460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis Offertes Voor Dakisolatie

Gratis Offertes Voor Dakisolatie

Vraag Nu Tot 5 Gratis Offertes Voor Dakisolatie Aan

Vraag gratis offertes voor dakisolatie aan en vergelijk

Plannen om je dak te isoleren? Kijk dan eerst even bij Solvari waar je tot 5 gratis offertes voor dakisolatie kan aanvragen. Ja kan deze dan vergelijken en zo voor de beste deal kiezen voor jouw dakisolatie!

Klik Hier En Vraag Je 5 Gratis Offertes Voor Dakisolatie Aan

Solvari kijkt welke aannemers het beste passen bij jou wensen en bied je de beste vijf aannemers voor dakisolatie aan in de vorm van 5 gratis offertes waar tussen jij kan gaan vergelijken en op basis van de 5 offertes er de beste kan uitkiezen. Ben je met geen enkele van de vijf offertes tevreden? Geen probleem, dan zoek je zelf wat verder of wacht je nog even af, blij je te kunnen helpen.

Doordat je de offertes kan vergelijken kan je natuurlijk heel wat centen besparen. Niet alleen weet je onmiddellijk wie de goedkoopste is, maar je kan ze ook weer tegen elkaar uitspelen. Zo kan je met 5 offertes in je handen ongetwijfeld nog een beetje van de prijs af krijgen.

Maak dus zeker gebruik van deze actie als je plannen hebt om je dak te isoleren. Vraag deze 5 gratis offertes voor dakisolatie aan, vergelijk ze, en bespaar zo ongetwijfeld heel wat geld.

Trouwens kan je hier verschillende gratis offertes aanvragen zoals zonnepanelen plaatsen, warmtepomp, spouwmuurisolatie, zonneboiler, plaatsen van een veranda, Vloerisolatie, vochtbestrijding, plaatsen van zwembaden, Plaatsen van ramen en deuren, …..

Klik Hier En Vraag Je 5 Gratis Offertes Voor Dakisolatie Aan

Vergelijk Je Dak isolatie Offertes

Dakisolatie zorgt ervoor dat uw huis in de winter goed warm blijft, het zorgt er ook voor dat het in de zomer lekker koel blijft binnenshuis. Als u ervoor kiest om uw dak te isoleren zal uw energierekening met ongeveer 25 tot 30 procent goedkoper worden. Dankzij de aanschaf van dakisolatie verhoogt u niet alleen de waarde van uw woning, maar stijgt ook uw leefcomfort!

Ontdek nu de beste deal voor je dakisolatie!

Dankzij het aanbod van 5 gratis offertes ga je niet alleen besparen op je energierekening. Door de verschillende gratis offertes van de aannemers voor dakisolatie te gaan vergelijken kan u ook heel wat besparen op de installatie en aanschaf hiervan.

Solvari gaat op zoek naar de meest betrouwbare en betaalbare aannemers voor dakisolatie in uw regio, door deze dan te gaan vergelijken kan u de beste prijs/kwaliteit bekomen en zodanig ook de nodige centen in uw portemonnee houden.
Solvari gaat enkel te werk met aannemers die specialisten zijn in hun vak en weten wat de beste oplossing is voor uw probleem. Vraag dus zeker uw gratis offertes aan en vergelijk de aannemers in uw buurt.

Uw fiscaal voordeel en Premie

Per geïsoleerde vierkante meter kreeg u in 2014, afhankelijk van de isolatiewaarde, een premie tot maar liefst 8 euro. De werken moesten dan wel door een dakisolatie bedrijf uitgevoerd worden. Bovenop deze premie van 8 euro per vierkante meter komt u ook nog eens in aanmerking voor belastingvermindering. Niet minder dan 30 procent van de factuur mag aangegeven worden in de vorm van belastingvermindering.

Klik Hier En Vraag Je 5 Gratis Offertes Voor Dakisolatie Aan

Wat kost dak isolatie

Wat uw dakisolatie u gaat kosten hangt natuurlijk helemaal af van uw persoonlijke wensen en situatie. We denken dan vooral aan bvb het oppervlak van uw dak, ook welk type dak u heeft (is dit een plat dak of een hellend dak), welke isolatiematerialen gaat u gebruiken, voor welke aannemer kiest u en welke diensten neemt u hierbij?
Een gemiddeld prijs die u moet aanreken voor uw dakisolatie zal ongeveer 59 euro per vierkante meter bedragen.

Doordat uw energierekening al van het eerste jaar met ongeveer 30 procent zal verminderen, is ook de terugverdientijd van dakisolatie zeer kort. Daarna zal u trouwens constant geniet van een lagere energiefactuur.
Wanneer u meerdere offertes kan vergelijken zal de prijs voor uw dak isolatie vaak veel voordeliger zijn !!!

Vraag dus nu uw 5 gratis offertes voor dakisolatie aan en vergelijk. Klik op de foto bovenaan of op één van onze rode linkbalken die u kan terug vinden in dit artikel.

Een hellend dak isoleren

Als men een hellend dak gaat isoleren zijn er 3 mogelijkheden:

  1. De dakisolatie zal aan de buitenkant van uw dak komen. Als u kiest voor deze optie zal u dit wel door een professionele aannemer moeten laten doen, maar u zal dan ook onmiddellijk de hoogste isolatiewaarde verkrijgen.
  2. U kunt uw dak ook de binnenkant gaan isoleren. Als u ervoor kiest om de dakisolatie te gaan plaatsen aan de binnenkant van uw dak, dan zou u dit als handige doe-het-zelver ook zelf kunnen doen. Het is echter wel verstandig dat u toch de kennis van een professional inschakelt alvorens u begint met de karwei. Dit is vooral handig omdat hij u kan laten weten welke materialen u dient te gebruiken en omdat het dak moet gecontroleerd worden op “dampopen” plekken.
  3. Een ongebruikte zolder isoleren. Als uw zolder een ruimte is waar niet in wordt geleefd, kan u best ofwel de zoldervloer isoleren, ofwel het plafond isoleren. Het voordeel van een zoldervloer isoleren is dat de oppervlakte van de vloer kleiner is dan het dak, waardoor u weer een pak geld kan besparen.

Een plat dak isoleren

Een plat dak isoleren is een karwei die best door specialisten kan gedaan worden omdat de isolatie hiervan een bescherming moet bieden tegen zowel indringende neerslag als stilstaand water. Meestal kiest men dan voor dakisolatie die men aan de buitenkant zal plaatsen en welke met waterdichte materialen zal afgewerkt worden.

Bij het isoleren van een plat dak zijn er verschillende mogelijkheden.

U kan ervoor kiezen om uw dakisolatie te plaatsen met isolatieplaten. Er wordt dan een laag grind of tegels aangebracht zodat de isolatie niet wegwaait bij de eerst beste rukwind. Om dit te kunnen doen is het wel nodig dat uw huidige dakbedekking in uitstekende staat verkeert.

Als men bij een plat dak ervoor kiest om aan de binnenkant van het dak te gaan isoleren, dan zal het isolatiemateriaal geplaatst worden tussen de balklaag. Voor meer info over het plaatsen van uw dakisolatie kan u best gebruik maken van onze 5 gratis offertes voor dakisolatie.

Klik Hier En Vraag Je 5 Gratis Offertes Voor Dakisolatie Aan

Gebruikte Materialen Voor dakisolatie

Wanneer u de keuze maakt om uw huis te voorzien van dakisolatie, dan kan u kiezen tussen een divers aanbod aan materialen. Gebruik de gratis offertes om in contact te komen met specialisten in uw buurt. Zij zullen u graag meer informatie geven over de verschillende materialen.

Verschillende isolatie materialen zullen gebruik worden voor verschillende daken en voor verschillende manieren van plaatsen. De gebruikte isolatiematerialen kunnen in dikte variëren van 5,5 cm tot 14 cm dik. Voor elke situatie is er een passend isolatiemateriaal.

De verschillende isolatiematerialen worden gekozen naargelang er specifieke eisen zijn zoals bvb geluiddemping, brandveiligheid of de warmtecapaciteit. Ook de constructie van de woning heeft een invloed op de gebruikte materialen. Gebruik ook nu weer uw gratis offertes om meer info te bekomen over de geschikte materialen voor uw woning.

Dak isolatie en zijn voordelen

Wanneer u voor dakisolatie kiest kan u direct genieten van enkele voordelen zoals:

  • Dankzij dakisolatie zal u fors besparen op uw energiefactuur
  • Dakisolatie houdt schimmel en ongedierte buiten
  • Geluidsoverlast zal minderen met dakisolatie
  • Vochtgehalte in uw muren en woning zal afnemen met dakisolatie
  • Uw woon- en leef comfort zal drastisch stijgen dankzij dakisolatie
  • Uw huis zal een beter energielabel toegekend krijgen
  • De waarde van uw huis zal toenemen als uw dak geïsoleerd is

Hoe lang is de terugverdientijd van uw dak isolatie?

Een normaal gezin bespaart met het plaatsen van dakisolatie gemiddeld ongeveer 5,60 euro uit per jaar per vierkante meter. Als we dus een schatting willen maken van de gemiddelde terugverdientijd van uw dakisolatie, dan moeten we de prijs per vierkante meter (59 euro) delen door de besparing per vierkante meter (5,60 euro). We komen dan uit op een gemiddelde terugverdientijd van 10,5 jaar voor een normaal gezin.

Als we dan nog eens gaan berekenen wat de terugverdientijd met de premie voor dakisolatie in verwerkt zou zijn. Dan kom je zelfs uit op 9,1 jaar voor een gemiddeld gezin. Na negen jaar heeft uw investering zichzelf dus al volledig terug betaald.

Dakisolatie is dan ook een investering die u slechts éénmalig dient te doen en waar u de rest van u leven profijt van zal hebben door de enorme besparing die u zal terugvinden op uw energierekening.
Nogmaals, maak dus zeker gebruik van onze gratis offertes voor dakisolatie die u bij ons kunt aanvragen.

Klik Hier En Vraag Je 5 Gratis Offertes Voor Dakisolatie Aan

Gratis Offertes voor Dakisolatie! Vraag tot 5 gratis offertes, vergelijk en kies de beste deal! #gratis #offerte #dakisolatie

 

Comment Section

0 reacties op “Gratis Offertes Voor Dakisolatie

Plaats een reactie


*