Gratis 50 Euro Cash Cadeau

Wat zou jij ervan vinden om 50 euro cash cadeau te krijgen? Nee geen kortingsbonnen, nee geen punten, gewoon 50 euro gestort op je rekening! Het is zo simpel als het klinkt.

Niet te geloven zeg je? Hellobank doet deze actie elk jaar om nieuwe klanten te vinden. Jij bent als klant namelijk meer waard dan die 50 euro die ze cadeau doen aan elke nieuwe klant. Vorig jaar hebben enkele honderden van onze leden kunnen profiteren van deze actie!

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel! Gewoon een gratis online rekening openen bij Hello bank. Ieder nieuwe klant krijgt namelijk 50 euro op zijn gloednieuwe rekening gestort.

Laat deze kans niet aan jou voorbij schieten en reageer vandaag nog. Er is een beperkt budget voorzien en de actie is niet onbeperkt. Open dus vandaag nog die gratis rekening met 50 euro cadeau voor je te laat bent.

Hello bank beseft hoe belangrijk jij als klant bent voor hun. Daarom dat ze deze beloning aan een nieuwe klant geven. Het is dan ook belangrijk dat je effectief een klant bent en geen robot (ja, zover staat onze technologie) die zomaar nieuwe rekeningen opent. Ze vragen dan ook dat je minsten 25 transacties doet op je rekening. In principe kan je gewoon 25x 1 euro heen en weer storten en dan zijn je 25 transacties in orde en krijg je zonder problemen je 50 euro cadeau.

Wij hebben alvast aan onze leden duidelijk gemaakt dat deze actie tijdelijk is en dat het NU tijd is om in actie te schieten.

Alvast veel plezier met jouw 50 euro!

11 gedachten over “Gratis 50 Euro Cash Cadeau

 • 22 oktober, 2016 om 15:51
  Permalink

  Mag je hier ook aan deel nemen als je al klant bent?

  Beantwoorden
  • 22 november, 2016 om 06:19
   Permalink

   Deze actie is jammer genoeg alleen voor nieuwe klanten. Maar als bestaande klant krijg je wel 25 euro cadeau als je een nieuwe klant aanbrengt.

   Beantwoorden
  • 22 december, 2016 om 19:29
   Permalink

   Hoi Florian, Je moet een zichtrekening openen. Deze is helemaal gratis en kost je niets. Daar wordt dan 50 euro op gestort door Hellobank als welkomstgeschenk. Wat je nadien met je gratis zichtrekening doet is helemaal jou keuze

   Beantwoorden
 • 22 december, 2017 om 19:19
  Permalink

  Ik ben verbonden van belfius eigen rekening en graag apart rekening open als kan?in wil apart voor etenswaren,uitstap,dus wil mijn eigen rekening blijven, als dat kan?

  Beantwoorden
  • 5 juni, 2018 om 06:19
   Permalink

   Geen probleem, je kan perfect beide rekening houden. Zo doen wij het hier ook. Verschillende rekeningen voor verschillende doelen.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.