Gratis naar Winter Wonderland in Center Parcs

Klik hier als je gratis naar Winterland in Center Parcs wil

Zie jij het wel zitten om samen met 6 vrienden of vriendinnen gratis naar Winter Wonderland in Center Parcs te gaan? Meld je dan vandaag aan om de nieuwste VIP cottage te testen, inclusief privésauna en ontbijt!

Center Parcs geeft namelijk aan 75 groepen of gezinnen de kans om een weekendje de luxe VIP cottages van Center Parcs te testen. En dit tijdens het hele Winter Wonderland gebeuren.

Om kans te maken op één van deze prachtige weekends kan je jezelf aanmelden via de rode balk boven – of onderaan. Je komt dan rechtstreeks terecht op de pagina waar je kan deelnemen aan deze actie.

In verschillende parken geniet u van vernieuwde cottages, en er volgen er veel meer. Een cottage van Center Parcs is niet zomaar een vakantiehuis. Alle accommodaties hebben een fantastische plek midden in de natuur. Luieren in overvloed van luxe. Gewekt worden door de geur van verse broodjes voor de deur en genieten met het gezin in uw VIP cottage van luxe en een welverdiende vakantie. Dit alles tijdens Winter Wonderland bij Center Parcs!

Alvast veel plezier gewenst tijdens jullie ongelooflijk weekend in Center Parcs!

 

Klik hier als je gratis naar Winterland in Center Parcs wil

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.