

Daarom is het en supertip om een online zichtrekening te openen bij Hellobank. Niet alleen is deze rekening volledig gratis, je krijgt er zelfs betaald per transactie. Voor elke transactie dat er gebeurt op jouw rekening krijg je 5 cent cadeau.

Dit lijkt misschien niet zo veel, maar denk aan het gezegde ‘vele kleintjes maken één groot’.  Elke 10 of 20 euro die je op het einde van het jaar extra krijgt zonder iets voor te hoeven doen is altijd mooi meegenomen.

Eénmaal je een rekening geopend hebt, mag je ook vrienden uitnodigen om een rekening te openen. Voor elke vriend dit jij uitnodigt ontvang jij 25 euro cadeau, maar ook je vriend of vriendin krijgt 25 euro cadeau. Een geschenk van Hellobank omdat je een nieuwe klant aanbrengt. Maak daar dus zeker gebruik van om je gespaarde geld een duwtje omhoog te geven.

Je kan deze gratis zichtrekening op deze site aanvragen ==> Gratis online zichtrekening (die je zelfs geld opbrengt)

Hopelijk ga je nuttig aan de slag met deze tips. Wij wensen je alvast veel plezier met het geld dat je dankzij onze tips kan besparen

 

Ontdek onze 7 tips om meer 100% terugbetaalde producten te ontvangen. Zo kan ook jij honderden euro's per jaar besparen! #besparen #geldtips #terugbetaald

    Comment Section

    0 reacties op “7 Tips voor 100% Terugbetaalde Producten

    Plaats een reactie


    *