460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Bespaar Met De Groepsaankoop Dakisolatie!

Bespaar Met De Groepsaankoop Dakisolatie!

Bespaar Dankzij Deze Groepsaankoop Dakisolatie!

Bespaar met deze groepsaankoop dakisolatie

Dankzij deze groepsaankoop voor dakisolatie kan je een pak geld besparen. Hoe meer mensen zich inschrijven hoe goedkoper we kunnen gaan. Momenteel zijn er al 1562 inschrijven en wordt er nu reeds een besparingen van 30% verwacht op de kosten. Want samen staan we sterk!

Inschrijvingen zijn momenteel gestopt. Indien er weer plaatsen vrij komen zullen we het onmiddellijk terug laten weten.

Was jij nog van plan om dakisolatie aan te brengen in je huis? Dan kan je dit best zo snel mogelijk doen! Alle premies voor dakisolatie vervallen namelijk op 1 juli 2016. Zorg dus dat je zeker voor 30 juni je dak geïsoleerd hebt!

Je kan je dan best ook inschrijven bij deze groepsaankoop voor dakisolatie. Het zal je nog een pak extra besparen. Groepsaankopen worden al langer gedaan met bvb elektriciteit, gas, mazout, enz .... Nu kan je dus ook meedoen voor je dakisolatie gezamenlijk aan te kopen.

Het enige wat je moet doen is je gegevens invullen. Je kan je inschrijven tot 22 februari. Daarna wordt er gekeken hoeveel inschrijvingen er zijn en wordt er onderhandelt over de prijzen. Aangezien er op moment van schrijven reeds 1562 inschrijvingen zijn, kan je al weten dat ze sterk in hun schoenen staan  om te onderhandelen over de beste prijs.

Er zal dan iemand bij je thuis komen kijken hoeveel vierkante meter de te isoleren vlakte is, waarbij dan ook meteen een prijs voorgesteld wordt. Het mooie aan deze groepsaankoop voor dakisolatie is dat je je kan inschrijven en nadien nog kan beslissen om toch niet mee te doen.

Als jij toch niet tevreden moest zijn over de prijs! of je wilt liever nog wat wachten met je dakisolatie. Dan is dat geen probleem. De inschrijving is zonder verplichtingen. Je kan je dus perfect nu inschrijven en nadien toch nog beslissen om niet mee te doen.

Schijf je alvast nu in want deze actie loopt niet lang meer. Ook de premies voor dakisolatie vervallen bijna, dus kan je best er nog snel gebruik van maken.

Groepsaankoop dakisolatie! Schrijf je nog snel in en bespaar minstens 30%. #groepsaankoop #dakisolatie #verbouwen

 

Comment Section

0 reacties op “Bespaar Met De Groepsaankoop Dakisolatie!

Plaats een reactie


*