460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Goedkope Zonnepanelen Dankzij Groepsaankoop

Goedkope Zonnepanelen Dankzij Groepsaankoop

Goedkope Zonnepanelen Dankzij Deze Groepsaankoop

Opgelet! Deze Actie Van Goedkope Zonnepanelen Loopt Slechts Tot 20 Mei.
Daarna kan er niet meer ingeschreven worden op de groepsaankoop

Goedkope zonnepanelen dankzij groepsaankoop

Interesse in goedkope zonnepanelen? Schrijf je gratis en vrijblijvend in op deze groepsaankoop voor 20 mei. Jarenlang gratis en groene stroom tegen de meest voordelig prijs mogelijk. Reeds 2699 personen zijn ingeschreven.

Klik Hier Voor Goedkope Zonnepanelen Dankzij Groepsofferte

Ben jij erover aan het denken om zonnepanelen te leggen? Neem dan zeker hier even een kijkje. Je kan je namelijk vrijblijvend en helemaal gratis inschrijven voor deze groepsaankoop voor zonnepanelen.

Door allemaal deel te nemen in een gezamenlijke aankoop kunnen we de prijs van zonnepanelen met 10 procent verlagen. Je kan dus heel wat geld besparen door deel te nemen aan deze groepsaankoop.

Zonnepanelen geven nog steeds een rendement van 5% per jaar, de terugverdientijd ligt gemiddeld tussen 8 en 10 jaar. Nadien krijg je dus gewoon gratis energie. En dankzij de nieuwe terugdraaiende kilowattuur meter krijg je zelfs extra betaald voor de overtollige energie die je opwekt. Waardoor je investering dus nog beter is.

Iedereen heeft ongetwijfeld al eens gehoord van een groepsaankoop. Meestal praten we dan over groepsaankopen voor elektriciteit, gas of mazout. Dat wil natuurlijk echter niet zeggen dat dit niet mogelijk is voor zonnepanelen.

En dat is nu juist wat hier gebeurt. De allereerste groepsaankoop voor zonnepanelen. En momenteel is het een groot succes met al bijna 3000 inschrijvingen tijdens de eerste dagen. Het is dan ook volledig vrijblijvend en helemaal gratis. Ben je  niet akkoord met de prijzen? Dan hoef je ook niets te nemen of te kopen, even goede vrienden.

Zodra de inschrijvingen voorbij zijn gaat groepsofferte met hun aanbod van ingeschreven geïnteresseerden naar verschillende leveranciers en plaatsers van zonnepanelen. Diegene die het beste aanbod kan geven krijgt de kans om met iedereen contact op te nemen om zijn beste prijzen voor te stellen. En hoe meer mensen er mee doen, hoe goedkoper de zonnepanelen natuurlijk worden.

Klik Hier Voor Goedkope Zonnepanelen Dankzij Groepsofferte

Goedkope zonnepanelen dankzij deze groepsaankoop! Al bijna 3000 personen zijn ingeschreven. Geschatte korting is ongeveer 10% op de zonnepanelen! #zonnepanelen #groepsaankoop #korting

 

Comment Section

2 reacties op “Goedkope Zonnepanelen Dankzij Groepsaankoop


Door Walter liesens op 14 juni 2015

Graag zouden wij meedoen


Door jerry op 16 juni 2015

gewoon klikken op de foto of de rode linkbalk en dan kom je rechtstreeks terecht op de pagina waar je je kan inschrijven hiervoor.

Plaats een reactie


*