Gratis Pampers Testen

Klik hier en ontvang gratis staaltjes Pampers

Zou jij graag lid willen worden van het Pampers testpanel? Meld je dan vandaag nog aan en ontvang een gratis testpakket pampers.

Pampers is op zoek naar testers voor de nieuwe Pampers active fit. Na het beantwoorden van een 4-tal vraagjes, kan je jezelf kandidaat stellen om deze pampers te testen.

Er zal willekeurig gekozen worden welke ouders een gratis Pampers testpakket zullen ontvangen. Zodoende dat er een goede mix is tussen baby’s en peuters van verschillende leeftijden. Het testpakket wordt dan helemaal gratis bij je thuis geleverd.

Wat wordt er verwacht van jou? Zodra je gekozen bent om bij het Pampers testpanel te komen, zal je dus een testpakket ontvangen. Nadat je de gratis staaltjes geprobeerd hebt, zal je gewoon een formulier moeten invullen waarin je jouw mening geeft over de pampers.

Belangrijk is dat je eerlijk bent. Ben jij niet tevreden over de kwaliteit, of heb je andere opmerkingen over deze Pampers active fit. Dan verwachten ze dat je dit ook zegt. Jouw mening heeft geen invloed op het ontvangen van toekomstige testpakketten.

Om je aan te melden klik je gewoon op de rode balk boven – of onderaan. Zorg ervoor dat je jouw gegevens die je invult correct zijn. Je wordt namelijk gecontacteerd aan de hand van deze gegevens.

Wij wensen je alvast veel succes.

 

Klik hier en ontvang gratis staaltjes Pampers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.