460327207510922
Meer Gratis Producten Ontvangen?

Page content

Gratis Boek Puur Genieten 2 van Pascale Naessens

Gratis Boek Puur Genieten 2 van Pascale Naessens

Ontvang Nu Het Gratis Boek Van Pascale Naessens
Puur Genieten 2 - Eet Gezond !!!

gratis boek puur genieten 2 pascale naessens

Het gratis boek "Puur Genieten 2" van Pascale Naessens kan je nu krijgen als welkomstcadeau bij boekenclub ECI. Alle nieuwe leden krijgen dus nu dit gratis boek ter waarde van 24,99 euro bij hun inschrijving.

==> Klik Hier Om Het Gratis Boek - Puur Genieten 2 - Aan Te Vragen <==

Pascale Naessens en haar pure keuken is een echt begrip geworden. Het is geen dieet, maar een natuurlijke eenvoudige manier van eten waarvan je mooier en energieker wordt. En vooral eten dat je gelukkig maakt. Alles wat ze klaar maakt is bijzonder lekker en gezond en het vergt weinig werk in de keuken.

Pascale Naessens Volgde in 2003 een opleiding als restauranthouder en ging in de leer bij verschillende bekende top chefs van verschillende restaurants. Door haar veelvuldig reizen naar Azië leerde ze daar de oosterse gedachte over gezondheid. Ze ging ook Tai Chi beoefenen en een opleiding volgen als consulente van gezonde leefgewoonten.

Buiten het schrijven van boeken geeft ze ook lezingen over gezonde voeding en verschillende workshops. Ze schrijft voor divers magazines culinaire bijdragen en gaat wetenschappers interviewen in verband met voeding.

De boeken van Pascale Naessens weerspiegelen haar groot talent en haar persoonlijkheid. Alle recepten heeft ze zelf gemaakt en ze staat zelf in voor de vormgeving, styling en samenstelling van haar boeken. Ook de teksten zijn door haar zelf geschreven. Met haar boek Puur genieten 1 won ze de prestige award op de internationale gourmand awards. Haar vierde boek "puur genieten 2" is dan ook de bekroning van haar werk.

Enkele gerechtjes die je in het gratis boek kan terugvinden zijn o.a.:

  1. Gestoomde makreel met courgetteslierten en tomaatjes
  2. Gebakken peer met geitenkaas
  3. Rauwe zalm met zalmeitjes en tomaatjes
  4. Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaatjes
  5. Hapje met rauwe ham, noten, paddestoelen en bladpeterselie

 

Hoe je gratis boek puur genieten 2 verkrijgen?

Via de banners die je op deze pagina vindt kom je rechtstreeks op het aanmeld scherm van boekenclub ECI waar je je kan inschrijven om het gratis boek Puur Genieten 2 van Pascale Naessens aan te vragen. Op de pagina staat alles duidelijk uitgelegd, en wij zullen het hieronder ook nog even meegeven wat je moet doen voor dit gratis boek.

  1. Vul je gegevens in en wordt lid van ECI.
  2. Je ontvangt je welkomstcadeau bij je thuis in de bus.
  3. Elke 3 maanden bestel je een boek naar keuze uit een aanbod van meer dan 100.000 boeken
  4. Blijf minstens 1 jaar lid

Wat krijg je bij ECI?

  • Exclusieve tips van specialisten
  • Inspirerende eci.be magazines
  • Meer da 300.000 boeken, dvd's, ebooks, games, enz ....

Plus krijg je ook nog eens gratis verzending op elke bestelling boven 20 euro.

==> Klik Hier Om Het Gratis Boek - Puur Genieten 2 - Aan Te Vragen <==

Enkele van de gerechten van Pascale Naessens

Als voorbeeld geven we enkele van de gerechten van Pascale Naessens hier mee. Zo kan je al eens proberen en proeven in afwachting van het volledige gratis boek Puur genieten 2.

Gestoomde makreel met courgetteslierten en tomaatjes

Ingrediënten

  • 2 gestoomde of gerookte makreelfilets
  • 2 courgettes
  • 15 kleine tomaatjes
  • 1 citroen

Bereiding

  1. Was de courgettes goed en snijd er slierten van met een speciale dunschiller (zie tip onderaan). Je zult merken dat als je op de zaadlijsten komt het niet meer lukt om er slierten af te snijden. De zaadlijsten gooi je weg of kun je gebruiken voor in een groentesoep.
  2. Was de citroen goed en snijd dunne plakjes van de schil. Probeer enkel het geel af te snijden, zonder het wit, want dat is bitter. Snijd de gele schil in dunne sliertjes. Pers de citroen uit.
  3. Giet een flinke scheut olijfolie en het sap van de citroen bij de courgettes en kruid met een beetje zout en flink wat zwarte peper. Voeg er ook de gehalveerde tomaatjes aan toe.
  4. Snijd de makreel in plakjes en serveer op de groenten, werk af met de sliertjes citroenschil.
  5. Tip: makreel: Makreel is één van de meest gezonde vissen om te eten. Hij bevat veel van de broodnodige vitamine D en omega 3. Het is trouwens geen gekweekte vis, maar Puur natuur!
  6. Tip:  Gebruik voor de courgetteslierten een speciale dunschiller met tandjes. Zo eenvoudig en snel.

 

 

Gebakken peer met geitenkaas

Ingrediënten

  • 2 grote plakken geitenkaas
  • 3 peren
  • krulsla
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 1 handvol walnoten

voor het sausje

  • 3 el honing
  • 3 el olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • sap van 1/2 limoen

Bereiding

  1. Snijd de peren in kwarten en verwijder het klokhuis, maar schil ze niet. Bak ze ongeveer 10 minuten op een zacht vuur in olijfolie tot ze gaar zijn. Rist de blaadjes van de rozemarijntakjes en bak ze mee.
  2. Meng voor de dressing de honing met de olijfolie, de balsamicoazijn en het limoensap. Kruid met zwarte peper.
  3. Was de sla. Leg onderaan op een bord de krulsla, leg de gebakken peren in een ster en in het midden de geitenkaas met daarover de dressing. Werk af met de noten, wat zwarte peper en eventueel wat extra olijfolie.
  4. Tip: geitenkaas: Als je gebruik maakt van de droge geitenkaas gebruik. kun je die aan beide kanten even heel kort bakken. Op die manier krijg je een heerlijk korstje. Als je verse geitenkaas gaat gebruiken gaat dit echter niet want je kan deze niet bakken.

==> Klik Hier Om Het Gratis Boek - Puur Genieten 2 - Aan Te Vragen <==

Rauwe zalm met zalmeitjes en tomaten

Ingrediënten

  • 200 gr zalmfilet
  • 1 potje zalmeitjes
  • 2 tomaten
  • bieslook
  • sap van 1/4 citroen

Bereiding

  1. Snijd de tomaten in kwarten. Wrijf elk stuk met het vruchtvlees naar beneden door een metalen zeef, zodat je in de zeef enkel nog de pitjes en het vel overhoudt en aan de andere kant een dikke tomatenbrij krijgt (zie tip onderaan).
  2. Voeg twee eetlepels olijfolie en wat citroensap toe aan de tomatenbrij , snij ook de bieslook fijn om toe te voegen neem en drie kwart van de zalmeitjes en voeg deze eveneens toe. Daarna kan je nog wat afkruiden met peper en zout.
  3. Snijd de zalm in stukjes, giet er een beetje olijfolie bij en wat citroensap. Kruid met peper en zout. Verdeel over vier glaasjes.
  4. Verdeel de tomatensaus over de glaasjes met zalm en werk af met de resterende zalmeitjes en een beetje bieslook.
  5. Tip: porties: Serveer dit als hapje of voorgerecht. Reken 50 gram zalm per persoon als hapje en 100 gram per persoon als voorgerecht. Als voorgerecht serveer ik de zalm in plakjes op een bordje met daarop het sausje. Het is geen probleem om het tomatensausje op voorhand klaar maken, maar giet het pas over de zalm als de gasten er zijn. In het tomatensap zit veel vocht en anders gaat dit scheiden.
  6. Tip: dik tomatensap: Je zou de tomaten ook kunnen ontvellen en ontpitten en het vruchtvleesmixen. Maar ik vind het makkelijker om het vruchtvlees door een zeef te wrijven.

 

Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

Ingrediënten

  • 2 kabeljauwfilets
  • 4 tomaten
  • 3 el mosterd
  • 3 el sojasaus

Bereiding

  1. Allereerst mag je de oven verwarmen op 180 °C. De tomaten mag je in fijne plakjes snijden waarbij je het harde witte gedeelte weg snijdt. Leg dakpansgewijs de tomatenschijfjes in twee hoopjes naast elkaar in een ovenschotel en kruid met zwarte peper.
  2. De sojasaus mag je mengen met wat mosterd waarbij je nog twee eetlepels olijfolie aan kan toevoegen. Giet daarna over de tomaten een paar lepels van de saus.
  3. Leg de filets op de tomaten en lepel er de rest van de saus over. Zet 15 tot 20 minuten in de oven.
  4. Tip: porties: Soms reken ik twee hoopjes per persoon, afhankelijk van hoe dik de visfilet is en hoe groot de honger van mijn gasten is. Als je een kabeljauwhaas neemt, wat meestal dikker is, is één portie met tomaatjes per persoon genoeg.

 

Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie

Ingrediënten

  • rauwe ham
  • 100 gr hazelnoten
  • 250 gr bruine champignons
  • 2 sjalotjes
  • 2 el xeresazijn (of balsamicoazijn)
  • bladpeterselie

Bereiding

  1. de hazelnoten mag je grof hakken in een mixer en de bladpeterselie mag fijn gesneden worden. Zet opzij.
  2. Snijd de champignons en de sjalotjes fijn en stoof ze in een scheut olijfolie.
  3. Voeg, als het vocht (die de champignons afgeven) is uitgekookt, de xeres azijn, de peterselie en de noten toe. Laat nog even stoven tot een vrij droge massa.
  4. Pluk de ham in kleinere stukken en serveer met de notenmengeling.
  5. Tip: hapjes: Er is niets dat zo vervelend is als een lekker hapje waarmee je aan het klungelen slaat omdat de presentatie ervan zo onhandige is. Je staat daar dan, in je hand alleen een vorkje en een portie vlees welk veel te groot is,  en dan moet je nog je notenmengeling er op krijgen. Om die reden is het uiterst belangrijk om je vlees in kleinere porties te scheuren.Je hapjes mogen dan nog zo heerlijk zijn, als je gasten problemen hebben om het te kunnen eten, is het een bron van ergernis.

 

Je kan trouwens op onze site nog enkele verschillende links terugvinden voor gratis ebooks zoals "Vet verbranden in 7 simpele stappen" , "Buikspieren Trainen" of "Stoppen Met Roken".

Nog meer ebooks kan je terugvinden in onze sectie ==> Gratis Ebooks

==> Klik Hier Om Het Gratis Boek - Puur Genieten 2 - Aan Te Vragen <==
Gratis boek - Puur Genieten 2 - Van Pascale Naessens! Nu Bij ECI. #gratis #eten #gezond #dieet

 

 

Comment Section

0 reacties op “Gratis Boek Puur Genieten 2 van Pascale Naessens

Plaats een reactie


*