460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis 50 euro Cash !!!

Gratis 50 euro Cash !!!

Ontvang gratis 50 euro cash bij Hellobank

Start de lente alvast goed met deze € 50 die je cadeau krijgt

Ontvang 50 euro cadeau bij hello bank

Ontvang gratis 50 euro cash om de lente in te zetten! Een cadeau van Hellobank voor elke nieuwe klant. Een fijne lente gewenst!

 

Klik hier en open je gratis online zichtrekening!

Kan jij 50 euro cash gebruiken? Misschien een extra centje nodig om te gaan shoppen en de lente in te zetten? Bekijk dan zeker dit geweldig aanbod van Hellobank even.

Zij geven namelijk 50 euro cadeau aan elke nieuwe klant die bij hun een gratis zichtrekening opent. Dit is ondertussen al het 3de jaar op rij dat ze dit doen voor hun nieuwe klanten. En elk jaar heeft deze actie een immens groot succes.

Geen addertje onder het gras, geen honderden euro's storten op je rekening. Gewoon heel simpel 50 euro als je een gratis zichtrekening opent. Een lentecadeau van Hellobank!

Ook wij laten onze leden elk jaar kennis maken met deze actie, waarvan er steeds velen gebruik maken om deze 50 euro te scoren. Let wel op, dit is één van de meest succesvolle acties die we vorig jaar hadden.

Een gevolg hiervan is natuurlijk dat het risico bestaat dat de actie vroegtijdig stopgezet wordt wegens het grote succes. Wacht dus geen week om je gratis 50 euro te claimen! Laat alles vallen en ga nu die 50 euro ontvangen.

Door het grote succes van deze actie kan het zijn dat de pagina iets trager opent. We hebben dit vorig jaar zelf ook gemerkt. Geef het dus enkele seconden (ja dat is tegenwoordig traag) om te openen.

Om deze 50 euro te kunnen ontvangen moet je minimum 18 jaar zijn en woonachtig zijn in België. Ook mag je natuurlijk nog geen klant zijn bij Hellobank (anders kan je natuurlijk geen rekening openen als nieuwe klant). Je moet de aanvraag voor het openen van je rekening voor 30/04/2017 gedaan hebben.

Jouw 50 euro wordt gestort zodra er 25 transacties gebeurd zijn. Een storting van 1 euro is ook geldig als transactie.

Wij hebben alvast onze gratis 50 euro cash aangevraagd (we waren er natuurlijk als de kippen bij om op tijd te zijn 🙂 ). Klaar om te shoppen voor de lente.

Klik hier en open je gratis online zichtrekening!

 

Ontvang gratis 50 euro cash en start de lente goed! Voor alle nieuwe klanten bij Hellobank! #gratis #shoppen #50euro

 

Comment Section

0 reacties op “Gratis 50 euro Cash !!!

Plaats een reactie


*