Gratis Starten met WeightWatchers

Klik hier en ontvang een maand gratis Weight Watchers

Zou jij ook graag enkele kilo’s afvallen VOOR de feestdagen beginnen? Kijk dan zeker en vast eens goed naar deze aanbieding van Weightwatchers. Je kan nu gratis starten met weightwatchers tijdens je eerste maand.
Goede voornemens hebben we bijna allemaal voor het nieuwe jaar. Maar heb jij ondertussen al werk gemaakt van je goede voornemens? Jammer genoeg doen de meeste onder ons deze voornemens elk jaar opnieuw. En laat nu net afvallen één van die voornemens zijn die meer dan 50% van de bevolking elk jaar opnieuw doet. Gewoon omdat we geen actie ondernemen of omdat we het simpelweg niet volhouden.

Wil jij echt afvallen? Is jou goede voornemen gemeend
of zijn het slechts loze beloften aan jezelf ?

Als je het eerder al geprobeerd hebt om af te vallen, maar het telkens te zwaar vond, of de moed niet meer had om door te zetten. Verwijt jezelf dit dan zeker niet, meer dan 95% van diegenen onder ons die proberen af te vallen zonder hulp, mislukt daarin. Dit klinkt misschien hard, maar het is gewoon zo.

Afvallen doe je niet alleen! Als je ziek bent dan ga je ook naar een dokter die je verteld wat het probleem is en hoe je weer beter kan worden. Met afvallen is dit niet anders. Je moet weten hoe je kan afvallen en vooral hoe je het volhoud. Daarom dat Weightwatchers het meest succesvolle programma is om af te vallen. Een ervaring van meer dan 50 jaar, gebundeld met verhalen en steun van miljoenen mensen die succesvol hun gewenste gewicht bereikten dankzij de steun van Weightwatchers.

Klik hier en ontvang 1 maand Weightwatchers gratis
Om al meteen met een goed gevoel te starten geeft weightwatchers jou nu een cadeau van 29,95 euro in de vorm van een gratis inschrijving. Op deze manier kan je toegang verkrijgen tot het weightwatchers Online Plan zonder dat je hiervoor enige inschrijvingskosten dient te betalen.

Het wordt nu tijd dat je stopt met uitstellen! Stopt met uitvluchten zoeken! En Start Met Afvallen!

Het WeightWatchers online afslankplan is iets dat al reeds door velen succesvol gevolgd werd en waarbij je begeleid wordt door mensen die over vele en vele jaren ervaring beschikken en professionele diëtisten die allen werkzaam zijn in het afslankplan. Normaal kost de aanmelding om tot deze groep te behoren 29,95 euro. Maar nu kan je dus profiteren om van een gratis aanmelding bij weightwatchers.

Wat te doen om gratis te starten met weightwachters?

Via de foto hierboven of onze rode linkbalken en dan kom je rechtstreeks op de pagina waar je je gratis aanmelding kunt activeren. Je maakt dan gewoon de keuze voor het gratis startplan van weightwatchers.

Je dient dan gewoon je gegevens in te vullen zoals naam en voornaam, alsook je lengte en gewicht. Deze zijn nodig om voor jou het ideale afslankplan op te zetten zodat je een maximum aan resultaat kunt behalen met een minimum aan inspanningen. Er zal ook gevraagd worden of je last hebt van bepaalde eetstoornissen zoals bvb boulemie of anorexia nervosa, zodat ook hier weer rekening kan gehouden worden en zelfs professionele hulp kan voorzien worden.

Het aanbod is enkel geldig voor personen die in België woonachtig zijn. Je krijgt dan een plan van 3 maanden met steun en dagelijkse begeleiding. Wens je na 3 maanden te stoppen met je afslankplan, dan dien je dit gewoon te laten weten via mail en dan stopt het gewoon. Ben je tevreden over je afslankplan en de hulp die je hierbij krijgt, dan hoef je niets te doen en loopt het plan gewoon door.

Wat krijg je bij het WeightWatchersplan?

Het Weightwatchersplan helpt je op zelfstandige wijze kilo’s verliezen waar je ook maar bent. Omdat het plan volledig online is kan je het ten allen tijden bekijken waar je ook maar bent. Je kan bvb terwijl je op kantoor zit even naar je plan kijken, of als je in de trein zit even kijken naar het recept van de  dag.

Hieronder vind je een overzicht van wat je allemaal krijgt

  • Je krijgt alle info die je nodig hebt om de methode stap voor stap te leren
  • Verschillende gepersonaliseerde online tools die je zeer handig zult gaan vinden
  • Er worden persoonlijke doelen voor jou gesteld, die zullen opgesteld worden naarmate je lengte en gewicht
  • Je zal een overzicht krijgen in de vorm van een kaart welke jou  evolutie weergeeft
  • Om via je smartphone of tablet te kunnen werken krijg je gratis tools voor ios en android
  • Je zult online toegang krijgen tot een praktische boodschappenlijst waarin de pro points vermeld staan van meer dan 12.000 verschillende producten en meer dan 1.200 gezonde recepten
  • Een eenvoudige start met het easy start programma waarmee je vanzelf in de unieke Weigthwatchers methode rolt

Klik hier en ontvang 1 maand Weightwatchers gratis

Hoe werkt het Weightwatchers plan?

Het vernieuwde ProPoints plan is zo opgesteld dat het altijd en overal zal passen in jou levensstijl.

Een afslankplan dat doeltreffend en zeer eenvoudig is

Bij Weightwatchers beschikken ze over de ervaring om te weten dat het verliezen van gewicht gebaseerd is vier belangrijke pijlers. Deze zijn namelijk een goed doordachte voedingskeuze, het aannemen van gezonde gewoontes, zorgen dat je meer gaat bewegen en zorgen voor voldoende ondersteuning tijdens je missie.

Met het programma wordt dit allemaal makkelijker gemaakt voor je. Je zal kunnen genieten van hulpmiddelen die je een duwtje in de rug zullen geven dat je nodig hebt om te slagen in het programma. Zo kan je met het propoints plan kiezen voor je favoriete eten en toch nog afslanken.

Of je kan kiezen voor het easy start plan waarbij kiest voor een succesvol resultaat op langere termijn en je niet hoeft bezig te zijn met het tellen van calorieën elke dag

Je hoeft dit niet alleen te doen!

Als  je kiest voor het Weightwatchers plan ge je tot vijf keer meer gewicht verliezen dan iemand die volledig op zijn eentje gaat proberen af te slanken. Dit komt door een heel flexibel en eenvoudig programma dat je zult volgen waarin het echte eten centraal staat. Je kunt hiervoor kiezen om bepaalde cursussen gaan bij te wonen of door het programma volledig online te volgen.

  • Je kan steun zoeken in de groep van de cursus of in onze online community.
  • Maak gebruik van onze mobiele apps en de online tools die we je aanbieden, op die manier zal het programma heel eenvoudig worden
  • Wij laten je zien hoe je gezonde keuzes kunt maken die uiteindelijk tot de vaste gewoontes van je levenswijze zullen behoren.

Weight Watchers werkt. Ook voor jou.

Al bijna 50 jaar lang helpen we met succes miljoenen mensen – elk met hun eigen achtergrond – om af te slanken. Waarom werkt Weight Watchers zo goed voor zo veel unieke mensen? Met onze eenvoudige, voedingsgerichte, flexibele aanpak kan echt iedereen gewicht verliezen.

Ja, ook jij! Geen uitvluchten meer; we hebben ze allemaal al eens eerder gehoord.

 

 

Klik hier en ontvang een maand gratis Weight Watchers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.