460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

5 of 10 Euro korting bij Plopsa

5 of 10 Euro korting bij Plopsa

Ontvang Nu Overal 5 tot 10 Euro Korting bij Plopsa !!!

Geef nu onze special Plopsa promocode in en ontvang overal korting

korting bij plopsa

5 euro korting op tickets voor alle Plopsaparken - 10 Euro korting op een "Fun Card"

Gebruik Speciale Promocode ==> PLOPSADEALS <==

Klik Hier, Kies Je favoriete Plopsapark en ontvang je korting

Ongetwijfeld ga je een uitstap maken naar één van de pretparken van Plopsa. Bestel je tickets online en krijg 5 euro korting per ticket of 10 euro per abonnement. Allemaal dankzij onze kortingscode!

Speciale promocode = PLOPSADEALS

Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete park te kiezen, klikken op tickets bestellen. En dan onderaan in het scherm waar je de tickets kan bestellen zal je een vakje zien voor een promocode in te geven.

Geef daar onze kortingscode PLOPSADEALS in! Je zal zien dat nu ineens bovenaan de tickets er enkele opties zijn bijgekomen. Dat zijn de speciale prijzen die je ontvangt met deze kortingscode.

Je krijgt 5 euro op alle tickets die je online besteld voor eender welk park. Het aantal tickets dat je trouwens besteld met deze code is ongelimiteerd. Je kan dus zoveel tickets kopen als je maar wil, je krijgt op allemaal 5 euro korting.

Ben je van plan om een abonnement te nemen? Dan krijg je dankzij deze Plopsa kortingscode maar liefst een korting van 10 euro. Ook hier maakt het niet uit hoeveel abonnement je neemt, je krijgt op allemaal 10 euro korting met onze speciale promocode.

Special Kortingscode = PLOPSADEALS

Opgelet! Deze kortingscode voor Plopsa is enkel van toepassing op tickets die je online besteld. Aan de kassa wordt dus geen korting verrekend.

Wil je op de hoogte blijven van al onze kortingen en gratis producten? Schrijf je dan nu zeker in als lid van onze site. Je maakt dan al meteen kans om 5x2 filmtickets te winnen.

Alvast veel plezier met onze kortingscode voor Plopsa!

Klik Hier, Kies Je favoriete Plopsapark en ontvang je korting

 

5 of 10 euro korting bij Plopsa! Ontdek snel onze speciale kortingscode! #korting #plopsa #zomer

Comment Section

0 reacties op “5 of 10 Euro korting bij Plopsa

Plaats een reactie


*