460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis Offertes Voor Zonneboiler

Gratis Offertes Voor Zonneboiler

Ontvang Nu 5 Gratis Offertes Voor Zonneboiler

Ontvang tot 5 gratis offertes voor zonneboilers

Ontvang tot 5 gratis offertes voor zonneboilers! Maak jou woning energiezuinig en plaats een zonneboiler. Vergelijk de verschillende offertes en bespaar op die manier honderden euro's!

Klik Hier En Ontvang 5 Gratis Offertes Voor Zonneboilers

Vraag nu bij Solvari tot 5 gratis offertes voor zonneboilers aan. Solvari vergelijkt gratis offertes voor zonneboilers zodat u de goedkoopste kunt kiezen. Solvari zorgt ervoor dat maandelijks enkele duizenden gezinnen een aanvraag kunnen doen van gratis offertes van de verschillende vakmannen in de gewenste omgeving. Omdat wij de mogelijkheid aanbieden om meerdere gratis offertes te kunnen aanvragen en vergelijken, Kan men dus het maximum aan besparingen doorvoeren. Zo kunnen wij onze klanten altijd de beste deals voorschotelen en beslist de klant zelf met welke firma hij in zee wenst te gaan. Twijfel dus zeker niet om deze gratis offertes voor zonneboilers aan te vragen en te vergelijken.

Trouwens kan je hier verschillende gratis offertes aanvragen zoals zonnepanelen plaatsen, warmtepomp, dakisolatie, spouwmuurisolatie, plaatsen van een veranda, Vloerisolatie, vochtbestrijding, plaatsen van zwembaden, Plaatsen van ramen en deuren, …..

Zonneboiler Offertes Vergelijken

Vergelijk via Solvari vrijblijvend tot 5 gratis offertes voor zonneboilers aan bij lokale zonneboiler bedrijven. Dit helpt u het bedrijf vinden dat u de beste deal kan aanbieden. Met een zonneboiler bespaart u minstens tot wel 50% tot 60% op uw huidige energierekening voor het opwarmen van uw water. Het plaatsen van een zonneboiler helpt u al gauw honderden euro's per jaar besparen op de energierekening.

Profiteer van een premie op uw zonneboiler

U profiteert in 2014 van een premie waarbij tot 50% van de aanschafwaarde wordt vergoed tot wel €2750,-. Door de premie en de enorme besparingen heeft u de zonneboiler binnen 10 jaar terugverdiend! Daarbij bent u milieubewust bezig omdat er net als bij zonnepanelen gebruik wordt gemaakt van zonne-energie; dit vermindert CO2-uitstoot aangezien er minder fossiele brandstoffen nodig zijn voor het verwarmen van uw water.

Klik Hier En Ontvang 5 Gratis Offertes Voor Zonneboilers

Zonneboiler prijs

Er zijn een aantal factoren die de prijs van een zonneboiler bepalen. Zo zijn bijvoorbeeld de soorten zonneboilers waaruit u kunt kiezen, de installateur en zijn diensten na de montage en het aantal plaatsen in het huis waar u warm water wilt tappen van belang. De prijs van een zonneboiler ligt zonder premie gemiddeld tussen de € 2.000,- en € 5.000,-. De premie in 2014 zal de zonneboiler prijs met 50% verlagen. Een zonneboiler is natuurlijk wel een investering welke zich na verloop van tijd terugverdiend. Na de aanschaf van een zonneboiler kan u hiervan nog zeker 25 tot 30 jaar genieten van de warmte die door deze boiler wordt opgewekt. Wetende dat de terugverdientijd van een zonneboiler onder de tien jaar ligt, is dit natuurlijk een zeer positieve investering.

De prijs van een zonneboiler is erg voordelig. Ontvang tot €2750,- premie op uw zonneboiler!

Met deze uitgave, die u slechts éénmalig hoeft te doen,  kan u onmiddellijk beginnen met besparen op uw warm water en zal u ook uw steentje bijdragen voor een beter milieu. Na acht tot negen jaar heeft u deze investering reeds terug verdiend. U zal daarna meteen kunnen genieten van de voordelen en zal deze rechtstreeks in uw portefeuille voelen.

Als u in uw nieuwbouwwoning een zonneboiler laat plaatsen, dan kan u anno 2014 genieten van een premie die u van de netbeheerder zal ontvangen op uw zonneboiler. Uw installateur kan u hiervan van meer informatie voorzien.

Premie zonneboiler

Als u een zonneboiler laat plaatsen in een bestaande woning, kunt u een premie ontvangen bij uw netbeheerder. De zonneboiler moet dan wel geplaatst worden door een aannemer en voldoen aan het Solar Keymark label. Door de premie kunt u flink besparen op de prijs van de zonneboiler! De premie op zonneboilers is ook weer in 2014 50% van de aanschafprijs tot een maximum bedrag van €2750,-. Een aanvulling op de premie is dat deze nu ook voor nieuwbouwingen beschikbaar is. Voorwaarde is dan wel dat de woning voor 1 januari 2014 aangesloten is op het net of er moet een bouwaanvraag voor 31 december 2013 zijn ingediend.

De werking van een zonneboiler is als volgt: door behulp van zonnecollectoren van een zonneboiler verwarmt u uw water gemakkelijk door gebruik te maken van de zonnewarmte. De prijs van een zonneboiler kan verschillen doordat er meerdere soorten zonneboilers te verkrijgen zijn. Vraag daarom zeker naar onze actie om tot 5 gratis offertes voor zonneboilers aan te vragen.

Wanneer komt u in aanmerking voor een zonneboiler premie?

Als u een factuur van een aannemer heeft met een factuurdatum na 1 januari 2013 die maximaal 1 jaar oud is komt u in aanmerking voor de premie. U kunt enkel de premie ontvangen wanneer u de zonneboiler gebruikt voor het aanmaken van sanitair warm tapwater, eventueel in combinatie met de verwarming van uw woning. De zonneboiler moet voorzien zijn van het Solar Keymark label.

U komt niet in aanmerking voor de premie voor verwarming van uw zwembadwater.
Krijg 50% van uw zonneboiler vergoed. Ontvang tot maar liefst €2750 aan premie.
De premie die sinds 1 januari 2013 van toepassing is kan tot 50% van de factuur dekken en bedraagt €550,- per m² zonnecollectoren wat kan oplopen tot maximaal €2750,- per installatie.

Klik Hier En Ontvang 5 Gratis Offertes Voor Zonneboilers

De werking van een zonneboiler is simpel: uw warme water wordt opgewarmd door zonne-energie. Vraag vrijblijvend 5 gratis offertes voor zonneboilers aan en bespaar direct!

Een zonneboiler systeem bestaat uit een aantal standaard onderdelen: een collector, een opslagvat, een buizensysteem en een pomp. De collector is gemonteerd op het dak van uw huis of bedrijf en is in feite niet meer dan een plaat met zonnecollectoren (vergelijkbaar met een zonnepaneel).

De energiezuinige werking van een zonneboiler bespaart u bakken geld!

De pomp pompt de opgewarmde vloeistof door het buizensysteem zodat het water in het opslagvat ook wordt verwarmd. Wie op dat moment de kraan opendraait geniet dus van geheel gratis verwarmd water. Het opslagvat is aangesloten op de waterleiding, die het vat automatisch weer bijvult. Als de temperatuursensoren die zich in het opslagvat bevinden voelen dat de temperatuur te laag is wordt automatisch de combiketel ingezet om het water alsnog op de goede temperatuur te brengen. Wanneer de zon niet schijnt werkt de ketel zoals hij dat deed toen de boiler er nog niet was. Er zijn diverse zonneboilers die u een besparing opleveren van minstens 50% - 60%  op uw energierekening voor het opwarmen van uw water! Daarom dat u zeker gebruik moet maken van onze gratis offertes voor zonneboilers

Soorten zonneboiler

Als u van plan bent om een zonneboiler te laten plaatsen is het aangeraden om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor u. Men kan namelijk kiezen uit een divers aanbod van verschillende zonneboilers die gebruikt worden.Men heeft zo de gewone standaard zonneboiler, maar men kan ook kiezen voor de compacte zonneboiler of zelfs de CV-zonneboiler.

Soorten zonneboilers en hun werking:

Bij de compacte zonneboiler zijn de collector en het voorraadvat geïntegreerd. De CV-zonneboiler heeft als voordeel dat ook de leiding van de CV-ketel door het losse voorraadvat van de zonneboiler loopt. De inhoud van dit laatste type is ook groter dan de andere verkrijgbare types.

Tot slot is er ook nog een zonneboilercombi te verkrijgen. Deze hebben een groot opslagvat en u kunt deze gebruiken als u niet alleen het warme water uit de leidingen wilt laten verwarmen, maar ook uw hele woning wilt verwarmen. De zonneboilercombi kan in uw huis aangesloten worden op het huidige verwarmingssysteem. Dit wordt meestal gedaan via de vloerverwarming indien mogelijk.

Zonneboilers beschikken over diverse beveiligingen zoals een beveiliging tegen oververhitting en bevriezing.De levensduur van een zonneboiler is ongeveer 20 jaar en hij hoeft slechts éénmaal per 5 jaar onderhouden te worden. Als er schade moest ontstaan wordt deze door de verzekeringsmaatschappij gedekt. Maak daarom zeker gebruik van onze aanbieding om 5 gratis offertes voor zonneboiler aan te vragen.

Klik Hier En Ontvang 5 Gratis Offertes Voor Zonneboilers

Koop een zonneboiler in 2014 en begin direct met besparen!

Daarnaast zijn er in veel gemeentes premies te ontvangen van €250,- tot €500,-. U zult met een dergelijke installatie gemiddeld €200,- per jaar besparen waardoor de terugverdientijd gemiddeld maar 8-9 jaar bedraagt!

Offertes zonneboiler vergelijken

Door uw gegevens achter te laten brengt Solvari u in contact met maximaal 5 zonneboiler specialisten bij u in de regio. In enkele minuten heeft u uw gegevens ingevuld en de dagen daarna zullen de bedrijven contact met u opnemen.

Uw gegevens zullen enkel gebruikt worden om de dienst van Solvari te vervullen, namelijk u in contact te brengen met de beste specialisten voor de producten of diensten die u zoekt zodat u een offerte op maat ontvangt.

Vergelijk tot 5 gratis offertes voor zonneboilers en bespaar op uw rekening!

Door meerdere offertes te vergelijken kunt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn en besparen voordat u de beslissing maakt. Zo vind u altijd de beste deal zonder dat u zelf vele bedrijven hoeft te zoeken. Vraag nu uw 5 gratis offertes voor zonneboiler aan

Via de website van Solvari kan u er ook voor kiezen om gratis offertes aan te vragen van bijvoorbeeld zonnepanelen om deze te vergelijken. U kunt zelf ook veelal goed besparen door uw huis goed te isoleren met bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. U zorgt op deze manier nog eens goed voor het milieu ook.

Klik Hier En Ontvang 5 Gratis Offertes Voor Zonneboilers

Ontvang tot 5 gratis offertes voor Zonneboilers! Vergelijk en bespaar! #offerte #gratis #zonneboiler

 

Comment Section

0 reacties op “Gratis Offertes Voor Zonneboiler

Plaats een reactie


*