460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis Beveiligingspakket Van Je Online Identiteit Op Sociale Media

Gratis Beveiligingspakket Van Je Online Identiteit Op Sociale Media

Ontvang Nu Een Gratis Beveiligingspakket Van Je Online Identiteit Op Sociale Media Voor Een Proefperiode Van
30 Dagen Dankzij Bullguard

Gratis Beveiliging Social media en online identiteit 30 dagen op proef

Profiteer nu van deze aanbieding van een gratis beveiligingspakket voor sociale media en je online identiteit te beschermen. Je krijgt dit gratis beveiligingspakket 30 dagen op proef van Bullguard. Op deze manier willen ze je laten kennis maken met hun ultieme beveiliging voor identiteiten en sociale media.

Klik Hier Voor Gratis 30 Dagen Proefperiode op Bullguard

Tegenwoordig ben je met een gewoon antivirus programma niet voldoende meer beschermd om al je online activiteiten veilig te kunnen verderzetten op het internet. Met de vele sociale media en de vele accounts die de meesten onder ons overal hebben op verschillende site, moet je ook zorgen dat je die gegevens beschermd.

Door al je gegevens online in te vullen, maak je als het ware een online identiteit aan. Vooral de sociale media spelen hier een grote rol in. Omdat deze gegevens toch prive zijn willen we deze zeker beschermen, en dat gaat niet meer met onze oude virusscanners zoals de meesten nu gebruiken.

Wat zeker ook belangrijk is aan dit gratis beveiligingspakket is dat je ervoor kunt kiezen dat je een waarschuwing krijgt als er ongepaste inhoud op de Facebook-pagina's van uw kinderen verschijnt. Iets wat je op bijna geen enkele andere beveiligingsprogramma's zult vinden

Daarom dien je dus zeker dit gratis beveiligingspakket van Bullguard eens te proberen, als is het maar om te zien hoeveel verschil het is met je huidige beveiliging. En natuurlijk kan je eens testen hoe veilig jou kinderen zijn op hun facebook account. Als je klikt op de foto bovenaan of op één van onze rode linkbanner, kom je direct terecht op de pagina waar je dit gratis beveilinginspakket kan downloaden en testen.

Waarom kiezen voor BullGuard Premium Protection Beveiligingspakket?

BullGuard Premium Protection is een compleet en gebruiksvriendelijk beveiligingspakket waarmee u zichzelf kunt beschermen tegen malware, identiteitsdiefstal, financiële fraude en online gegevenslekken. Ook kunt u met deze oplossing uw kinderen veilig houden op sociale netwerksites.

  • Bepaal zelf welke persoonlijke en financiële gegevens door BullGuard moeten worden beschermd
  • Profiteer van de meest geavanceerde internet- en antivirusbeveiliging op de markt
  • Ontvang meldingen over ongepaste inhoud op de Facebook-pagina's van uw kinderen
  • GRATIS 25 GB aan online back-upruimte voor de opslag van al uw belangrijke gegevens
  • Licentie voor 3 pc's en GRATIS upgrades naar nieuwe versies
  • Ontvang waarschuwingen via e-mail en sms wanneer uw persoonlijke en financiële gegevens online gevaar lopen
  • Ontvang waarschuwingen via e-mail en sms wanneer uw persoonlijke en financiële gegevens online gevaar lopen
  • Profiteer van de allerbeste antivirusbeveiliging, zoals aangetoond door onafhankelijke testlaboratoria
  • GRATIS PC Tune-up om te zorgen dat uw pc snel blijft
  • GRATIS 24/7 support door experts

Klik Hier Voor Gratis 30 Dagen Proefperiode op Bullguard

Eenvoudige configuratie. Het beschermen van uw identiteit is nog nooit zo eenvoudig geweest.

U kunt heel eenvoudig uw persoonlijke gegevens en de profielen van uw kinderen voor sociale media registreren voor online bewaking. De resultaten hiervan kunt u bekijken op de daarvoor bestemde dashboards in uw BullGuard-account. Eenvoudig, intuïtief en toegankelijk vanaf elk apparaat.

Ouderlijk toezicht. Essentiële bescherming voor uw kinderen aangepast aan uw wensen.

Met de functie Ouderlijk toezicht in BullGuard kunt u een oogje in het zeil houden. U kunt de toegang tot verdachte websites blokkeren, bepalen hoe lang uw kinderen op internet mogen en u kunt hun activiteiten in de gaten houden. Met BullGuard kunt u ze beschermen tegen cyberpesten en ongepaste inhoud.

Social Media Protection. Houd het leuk en veilig.

Met BullGuard kunt u de Facebook-profielen, chatberichten, foto's en vriendenlijsten van uw kinderen bewaken. Alle mogelijke bedreigingen voor de veiligheid van uw kinderen worden gemarkeerd en u ontvangt een waarschuwing elke keer dat er ongepaste inhoud of kwaadwillende vreemdelingen zijn gevonden.

Identiteitsbescherming. Laat uw gegevens niet in de verkeerde handen vallen.

BullGuard zoekt op internet naar uw gebruikersnamen, e-mailadressen, huisadres, telefoonnummers, creditcardgegevens en meer. Wanneer een van deze geregistreerde gegevens online openbaar wordt gemaakt, krijgt u direct via e-mail en sms een waarschuwing en advies over wat u moet doen.

Antivirus. Zeer hoge virusvangstpercentages.

BullGuard Antivirus combineert de zeer geavanceerde Behavioural Detection-technologie, waarmee nieuwe virussen worden gevonden op basis van hun gedrag, met traditionele detectie op basis van definities, waarmee bekende malware wordt aangepakt. Deze technologieën vormen samen een meerlagig en superieur beveiligingssysteem waarmee alle virussen worden onderschept.

Safe Browsing. Markeer schadelijke koppelingen.

Surf veilig op internet. BullGuard controleert alle koppelingen die in uw zoekresultaten en op uw Facebook-pagina verschijnen. Koppelingen naar schadelijke websites worden hierbij gemarkeerd.

Spamfilter. Geen spam, geen oplichting.

U wilt uw kostbare tijd niet besteden aan het sorteren van e-mailberichten. Laat dit door BullGuard Spamfilter doen en voorkom dat u ongewenste e-mail, phishing-pogingen en spam in vreemde talen ontvangt.

Firewall. Bind de strijd aan met cybercriminaliteit.

Firewall beschermt u tegen netwerkaanvallen en voorkomt dat identiteits- en gegevensdieven kunnen inbreken in uw systeem.

PC Tune-up. Laat uw pc op volle snelheid werken.

Met BullGuard PC Tune-up kunt u de prestaties van uw computer verbeteren door het verwijderen van oude bestanden die u niet meer nodig hebt en het oplossen van problemen waardoor de computer trager wordt.

Game on. Geen onderbrekingen.

De meeste beveiligingsoplossingen beperken de gameprestaties en verlangen dat u een speciale spelmodus inschakelt tijdens het spelen. BullGuard biedt een slimme oplossing voor dit prestatieprobleem, zodat u op volle snelheid kunt spelen en toch verzekerd bent van ongeëvenaarde veiligheid op elk niveau.

Inspector. Geen zwakke plekken op uw pc.

Houd uw pc veilig en gezond. Met Inspector wordt uw pc gecontroleerd op verouderde software die kwetsbaar is voor hackers en virsussen, en worden de juiste patches voorgesteld.

Backup. Bescherm meer bestanden. Deel met vrienden.

Krijg GRATIS 25 GB aan back-upruimte voor al uw foto's, muziek en andere bestanden. Met BullGuard Backup kunt u uw back-ups plannen en ze op een ander apparaat bekijken en terugzetten. Ook kunt u met deze functie rechtstreeks vanaf de opslaglocatie op uw pc bestanden delen met vrienden.

Support. GRATIS. Snel. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De experts van ons supportteam staan dag en nacht voor u klaar.

Alvast een veilig gevoel gewenst met uw gratis beveiligingspakket van Bullguard

Klik Hier Voor Gratis 30 Dagen Proefperiode op Bullguard

Gratis 30 Dagen Proefperiode op de allerbeste anti-virus software beschikbaar! Bullguard Premium Protection #gratis #antivirus #bullguard

 

Comment Section

4 reacties op “Gratis Beveiligingspakket Van Je Online Identiteit Op Sociale Media


Door Marina op 20 oktober 2014

Super goed pakket, je kan je niet goed genoeg beschermen op internet. Zeker als je kinderen hebt is dit echt wel iets geweldig. kan het iedereen aanbevelen


Door Bart op 28 november 2014

Ja veel beter dan al die waardeloze gratis virusscannertjes die je overal op het internet vindt. Mensen begrijpen niet dat je laptop alles is, het bewaart al je belangrijke gegevens. Het is dus de moeite om een fatsoenlijke bescherming te hebben tegen hackers.
Je sluit je voordeur toch ook met een sleutel en soms zelfs met een alarminstallatie tegen dieven.


Door Bjorn op 30 november 2014

Heb dit pakket onlangs zelf aangeschaft en ik moet zeggen, het is een immense verbetering tegenover mijn vorige gratis viruskiller. Als je ziet waartegen dit pakket je allemaal beschermt dan besef je pas dat die gratis viruskillers niets waard zijn. Zelfs de meeste gekraakte versies van de bekendere viruskillers komen nog niet in de buurt van wat dit internet security pakket allemaal doet.
Ik blijf in ieder geval bij dit pakket en zal nooit nog een gratis viruskiller gebruiken. Kan alleen maar aanraden aan iedereen om hetzelfde te doen in een moderne tijd waarin al je gegevens online staan.


Door Patrick op 3 december 2014

Superpakket, een echte beveiliging voor je sociale gebeurtenissen. Met dit pakket ben je tenminste fatsoenlijk beveiligd.

Plaats een reactie


*