460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

100% Terugbetaald Acties

100% Terugbetaald Acties

100% Terugbetaald Acties! Kom Er Alles Over Te Weten!

100 procent terugbetaald acties

100% terugbetaald acties is de nieuwe reclamevorm waar bedrijven veel geld aan besteden. Spring mee op de trein van 100% terugbetaald producten en probeer gratis verschillende producten.

100% terugbetaald acties vind je tegenwoordig elke dag in verschillende winkels. Het is de meest populaire vorm van reclame geworden. Bedrijven en handelaars hebben de kracht ontdekt van het gratis weggeven van hun product.

Waar er vroeger enkel kleine staaltjes werden gegeven aan enkele klanten, is men nu al veel verder door het volledig product gratis aan te bieden. Men biedt dit dan aan onder de vorm van 100% terugbetaald producten.

Deze acties zijn zeer populair geworden dankzij onder andere de sociale media waardoor ze razendsnel verspreid kunnen worden. Wie een beetje weet waar zoeken en hoe het werkt, kan er op jaarbasis makkelijk enkele honderden euro’s mee uit sparen.

Een overzichtje van de onderwerpen die we zullen bespreken i.v.m. producten die 100 procent terugbetaald worden:

- De werking van 100% terugbetaald producten
- Waar vindt je 100% terugbetaald producten?
- Waarom worden producten 100% terugbetaald?
- De voorwaarden die je moet bekijken.
- Nuttige tips voor 100% terugbetaald te worden
- Besluit

De werking van 100% terugbetaald acties

Om te kunnen profiteren van dergelijke acties moet je ze natuurlijk eerst vinden en vooral weten hoe het in zijn werk gaat.

Je moet dus eerst het product waarop een 100% terugbetaald actie is, aankopen in één van de deelnemende supermarkten of warenhuizen. Je zal merken dat je hier echt niet ver voor hoeft te gaan. Elke supermarkt waar je nu sowieso winkelt zal producten hebben die terugbetaald worden.

Kijk altijd goed dat je het correcte product neemt. Soms wordt enkel een variant van een bepaald product gratis gegeven. Zo worden misschien de koeken met witte chocolade wel terugbetaald, maar met zwarte chocolade niet.

Meestal is er dan een actiesticker of een 100% terugbetaald formulier aanwezig in de buurt van he product of aan de kassa. Tegenwoordig kan het zelfs zijn dat je helemaal niets terug zult vinden van actiesticker of 100% terugbetaald formulier. Veel acties gebeuren al online, je moet dan ook alles online invullen en doorsturen.

Wordt er wel gebruikt gemaakt van een formulier! Dan dien je deze correct in te vullen en samen met de nodige gegevens en de barcode terug te sturen naar het adres vermeld op de actiesticker of het formulier. Is de actie online dan moet je meestal een foto van je kassaticket doormailen. We zullen later dit wat beter bekijken.

Je krijgt dan enkele weken later het aankoopbedrag terug op je rekening gestort. Op die manier heb je het product dus gratis gekregen.

Waar vindt je producten die 100% terugbetaald worden?

Vroeger waren deze acties echte uitzonderingen. Tegenwoordig vindt je ze echter dagelijks terug en in bijna alle winkels vindt je wel producten die 100 procent terugbetaald worden.

Er zijn verschillende sites waar je alle acties kan vinden van producten die 100% terugbetaald worden. Ook op onze site zal je geregeld dergelijke acties tegenkomen. Je kan ze allemaal terug vinden in onze rubriek 100% terugbetaald.

Ben je niet het type dat zin heeft om dagelijks op internet te gaan zoeken naar deze acties? Geen probleem, in bijna alle winkels waar je sowieso al winkelt zal je deze acties tegenkomen. Veel winkels hebben speciale borden staan met daarop al de acties die in hun winkel lopen.

Heb je echt geen zin om zelf te kijken naar deze acties. Schrijf je dan gewoon in voor onze nieuwsbrief en dan krijg je gewoon in je mailbox opgestuurd welke de acties van de week zijn. Lekker makkelijk en je hoeft er niets voor te doen. Inschrijven op onze nieuwsbrief kan je hier.

Waarom worden producten 100% terugbetaald?

Zoals eerder al vermeld is het de nieuwste vorm van reclame. Bedrijven en grote voedingsketens weten dat ze met hun product veel meer mensen zullen bereiken als ze de tactiek gebruiken waarbij ze hun product gratis weggeven.

Er worden tegenwoordig echt miljoenen euro’s uitgegeven aan het gratis wegschenken van een product. Zoals men eerder al met gratis staaltjes werkten in bepaalde sectors (zoals bvb parfum), gaat men nu het ganse product gratis aanbieden. Je moet het dan wel eerst betalen, maar je krijgt het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

De tactiek hierachter zit eigenlijk in het feit dat je zelfstandig het product aankoopt. Daarmee bedoelen we dat je het zelf uit de rek haalt van je eigen vertrouwde winkel. Als het product je dan bevalt zal je sneller geneigd zijn om het terug te kopen. Je weet dan waar het staat en je kunt het al inpassen in je vertrouwde winkelschema.

Voor de bedrijven is de kost natuurlijk niet zo groot. Zij moeten enkel de kost van het product betalen. Daarmee bedoelen we dat zij puur de nettoprijs gratis weggeven natuurlijk. Men kan hetzelfde budget gebruiken als men aan reclame zou geven, alleen is het effectief bereik naar de klant veel en veel groter.

De voorwaarden waar je rekening mee moet houden.

Als je een product aankoopt welk 100% terugbetaald wordt, is het handig om altijd eerst even de voorwaarden te bekijken.

Zo moet je kijken tot wanneer de actie loopt. Sommige van deze acties zijn meerder maanden geldig, sommigen zijn dan maar een week geldig. Daarom is het belangrijk dat je altijd kijkt hoelang de actie geldig is.

Ook belangrijk is dat je weet tot welke datum je jou aankoop terugbetaald krijgt. Meestal is die datum een week of 2 weken later dan dat de actie zelf stopt. Maar soms is de datum dezelfde als de dag dat de actie stopt. Je zou dan de dag zelf nog naar de post moeten zodat je terugbetaling nog binnen de correcte termijn aangevraagd is.

Kijk ook altijd heel goed dat je het juiste product aankoopt. Zo kan je bvb zien dat de soep van knorr 100% terugbetaald is, maar let dan toch wel even op dat dit op alle soepen van toepassing is. Het gebeurt vrij vaak dat slechts een variant van een bestaand product wordt terugbetaald. Bvb enkel Knorr tomatensoep met balletjes. Er is dan alleen actie op dat ene bepaalde product.

Soms wordt er ook gevraagd om even te laten weten wat je van het product vond. Vroeger was dit standaard, maar ook dit wordt minder en minder gevraagd. Moest het toch gevraagd worden, dan schrijf je het gewoon op een a4 papier en stuur je het gewoon mee op.

Nuttige Tips voor 100% Terugbetaald te worden!

Om ervoor te zorgen dat je product zeker en vast terugbetaald wordt zijn er enkele dingen waar je naar moet kijken. Zo mag je slechts éénmaal deelnemen aan de actie. Je kan dus niet 5x het product aankopen en verwachten dat je dan ook 5x een terugbetaling krijgt.

Had je toch graag meerdere keren geprofiteerd van de actie? Zorg dan dat een vriend/vriendin of iemand van de familie (die niet op hetzelfde adres woonachtig is) het product ook aankoopt. Zorg er wel voor dat de producten op verschillende kassatickets staan. Zo kan er geen link gelegd worden en krijgt iedereen zijn product netjes terug betaald.

Neem ook altijd een kopie van het kassaticket. Je moet meestal het originele kassaticket opsturen als bewijs van je aankoop. Het zou slim zijn om dan een kopietje bij de hand te houden. Heb je dan na enkele weken nog geen terug betaling ontvangen, dan kan je met het kopietje van het originele kassaticket toch bewijzen dat je wel degelijk het product aangekocht hebt.

Ga je regelmatig gebruik maken van dergelijke actie? Dan kan je erover denken om een aparte rekening te openen speciaal om een overzicht te hebben van alle terugbetaling die je ontvangen hebt. Er zijn verschillende instellingen waar je een gratis online zichtrekening kan openen en er meestal nog een mooi cadeau bij krijgt. Zo kan je bijvoorbeeld bij Hellobank een rekening openen en krijg je nog eens 50 euro of 25 euro cadeau.

Besluit

Probeer er zeker een gewoonte van te maken om van deze acties gebruik te maken. Je kan er echt een paar honderd euro mee sparen op een jaar tijd. Het leuke is ook dat de acties meer en meer online komen. Dit maakt het al veel makkelijker omdat je niets meer hoeft op te sturen.

Tegenwoordig kan je gewoon naar de site gaan waarvan de actie loopt. Daar geef je dan gewoon het nummer van je barcode in en stuur je een foto van je kassaticket in. Op deze manier moet je zelfs niet meer naar de post om je terugbetaling aan te vragen. Opgelet! Deze online acties staan nog in hun startschoenen, je zal dus momenteel nog via de oude manier en via de post moeten werken.

Laat dit je echter niet tegen houden om zoveel deel te nemen aan 100% terugbetaald acties. Je zal merken dat je redelijk wat centen kan besparen hierdoor. Meer info over deze acties kan je terugvinden in onze rubriek 100% terugbetaald acties.

100% terugbetaald acties! Ontdek alles wat je erover zou moeten weten. #gratis #terugbetaald #korting #acties

 

 

  Comment Section

  1 reactie op “100% Terugbetaald Acties


  Door Lidia op 23 april 2017

  Dr VDG, I had a stress test last year that went well. I take benicar hct, and eat fairly well… most of the time. I had been wagolng/jkgiing on the treadmill 3 times a week, with a slight reduction in pulse and BP. Now, I’m in week 5 of a more intense workout, and my BP is up. Any comments or ideas?

  Plaats een reactie


  *