460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis Edelstenen Voor Clash Of Clans

Gratis Edelstenen Voor Clash Of Clans

Ontdek Hoe Je Gratis Edelstenen Kan Verdienen
Voor Clash of Clans (COC)

Gratis edelstenen Clash of Clans

Waza.be is een online blog met allerlei informatie over het spel Clash of clans. In clash of clans (COC) is het de bedoeling om en zo sterk mogelijk dorp te maken door je verdedigingswapens op te upgraden, maar ook de troepen waarover je beschikt goed te gebruiken. De beste verdediging is namelijk de aanval!

Het spel begint zeer klein met maar 3 gebouwen in je dorp en dit dien je dan verder uit te bouwen. Om nieuwe gebouwen en troepen te ontwikkelen heb je goud, elixir en duistere elixir nodig. Deze kan je verdienen door je pompen en mijnen maar ook door het aanvallen van andere spelers in clash of clans.

Je kan jezelf ook aansluiten bij een clan om van je clangenoten troepen te ontvangen die je kan gebruiken als verdediging van je eigen dorp of als extra kracht bij het aanvallen van andere dorpen. Verder zijn er ook verschillende andere voordelen om in een clan te zitten, zo kan je: Tips vragen over de indeling van je dorp, duistere spreuken ontvangen, en als laatste samen een clanwars doen.

Bij een clanwars neemt je clan het op tegen een andere clan om zo te bepalen welke clan het beste is. Ook hier kan je weer grondstoffen mee verdienen. En dankzij deze grondstoffen kan je opnieuw je gebouwen en troepen upgraden zodat deze sterker worden.

Als dit allemaal te traag gaat voor je bestaat er natuurlijk nog een andere optie: edelstenen deze (betalende) optie maakt het mogelijk dat je edelstenen kan inruilen voor grondstoffen. Natuurlijk zorgen we voor een alternatief: je kan namelijk gratis coc edelstenen verdienen dankzij waza.be neem er dus zeker een kijkje.

Veel succes

Gratis Edelstenen Voor Clash Of Clans Verdienen? Ontdek snel hoe! #game #gratis #COC

 

 

Comment Section

0 reacties op “Gratis Edelstenen Voor Clash Of Clans

Plaats een reactie


*