460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

4 Leuke Kinderboeken Voor Slechts € 5,95

4 Leuke Kinderboeken Voor Slechts € 5,95

Ontvang 4 Kinderboeken aan 65% Korting

Volledig afgestemd op de leeftijd van uw kind voor slechts € 5,95

4 leuke kinderboeken promotie 65% korting

Ontvang een pakket van 4 leuke kinderboeken voor slechts € 5,95. Het pakket wordt afgestemd op leeftijd van uw kind. Uniek kennismakingspakket!

Klik Hier en Ontvang 4 Leuke Kinderboeken voor Slechts 5,95 Euro

Zou jij ook graag enkele leuke kinderboeken willen ontvangen met 65% korting? Maak dan zeker gebruik van dit kennismakingspakket! Het zal zeker van pas komen tijdens de schoolvakanties en regenachtige dagen.

Tegenwoordige zitten onze kinderen vooral voor TV, op de tablet of computer, soms zelfs al een smartphone. Iedereen weet dat hele dagen voor tv hangen niet goed voor ze is. Maar is er een alternatief?

Het wordt aangeraden om zelfs tijdens de vakantie je kind actief bezig te houden met leerstof. Zo bestaan er al speciale boekjes met oefeningen om tijdens de vakantie in te vullen. Maar het kan natuurlijk ook veel leuker.

Dankzij deze leuke kinderboeken zit jouw zoon of dochter niet de hele tijd voor tv of op de tablet. Maar zullen ze wel gaan lezen in hun favoriete kinderboeken. Op deze manier blijven ze ook tijdens de schoolvakantie hun creativiteit stimuleren.

Daarom ook dat er gevraagd wordt naar de leeftijd van je kind en of het een jongen of een meisje is. Het pakket kinderboeken wordt namelijk volledig op maat samengesteld zodat het in de leeftijdscategorie past. Op die manier ben je er zeker van dat jouw kind vol interesse in de boeken zal duiken.

Wees nu eens eerlijk! Wat heb je het liefst? Dat zoon - of dochterlief de hele dag naar tv kijkt. Of dat ze af en toe is op hun bedje gaan liggen, een leuk kinderboek vast grijpen en zich volledig verdiepen in de verhalen van hun favoriete boeken.

Dit kennismakingspakket is tijdelijk en kan dus elke moment weer verdwijnen. Wacht dus zeker niet en maak er vandaag nog gebruik van. Het kost je slechts € 5,95 voor 4 kinderboeken op maat van je oogappel(s).

Als je tevreden bent kan  je blijven gebruik maken van deze aanbieding. Je krijgt dan elke maand een pakketje met kinderboeken opgestuurd met je favoriete boeken. Je kan er ook gewoon voor kiezen om geen pakketten meer te ontvangen! Je kan dit simpelweg laten weten dat je geen kinderboeken meer wenst te ontvangen. Je mag dan natuurlijk het kennismakingspakket gewoon houden zodat je kleinsten er toch lekker van kunnen genieten.

Alvast veel leesplezier met dit unieke pakket kinderboeken.

Klik Hier en Ontvang 4 Leuke Kinderboeken voor Slechts 5,95 Euro

 

Ontvang een kennismakingspakket met 4 leuke kinderboeken voor slechts 5,95 euro! Profiteer nu van 65% korting op je favoriete kinderboeken! #korting #boeken #kinderen

Comment Section

1 reactie op “4 Leuke Kinderboeken Voor Slechts € 5,95


Door Lottie op 19 november 2016

Mijn dochter heeft al veel plezier gehad aan deze kinderboeken

Plaats een reactie


*