Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis 50 Euro Cash Cadeau

Gratis 50 Euro Cash Cadeau

Ontvang gratis 50 euro bij Hello bank

Actie geldig voor elke nieuwe klant die een gratis rekening opent

Ontvang 50 euro cadeau bij hello bank

Elke nieuwe klant ontvangt 50 euro cash cadeau !!!

Klik hier om jouw 50 euro cash op te vragen!

Wat zou jij ervan vinden om 50 euro cadeau te krijgen? Ideaal om tijdens het eindejaar is iets leuk voor jezelf te kopen! Of perfect om dit jaar een extra groot cadeautje voor je partner of kinderen onder de kerstboom te leggen.

“Opgelet: wegens het succes van de campagne kan het laden van de pagina op Hello bank tot wel 10 seconden duren”

Klik nu op de rode balk hierboven om van de actie gebruik te maken. Let wel op! Wegens het grote succes van deze actie duurt het wat langer voor de pagina van Hello bank is ingeladen. Hopelijk ben je nog op tijd.

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel! Gewoon een gratis online rekening openen bij Hello bank. Ieder nieuwe klant krijgt namelijk 50 euro op zijn gloednieuwe rekening gestort.

Laat deze kans niet aan jou voorbij schieten en reageer vandaag nog. Er is een beperkt budget voorzien en de actie is niet onbeperkt. Open dus vandaag nog die gratis rekening met 50 euro cadeau voor je te laat bent.

Hello bank beseft hoe belangrijk jij als klant bent voor hun. Daarom dat ze deze beloning aan een nieuwe klant geven. Het is dan ook belangrijk dat je effectief een klant bent en geen robot (ja, zover staat onze technologie) die zomaar nieuwe rekeningen opent. Ze vragen dan ook dat je minsten 25 transacties doet op je rekening. In principe kan je gewoon 25x 1 euro heen en weer storten en dan zijn je 25 transacties in orde en krijg je zonder problemen je 50 euro cadeau.

Wij hebben alvast aan onze leden duidelijk gemaakt dat deze actie tijdelijk is en dat het NU tijd is om in actie te schieten.

Alvast veel plezier met jouw 50 euro!

Klik hier om jouw 50 euro cash op te vragen

 

 

Comment Section

9 reacties op “Gratis 50 Euro Cash Cadeau


Door Annelies op 16 oktober 2016

Leuk een cadootje extra kopen


Door Lotte op 22 oktober 2016

Mag je hier ook aan deel nemen als je al klant bent?


Door jerry op 22 november 2016

Deze actie is jammer genoeg alleen voor nieuwe klanten. Maar als bestaande klant krijg je wel 25 euro cadeau als je een nieuwe klant aanbrengt.


Door florian de graef op 15 december 2016

mag je daarna de kaart opzeggen ofzo?


Door jerry op 22 december 2016

Hoi Florian, Je moet een zichtrekening openen. Deze is helemaal gratis en kost je niets. Daar wordt dan 50 euro op gestort door Hellobank als welkomstgeschenk. Wat je nadien met je gratis zichtrekening doet is helemaal jou keuzeDoor GPW op 5 oktober 2017

Zeker doen, je zal er geen spijt van krijgen.


Door Kim op 20 juni 2017

Wat zijn de jaarlijkse kosten van deze rekening?


Door GPW op 5 oktober 2017

Geen kosten! De rekening is volledig gratis.

Plaats een reactie


*