460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis Gitaarlessen En Akkoordenboek

Gratis Gitaarlessen En Akkoordenboek

Gratis Video Gitaarlessen Voor Beginners
En Een Gratis Akkoordenboek

gratis gitaarlessen en gratis akkoordenboek

Ontdek Nu Deze Video's Met Gratis Gitaarlessen Voor Beginners En Krijg Er Nog Een Gratis Akkoordenboek Bovenop. Download het nu volledig gratis en kijk of jij verborgen talenten hebt.

==>Klik Hier Voor Je gratis Video - Gitaarlessen Voor Beginners <==

Heb jij altijd al een passie voor de gitaar gehad, maar ben je er nooit aan kunnen beginnen? Maak dan nu gebruik van deze actie en ontvang deze gratis gitaarlessen voor beginners. Deze lessen geven je de basis die je nodig hebt, ook zal je na deze lessen weten of gitaar spelen jou ding is of niet.

Bovendien krijg je bij deze gratis gitaarlessen ook nog een gratis akkoordenboek er bovenop. De meeste mensen die willen starten om een instrument slagen hier niet in omdat ze geen akkoorden kennen. En het leren van de akkoorden was tot nu toe altijd een hele opdracht. Ontdek nu hoe makkelijk je dit zal aan leren dankzij dit gratis akkoordenboek dat je bij je lessen krijgt.

Het is ook fijn om te weten dat deze gratis gitaarlessen niet zomaar een simpel klein lesje is. Dankzij de gratis gitaarlessen en het gratis akkoordenboek zal je op het einde van deze lessen met je gitaar kunnen meespelen op het liedje "Losing My Religion" van REM. Ongetwijfeld een klassieker die je wil kunnen spelen. En als je wil kan je nadien nog vele anderen nummers beginnen meespelen.

Om je gratis gitaarlessen en het gratis akkoordenboek aan te vragen, klik je hierboven op de foto of op één van onze rode linkbanners. Je komt dan onmiddellijk terecht op de site waar je deze gratis gitaarlessen en akkoordenboek kunt aanvragen. Het mooie is dat alles digitaal is, je kan dus binnen enkele seconden na je aanvraag al beginnen met je eerste les. Hieronder vind je nog wat extra informatie.

==>Klik Hier Voor Je gratis Video - Gitaarlessen Voor Beginners <==

Overzicht gratis Gitaarlessen

Hieronder kan je wat meer info terugvinden over welke gratis gitaarlessen je zal kunnen verwachten en wat je ermee kan bereiken. Als je nog nooit iets met muziek gedaan hebt zal dit waarschijnlijk klinken als latijn, maar dat is niet erg. Daar dienen nu éénmaal de lessen voor. Een overzichtje:

Uitleg E akkoord

In deze video leer je wat het E akkoord is, met welke vingers je hem moet pakken, welke snaar de bastoon is en welke snaren je moet aanslaan op je gitaar om dit akkoord volledig tot zijn recht te laten komen en mooi te laten klinken.

Vier kwarts maat basic

Ritme: in deze les leer je in de online video het 4 kwarts maat basic ritme spelen. Meer dan 98% van de populaire muziek (ofwel popmuziek) gebruikt een vierkwarts maat in alle muzieksoorten, zoals rock, pop, disco, dance, reggae, etc. Met die simpele ritme (wat we later nog gaan verfraaien) speel je dus bijna alle popmuziek mee!

Oefen E akkoord

In deze video leer je het E akkoord op gitaar spelen, met het simpele 4 kwarts maat basic ritme wat je net hebt leren spelen.

Uitleg Em akkoord

In deze video leer je het E mineur (Em) akkoord op gitaar te pakken, overigens één van de makkelijkst te pakken grepen op gitaar. Een mineur akkoord klinkt altijd wat triester dan een gewoon akkoord.

Oefen Em akkoord

In deze video leer je het E mineur (Em) akkoord op gitaar spelen met een simpele vier kwarts maat. Het wordt een gevoelige les. Zet je tissues maar vast klaar!

Vier kwarts maat smooth

Dit is misschien wel één van de meest magische lessen. In deze video leer je de vier kwarts maat smooth op gitaar spelen. Door een kleine, simpele twist aan je aanslag te geven, klink je van het ene op het andere moment als een professional. Probeer het snel!

Uitleg Am akkoord

In deze video leer je het A mineur (Am) op gitaar spelen. Samen met het E mineur akkoord (Em akkoord) is dit één van de meest voorkomende mineur akkoorden. En... kijk snel naar het simpele trucje dat ik je aanleer met de vingerzetting!

Oefen Am akkoord

In deze video leer je het A mineur akkoord (Am akoord) op gitaar spelen. Met een simpel vier kwarts maat ritme.

Oefen Em akkoord

In deze video leer je het Em akkoord op gitaar spelen nog even meespelen, als herhaling.

==>Klik Hier Voor Je gratis Video - Gitaarlessen Voor Beginners <==

Alvast veel plezier met je gratis gitaarlessen en gratis akkoordenboek. En denk eraan, spaar de buren een beetje 🙂

Gratis Video met gitaarlessen voor beginners + gratis akkoordenboek! Download het hier gratis! #gitaarles #gratis #video #gratis

 

Comment Section

0 reacties op “Gratis Gitaarlessen En Akkoordenboek

Plaats een reactie


*