Gratis 50 Euro Cash Cadeau

Klik hier en ontvang gratis 50 euro cash !!!

Wat zou jij ervan vinden om 50 euro cadeau te krijgen? Ideaal om tijdens het eindejaar is iets leuk voor jezelf te kopen! Of perfect om dit jaar een extra groot cadeautje voor je partner of kinderen onder de kerstboom te leggen.

Klik nu op de rode balk hierboven om van de actie gebruik te maken. Let wel op! Wegens het grote succes van deze actie duurt het wat langer voor de pagina van Hello bank is ingeladen. Hopelijk ben je nog op tijd.

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel! Gewoon een gratis online rekening openen bij Hello bank. Ieder nieuwe klant krijgt namelijk 50 euro op zijn gloednieuwe rekening gestort.

“Opgelet: wegens het succes van de campagne kan het laden van de pagina op Hello bank tot wel 10 seconden duren”

Laat deze kans niet aan jou voorbij schieten en reageer vandaag nog. Er is een beperkt budget voorzien en de actie is niet onbeperkt. Open dus vandaag nog die gratis rekening met 50 euro cadeau voor je te laat bent.

Hello bank beseft hoe belangrijk jij als klant bent voor hun. Daarom dat ze deze beloning aan een nieuwe klant geven. Het is dan ook belangrijk dat je effectief een klant bent en geen robot (ja, zover staat onze technologie) die zomaar nieuwe rekeningen opent. Ze vragen dan ook dat je minsten 25 transacties doet op je rekening. In principe kan je gewoon 25x 1 euro heen en weer storten en dan zijn je 25 transacties in orde en krijg je zonder problemen je 50 euro cadeau.

Wij hebben alvast aan onze leden duidelijk gemaakt dat deze actie tijdelijk is en dat het NU tijd is om in actie te schieten.

Alvast veel plezier met jouw 50 euro!

 

 

Klik hier en ontvang gratis 50 euro cash !!!

 

10 gedachten over “Gratis 50 Euro Cash Cadeau

 • 22 oktober, 2016 om 15:51
  Permalink

  Mag je hier ook aan deel nemen als je al klant bent?

  Beantwoorden
  • 22 november, 2016 om 06:19
   Permalink

   Deze actie is jammer genoeg alleen voor nieuwe klanten. Maar als bestaande klant krijg je wel 25 euro cadeau als je een nieuwe klant aanbrengt.

   Beantwoorden
  • 22 december, 2016 om 19:29
   Permalink

   Hoi Florian, Je moet een zichtrekening openen. Deze is helemaal gratis en kost je niets. Daar wordt dan 50 euro op gestort door Hellobank als welkomstgeschenk. Wat je nadien met je gratis zichtrekening doet is helemaal jou keuze

   Beantwoorden
 • 22 december, 2017 om 19:19
  Permalink

  Ik ben verbonden van belfius eigen rekening en graag apart rekening open als kan?in wil apart voor etenswaren,uitstap,dus wil mijn eigen rekening blijven, als dat kan?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *